Polecam, w szczególności Poradnię Medycyny Sportowej. Kompleksowe, bezpłatne, badania. Jestem zadowolony z personelu, jak i samej placówki.

Szpitalna 13
Dąbrowa Górnicza
tel. 32 7643030
Dzień dobry Składam serdeczne podziękowania na ręce Pana Ordynatora, dr n. med. Marka Kondysa dla całego zespołu w łańcuchu zdarzeń związanych z "moim" ostrym zawałem serca w dniu 03.12.br.; wymienię nazwiska : Panie Ewa Boczkowska-Gaik i Aleksandra Kolarczyk-Haczyk oraz Pan Łukasz Konarski a także personelu medycznego Oddziału za opiekę z tym, że pod względem empatii wyróżniłbym część męską /P. Marceli/. Łączę serdeczne życzenia świąteczne i noworoczne. Henryk Anders
Jestem bardzo zadowolona z przychodni stomatologicznej, obsługa na najwyższym poziomie, miła atmosfera a Pani Doktor Halina Wicińska szacunek i ogromne z mojej strony podziękowania za profesjonalne i bezbolesne leczenie. Bardzo Dziękuję.
Jestem bardzo niezadowolona tym, co zobaczyłam w tym ośrodku – niekompetentny personel, zaniedbani pacjenci, brak szacunku. Nie polecam oddawać tam swoich bliskich, ponieważ, widząc to miejsce od środka, mogę zagwarantować, że nie będzie im tam dobrze.