Paweł Może Pomóc
ul. Szlak 8 A
Godny polecenia specjalista. Widać że zna się na rzeczy i wie jak pomoc ludziom w trudnej sytuacji. Potrafi wysłuchać drugiego człowieka, znaleźć przyczynę rozterki i jej zaradzić a przy tym rozmowa z Panem Pawłem przebiega w bardzo przyjaznej i miłej atmosferze. Polegam gorąco!
(Wrocław) Poradnia Psychopedagogiczna PTPP
Teatralna 6/13
Dawid Kołodziej to najwybitniejszy specjalista w dziedzinie psychologii! Korzystałam już z wielu innych, przebrnęłam przez mnóstwo ale to mnóstwo ludzi. Szukałam pomocy również w medycynie alternatywnej, u znachorów i nawet wróżek bo nikt nie potrafił mi pomóc. ALE TEN CZŁOWIEK POTRAFI STWORZYĆ CUDA! Już po pierwszej sesji zderzyłam się ze ścianą. Usłyszałam wiele bo to Pan Dawid do mnie mówił po wysłuchaniu mnie. Siedziałam jak wryta. Pierwsza myśl jaka towarzyszyła …
Centrum Terapii VillaMedic
Sarmacka 19 lok. 55
Już 3 m-ce terapia u p.Ilony pomaga mi opanować mój problem z nerwicą. Jestem bardzo wdzięczna za cierpliwość do mnie zwłaszcza kiedy ja już sama jestem sobą zmęczona. Dziękuję i mam nadzieję, że pani przezczyta mój wpis :-] Kasia
Centrum Zdrowia i Psychoterapii
Ul. Ogrodowa 8
Na prawde polecam. Terapia pomogła mi bardzo w sresie ktory odczuwałam na co dzień. Lęk i napięcie sa teraz o wiele mniejsze. Nie denerwuje się już tak jak kiedyś, lepiej rozumiem co sie działo. Decyzja o podjeciu leczenia dużo mnie kosztowała, ale było warto.
Zgłosiliśmy się na terapię par po zdradzie z mojej strony. Byliśmy w totalnym kryzysie: szok, płacz, złość, nieufność i poczucie, że wszystko się rozsypało. Szukaliśmy kogoś, kto naprawdę prowadzi proces odbudowy po zdradzie, a nie tylko każe „wybaczyć i iść dalej”. Trafiliśmy do Pani Iwony Kraszewskiej-Konisiewicz i to była najlepsza decyzja w tym chaosie. Na początku bałam się, że terapia par po zdradzie będzie polowaniem na winnego. Tymczasem była konkretna, …
Gabinet psychoterapii
ul. Grodzieńska 19
Opole
Pani Wiola jest bardzo miłą, przyjemną, pozytywnie ciepła osobą, bardzo fachowo i z sercem podchodzi do swoich pacjentów, czy też do swojego zawodu. Miałam okazje odbyć dosyć dużo terapii, w tamtym momencie czułam że jest ktoś kto mnie rozumie, ktoś kto chce mi pomóc. Pani Wiola jest najlepszym terapeutom jakiego miałam "okazje" doświadczyć w swoim życiu.
Gabinet Pomocy Psychologicznej Anita Zontek-Sajnoga
Kustronia 15 lok. 1
Bielsko-Biała
Profesjonalna,ciepła, empatyczna i skuteczna.Polecam z całego serca! Cudowna osoba i psycholog godny polecenia.
Pracownia Psychologiczna Żagle
ul. Kochanowskiego 17a
Gabinet psychoterapii i rozwoju osobistego
Łopuskiego 23
Kołobrzeg