Cudowny lekarz, odpowie na wszystkie zadane pytania, oddany pacjentom, pełny profesjonalizm. Na wizycie skupiony tylko na pacjentce. Posiada ogrom wiedzy, poleci dobrych specjalistów.
Lekarz ma ogromną wiedzę, którą chętnie dzieli się ze swoimi pacjentkami. Jest bardzo miły, kulturalny i kontaktowy. Gabinet w w Lubartowie jest profesjonalnie wyposażony w ekran dla pacjentki oraz osobny dla lekarza, jest też toaleta, w której można się przebrać w jednorazowe spódniczki. Dzięki jego podejściu i poczuciu humoru na wizycie można poczuć się bardzo komfortowo. Widać, że bardzo angażuje się w swoją pracę. Nie spieszy sie, omawia i tłumaczy pacjentce co widzi na USG. Bardzo dobrze, że jest taki lekarz w Lubartowie. Polecam!
Bardzo wnikliwy i skrupulatny, poświęca pacjentce tyle czasu, ile potrzebuje. A do tego miły i uprzejmy. Polecam, prowadził mi ciążę.