Filtruj terminy

Słupsk

lekarz Janusz Szewczuk

pl. Stary Rynek 7 lok. 28
76-200 Słupsk

Najlepszy!!!:) Polecam!! Nie ma takiego drugiego. Dokladny, nie zbywa pacjenta i nie jest zachlanny. Wsrod lekarzy slupskich to rara avis
Opinia dodana przez: Demelza

lekarz Wojciech Wernecki

Anestezjolog, Neurolog

ul. Armii Krajowej 37
76-200 Słupsk

Bardzo dobry lekarz, uprzejmy, sympatyczny, kompetentny polecam serdecznie naprawdę godny polecenia

lekarz Maria Dziuban

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Jana Pawła II 1 (Lar-Med) lok. 4
76-200 Słupsk

Unikać jak ognia! Może wiedza lekarska kiedyś tam była ale czasy świetności już dawno za nami. Na wizycie wydarzyło się tak dużo że ciężko mi wszystko opisać. Pani doktor zamiast zająć się badaniem pacjenta tłumaczyła mi bardzo szczegółowo dlaczego jestem złą matką i jakie niepełnosprawne emocjonalnie dziecko wychowam (na pewno będzie miało adhd). Wyszłam z łzami w oczach, na pewno nie wrócę.

Dorota Sumińska

Neurolog dziecięcy, Neurolog

Przychodnia Rejonowa
Wojska Polskiego 49
76-200 Słupsk

Lekarz bez empatii do pacjenta . Byłam pod jej opieka na neurologi , nie dopilnowała że powinnam leżeć po punkcji lędźwiowej tylko wysłała na rezonans po 2h , gdzie już po fakcie sama doczytałam ze powinnam leżeć 12-24h. Nie poinformowała również o możliwych komplikacjach . Omijać szerokim łukiem .
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Alicja Jaciów - Mrozowska

ul. Jana Pawła II 1/g.27,28
76-200 Słupsk

Ta kobieta od dawna nie powinna mieć styczności z pacjentami.Kobieta ma problemy z pamięcią i nie rozumiem dlaczego nie rezygnuje z wykonywania zawodu neurologa ani nikt jej od tego nie odsunie...W moim przypadku nie pomaga a wręcz pogarsza stan zdrowia. Już samo to, że przy rozmowie w gabinecie trzykrotnie w przeciągu ok. 2 minut pytała mnie czy palę oraz inne powtarzające się pytania...zaniki pamięci???Musiałem wręcz wyprosić skierowanie na RM głowy.Po …
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Helena Święch

ul. Wojska Polskiego 50/gab. 222

lekarz Danuta Piszko-Marchlewska

ul. Jana Pawła II 1/g.27,28

lekarz Alicja Szymańska

Oddziały i inne komórki opieki szpitalnej
Hubalczyków 1

lekarz Adam Lewiński