Spółdzielnia Pracy "ESKULAP" Zespół Gabinetów Lekarzy Specjalistów
M.C.Skłodowskiej 7
Oświęcim
Wspaniałe podejście do pacjentki, z uśmiechem i życzliwością, niezwykle delikatny i skrupulatny w badaniu i tłumaczeniu! Bardzo polecam!
Oświęcim
Doktor Mateusz Żuławski to lekarz z powołania – najlepszy ginekolog, z jakim miałam do czynienia. Chodzę do niego już od jakiegoś czasu i za każdym razem utwierdzam się w przekonaniu, że trafiłam w najlepsze ręce. Pan Doktor łączy ogromną wiedzę i doświadczenie z empatią, spokojem i życzliwością, które są nie do przecenienia, szczególnie w tak delikatnej dziedzinie jak ginekologia. Zawsze wszystko dokładnie tłumaczy, cierpliwie odpowiada na pytania, nigdy nie czułam …
centrum medyczne LOGMED
Wadowicka 71
Oświęcim
Pani Sabina to prawdziwy lekarz z powolania, poswiecila nam wiele godzin w tym swojego czasu wolnego za naprawde niewielkie pieniadze. Pani Sabina naprawde stara sie pomoc, wysluchuje obawy i je rozwiewa, motywuje do pracy. Goraco polecam kazdemu rodzicowi, ktory ma jakies problemy z dzieckiem.
Spółdzielnia Pracy "ESKULAP" Zespół Gabinetów Lekarzy Specjalistów
Marii Skłodowskiej-Curie 7
Oświęcim
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wizyta u pani dr Niny Radziwonowicz przebiegła bardzo profesjonalnie. Pani doktor to osoba z dużym doświadczeniem, konkretna, rzeczowa i jednocześnie bardzo życzliwa. Wszystko dokładnie wyjaśniła i poświęciła tyle czasu, ile było potrzebne. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji – 10/10, zdecydowanie polecam!
Oświęcim
Indywidualne podejście do pacjenta. U mnie bezbłędna diagnoza i postępowanie zgodne z ogólnymi zaleceniami Związku Diabetologów. Zauważyłem ciągle doszkalanie w tej dziedzinie. Ilość poświęconego czasu bardzo długa. Polecam.
Oświęcim
Polecam serdecznie Panią doktor, rzeczowa, konkretna i przy tym bardzo sympatyczna... po prostu trzy w jednym😉
Oświęcim
Polecam, trafne diagnozy, skuteczne leczenie. Zawsze punktualny, przychodzę o wyznaczonej godzinie wizyty i nie czekam więcej jak 5 minut.
Oświęcim
Pani Doktor Urszula jest najlepszą wizytówką ZOZ w Oświęcimiu. Każdego pacjenta czy to maluszka czy osobę dorosłą przyjmuje z wielkim zaangażowaniem, trafnymi diagnozami i oczywiście profesjonalnym leczeniem.
Vitamed Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Zaborska 54
Oświęcim
Pani doktor, to specjalista najwyższej klasy. Pacjent jest potraktowany bardzo poważnie. Aby dokonać pełnej diagnozy problemu, Pani doktor zleca badania specjalistyczne oraz poleca konsultacje z innymi specjalistami. Pacjentem jest mój syn, zamieszkały poza Polską, który wyjechał po badaniach i konsultacjach bardzo zadowolony, i optymistycznie nastawiony. Bardzo wysoko ocenia wiedzę, kompetencje i uprzejme podejście Pani doktor do pacjenta. Dziękujemy
Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej "MULTIMED" w Oświęcimiu
ulica Chemików 5
Oświęcim
Bardzo miły oraz profesjonalny lekarz. Nie pozostawia pacjentów bez odpowiedzi, wszystko dokładnie tłumaczy. Polecam serdecznie!!!
Oświęcim
Zawdzięczamy lekarzowi szansę na wyleczenie. Doktor podjął się bardzo skomplikowanej operacji płuc mojego taty, która trwała bardzo długo. Dzieki niemu i leczeniu uzupełniającemu jest nadzieja...Jeszcze raz bardzo dziękujemy!
Świetny fachowiec. Angażuje się w pomoc dla pacjenta jakiej potrzebuje i robi wszystko by pomóc, co daje duże poczucie bezpieczeństwa. Jest skuteczna w swoim działaniu. Miła, kulturlna, rzetelna, dokładna, cierpliwa i ma niesamowity dar przekazywania informacji pacjentowi o jego stanie w bardzo taktowny sposób. Szpital z pewnością jest dumny z takiego pracownika.
Super, super❗Pan doktor Zb.Grochowski❗ Profesjonalny i skuteczny, bo skierował mnie na diagnostykę i b.szybko zadziałał w mojej chorobie nowotworowej. 🫁 W kontakcie z pacjentem jest miły i poświęca czas. Teraz tylko będzie operacja i wiem , że jestem w dobrych rękach. Pan doktor Zb.Grochowski opiekuje się pacjentem na medal🏅 🏅 🏅 Łał, łał...Jestem bardzo zadowolona z opieki i leczenia .👏 Życzę panu doktorowi ogrom zdrówka 🍀🌹