Filtruj terminy

Pulmonolog alergolog pulmonolog pulmonolog Poznań

lek. med. Małgorzata Sieciechowicz

Alergolog, Pulmonolog

Konińska 7

Polecam bardzo pania doktor ,moja corka miala obustronne zapalenie pluc -juz po pierwszej wizycie wiedzialam ze trafilam do wlasciwego lekarza.Corka jest juz po leczeniu szpitalnym i po rehabilitacji sanatoryjnej i na dzien dzisiejszy wszystko jest juz okay.Bardzo dziekuje pani doktor za poswiecony czas,fachowosc oraz uprzejmosc-i co najwazniejsze dla matki to super podejscie do dziecka.Bardzo polecam z reka na sercu.
Opinia dodana przez: magdalena

Elżbieta Borucka

Alergolog, Pulmonolog

Wielkopolskie Centrum Gruźlicy i Chorób Płuc
ul. Szamarzewskiego 62

Leczyłem się kilka lat u dr Boruckiej, w mojej ocenie to świetny lekarz. Ogromna wiedza, bardzo kompetentna, każdorazowo dokładnie bada. Czasem bywa stanowcza, co może sprawiać na początku złe wrażenie, ale zapewniam że to lekarz wart polecenia jeśli chodzi o alergie i choroby płuc. Każdorazowo bardzo skutecznie dobiera leki, indywidualnie, pod danego pacjenta. Poświęca pacjentom dużo czasu, wnikliwie bada, nigdy nie odmówiła mi pomocy ani nie zbyła. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Leon

dr n. med. Marek Popielarz

Alergolog, Pediatra

Międzychodzka 7b lok. 106

Korzystałam z porad na NFZ. Buta, arogancja i pycha. Szybko zrezygnowałam. Zero podejścia do dziecka, zero zaleceń, na moje pytania odpowiadał zirytowany.

dr n. med. Małgorzata Rzymkowska

Alergolog, Internista