Pińczów

dr Andrzej Skrętek

Ginekolog położnik, Ginekolog

Pińczów

Dr. Skrętek prowadzil moje 2 ciaze i jestem zadowolona z jego opieki w tym czasie.

lekarz Grażyna Mazur-Bałdyga

Dermatolog

Plac Wolności 6/2
28-400 Pińczów

Polecam panią doktor. Podejście do pacjenta pełne profesjonalizmu. Cierpliwie wszystko wytlumaczy. Super podejście do dziecka. I co najważniejsze, leczenie skuteczne. Polecam

lek. dent. Aleksandra Gryglewska

Ośrodek Zdrowia-Gacki
28-400 Pińczów

Wspaniały lekarz, wysokie zdolności komunikacyjne i nieudawana troska o pacjenta, pracowitość i wysoka kultura osobista połączona z jakościowymi umiejętnościami tego lekarza powoduje że należy ocenić go wysoko i polecić innym pacjentom, zatem polecam.

lekarz Jacek Legutko

28-400 Pińczów

wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Joanna Piekoszewska

Plac Wolności 6/2

dr n. med. Sebastian Grzyb

Neurochirurg

Legionistów 19/6
28-400 Pińczów

Mąż obecnie po operacji kręgoslupa.Pan dr S.Grzyb prowadził od początku jego przypadek.Bardzo życzliwy, uprzejmy empatyczny i służył swoją wiedzą na każdym etapie,tj.wizyt, po operacji, podejscie w pelni profesjonalne i kompleksowe.W lipcu br będzie miał kontrolne badania.Mamy nadzieję, że wszystko będzie ok.Lekarza polecamy jak najbardziej. Dziękujemy również personelowi na oddziale neurochirurgii szpitala w Toruniu i Panu rehabilitantowi za opiekę i pomoc. Zbigniew S.

lekarz Rafał Hładij

28-400 Pińczów

Super specjalista godny polecenia uprzejmy i bardzo miły dla pacjentów. Jest profesjalistom w swoiej dziedzinie i nie tylko. Konkretnie informoje pacjenta w tym co i jak będzie robione
Opinia dodana przez: Wiesław

lek. dent. Wioletta Piątek

NOWOCZESNE CENTRUM MEDYCZNE OKOKLINIK SP. Z O.O.
Batalionów Chłopskich
28-400 Pińczów

Z całego serca polecam Panią doktor! To niezwykle profesjonalna i ciepła osoba, która sprawia, że każda wizyta u dentysty staje się przyjemnością. Pani doktor nie tylko dokładnie wyjaśnia każdy etap leczenia, ale także stara się, aby pacjent czuł się komfortowo i bezpiecznie.
Opinia dodana przez: Marysia

lekarz Anna Cebula-Widelska

28-400 Pińczów

W pierwszej kolejności stwierdzam, że wypowiadam się nie jako pacjent, a petent Anny Cebuli-Widelskiej, która pracuje w WZOoN-ie w Kielcach. Odwołałem się (niestety bezskutecznie, do czego ona się przyczyniła) bowiem tam od orzeczenia o stopniu niepełnosprawności wydanego przez niższej rangi zespół do spraw orzekania o niepełnosprawności. W związku z tym kazano mi stawić się na konsultację u Anny Cebuli-Widelskiej, co uczyniłem. W trakcie tej konsultacji kobieta ta zachowywała się w …

lekarz Artur Kocurek

28-400 Pińczów

Bardzo nie miły i milczący lekarz, słabe podejście do pacjenta, kompletny brak zainteresowania pacjentem.

lekarz Michaił Piecewicz

3-ego Maja 20
28-400 Pińczów

Zupełnie nie interesuje się pacjentami. Nie ma w nim krzty empatii i zrozumienia. Podchodzi olewczo do trybu leczenia a na jakiejkolwiek zgłoszenia o pogorszeniu stanu zdrowia reaguje zwykle wzruszeniem ramion i wpisem z oddziału.

lek. dent. Mariusz Myciński

28-400 Pińczów

Stomatolog biznesmen. Skasował mnie 2500 za uzupełnienie ubytków zębów które po kilku miesiącach zaczęły boleć. Również bez higienizacji zębów nie chciał nawet jednego leczyć. Jeden ząb to 15 minut roboty dla niego, bo wszystko było na szybko. Dentysta który po nim poprawiał robił zęba 45 minut dobrymi materiałami. Zęby nie bolą. Materiały, których używa pan Mycinski do leczenia zębów są słabej jakości a wypełnienia wylatują po kilku miesiącach, w moim …
Opinia dodana przez: Niezadowolony klient

lekarz Małgorzata Wielińska