Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę. Filtry › Wyniki wyszukiwania - 22 placówki
Muszę stwierdzić , że więcej tam nie zawitam.Po zapisaniu dzieci na przegląd czekałam 3 tygodnie na wizytę. Miałam na 16.30, a czekaliśmy godzinę . Osoby które przyszły po nas były przyjmowane a my siedzieliśmy. W końcu się upomniałam o swoja kolejkę to z łaską nas wzieli. Skoro placówka na podpisaną umowę ze szkołą na pełną opiekę stomatologiczną, to nie rozumiem dlaczego na leczenie muszę dziecko zapisać prywatnie. Przegląd zrobili za …
Opinia dodana przez Joanna