Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę. Filtruj usługi
Dermatolog (1)
Diabetolog (1)
Gastroenterolog (1)
Internista (1)
Ortopeda (1)
Pediatra (1)
Stomatolog (1)
Filtry › Wyniki wyszukiwania - 340 placówek
Nowe, ładne Centrum i co najważniejsze szybkie terminy do lekarzy POZ! Osoby na recepcji cierpliwe i pomocne. Jak na razie jestem bardzo zadowolona.
DODAJ OPINIĘ
Placówka była godna polecenia, ale ze względu na nikłe dofinansowywania z NFZ i pandemię COVID została zamknięta
Opinia dodana przez Anonim
Pani dr bardzo kompetentna, uprzejma z dużą cierpliwością do pacjentów. Personel przychodni bardzo pomocny i kompetentny.
Opinia dodana przez Krystyna
Jedna gwiazdka bo niżej niestety nie można dać! Lekarze pracujący w tej przychodni mają bardzo lekceważące i zbywające podejście do pacjenta. Przyzwyczajeni jesteśmy by od NFZ wiele nie wymagać, ale mogli by chociaż spełniać pozory. Teksty "za dużo Pani oczekuje od lekarza" są na porządku dziennym. O wszystko trzeba się szarpać, prosić o wystawienie skierowania a ostatecznie i tak się go nie dostaje bo zawsze jest jakieś ale! Wujek Google …