Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę. Filtry › Wyniki wyszukiwania - 288 placówek
Zdecydowanie polecam Projekt Zdrowie w Nowym Sączu! Gabinet wyróżnia się niesamowicie holistycznym podejściem do pacjenta. Czułem się zaopiekowany od pierwszej wizyty, a zaangażowany personel z ogromną wiedzą medyczną i fachową pomocą sprawił, że poczułem prawdziwą zmianę. To miejsce, gdzie zdrowie traktuje się kompleksowo.
Opinia dodana przez Anonim
zła placówka termin do lekarza Małgorzaty S 3- tygodniowe łaskę robi żeby dać skierowanie na badanie, a wizyta polega na zmierzeniu ciśnienia i osłuchaniu, tym powinien zająć się NFZ
Opinia dodana przez Anonim