Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

Zabrze

profesjonalna miła sympatyczna i ładna potrafi bardzo skrupulatnie ocenić stan i wskazać formę leczenia

Agnieszka Machowska-Majchrzak

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. Prof. Stanisława Szyszko Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach - Klinika Neurologii
41-800 Zabrze

Świetny lekarz. Dwa lata chodziłem po różnych lekarzach i nikt nie potrafił podać przyczyn moich dolegliwości, a doktor już na pierwszej wizycie zdiagnozowała prawidłowo! Zapisała mi leki i wreszcie mogę normalnie funkcjonować i wiem co leczyć. Dziękuję!
Opinia dodana przez: G. Woźniak

lekarz Teresa Porwisz-Jagoda

Franciszkańska 26a/6
41-819 Zabrze

Lecze sie u Pani dr od 2000r i chcialabym miec takich wszystkich lekarzy. Zawsze dobra diagnoza i trafione leki . Leczy sie rowniez moja mama i corka ktora w Anglii leczyla sie pol roku bez efektu a dr Porwisz od razu postawila diagnize z dobranymi lekami i jakos pomoglo do dnia dzisiejszego. Pozdrawiam Marzena
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Janina Zdrzałek

Centrum Medycyny Sportowej-CMS Sp. z o. o.
ulica Brzechwy 2/1
41-807 Zabrze

Nie mogę zgodzić się z powyższą opinają. Jestem po kolejnej wizycie u Pani Doktor i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Pełne zaangażowanie ze strony Pani Doktor, spokojna rzeczowa rozmowa, badanie, po raz kolejny zlecona szczegółowa diagnostyka w poszukiwaniu przyczyn dolegliwość. Pani Doktor poświeciła mi tyle czasu ile było trzeba, wysłuchała, wszystko tłumaczy. Po za wsparciem medycznym, daje również wsparcie psychiczne, bo jest przemiłą osobą.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Marek Wójtowicz

3 Maja 118
41-800 Zabrze

W pewnym sensie Pan Doktor uratował mi życie, zdiagnozowal to co innym lekarzom się nie udało, dzięki temu mogłam podjąć szybkie operacyjne leczenie.Zaznaczam , że sprawa była b.poważna. Zawsze będę bardzo wdzięczna, szanuję i polecam Pana Doktora.
Pani doktor pomogła mi z moim problemem zdrowotnym, jako lekarz nie ma wielu godzin czasu dla jednego pacjenta mimo to czuję się usatysfakcjonowana.

dr n. med. Anna Piekarska-Konstanty

Fitelberga 35
41-807 Zabrze

Taki człowiek nie powinien być lekarzem,nie pozwolił bym leczyć tej Pani nawet myszy.Lekarz po pierwsze powinien wiedzieć że jest dla człowieka.Jak ktoś tego nie rozumie to niech sie zwolni i idzie zamiatać ulice a nie zostaje ordynatorem w szpitalu.Przez dwa tygodnie nic od pani doktor nie można się dowiedzieć a jak już przemówiła to okazało się to stertą bzdur oczywiście zweryfikowano to w innym szpitalu na szczęście w pore zdołaliśmy …

lekarz Jarosław Szczygieł

Neurolog, Rehabilitant

Zakład Opiekuńczo - Leczniczy prowadzony przez Zakon Ojców Kamilianów
ulica Dubiela 10

lekarz Wojciech Bartman