{'id': 39585, 'name': 'Elbląg'} Psycholog dziecięcy

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Indywidualna Praktyka Psychologiczna Michał Wojtala
Plac Słowiański 1/3
Elbląg

Bardzo dobry psycholog. Wcale się nie dziwię, że ma takie dalekie terminy wizyt. Sama jestem po studiach doktorskich z psychologii i nie ukrywam, że po tym czego tam doświadczyłam wstydziłam się do tego przyznać. Po wizycie wiem, że jednak nic nie wiem. Chapeau bas - jest Pan wyjątkowym specjalistą z ogromną i godną pozazdroszczenia wiedzą. Dziękuję za konsultację. To było coś!
Opinia dodana przez: Jaga

mgr Elżbieta Regina Wenzel

Gabinet psychologiczny Elżbieta Regina Wenzel
Kowalska 3/8

Bardzo polecam, wnikliwa, ciepła pani psycholog, mądry psychoterapeuta -wyszedłem dzięki terapii z ciemnej nocy depresji. Potrafi zmotywować do walki o siebie i pracy - z sesji na sesję. Chodziłem wiele tygodni i było warto.
Opinia dodana przez: Antoni

lekarz Andrzej Kłoda

Psychiatra, Psychoterapeuta

GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
43-400 Cieszyn

Inteligentny, dobry w swoim fachu. Logiczny. Bardzo mi pomógł. Wtsportowany. Umie wytłumaczyć przyczynę
Opinia dodana przez: Seweryn
 Psycholog
                                       mgr Justyna Czarnecka

mgr Justyna Czarnecka

Psycholog, Psychoterapeuta

najlepsza terapeutka z jaka mialem do czynienia..miala ogromna zasługe w moim trzezwieniu..fantastyczne podejscie do pacjenta...oby wiecej takich ludzi
Opinia dodana przez: tomek
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Psycholog
                                       mgr Natalia Thiemann

mgr Natalia Thiemann

Gabinet psychologiczny OdNowa
ul. Konopnickiej 7/1, Gdańsk

Bardzo polecam p. Natalię jako profesjonalnego psychologa. Serdeczna i emanująca spokojem. Pomogła mi w relacjach rodzinnych.
Opinia dodana przez: Sandra
Polecam panią doktor. Niezwykłe podejście do pacjenta.. Polecam wszystkim nawet jak ktoś ma naprawdę poważne problemy

mgr Anna Szeremeta

Psycholog, Psychoterapeuta

Cieszę się że trafiłam właśnie na panią Anie, mądra, wyrozumiała, ciepła, czuje ze jakość mojego życia się poprawia miedzy innymi dzięki pomocy w spojrzeniu na sytuacje w życiu z innej perspektywy
Opinia dodana przez: A.K
{'id': 32612, 'name': 'Wrocławice'} Psycholog
                                       mgr Lena Myśliwek

mgr Lena Myśliwek

Gabinet psychoterapii
Legnicka 59A
Wrocławice

Polecam Panią Lenę. Spotkania bardzo mi pomogły poukładać sobie w głowie, popatrzeć na swoje zycie z nowej, swiezej perspektywy. Polecam
Opinia dodana przez: Tomek
Świetny specjalista. Jestem klientką Pani Kariny od kilku miesięcy i zaczęłam dostrzegać to, co wcześniej było niezauważalne. Wspaniałe i profesjonalne podejście do klienta, pełne życzliwości, empatii i cierpliwości. Dziękuję Pani Karino!

mgr Anna Markiewicz - Temperowicz

Psycholog dziecięcy, Psychoterapeuta

Pani Ania pomogła mi wyjść z głebokiego kryzysu i pomogla mi znalezc sile zeby zmagac sie z przeciwnosciami losu. Polecam z calego serca
Opinia dodana przez: Dorka
{'id': 6664, 'name': 'Olsztyn'} Psychoterapeuta
                                       mgr Joanna Draheim

mgr Joanna Draheim

Psychoterapeuta, Coach

Gabinet Psychoterapii Psychodynamicznej
Jagiellońska 50/6
Olsztyn

Pani mgr Joanna podchodzi do terapii w sposób profesjonalny, dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu w pracy z młodzieżą doskonale sprawdza się jako ich terapeutka. Serdecznie polecam!!!
Opinia dodana przez: Sebastian
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psychoterapeuta
                                       mgr Natalia Milczarek

mgr Natalia Milczarek

Psychoterapeuta

Gabinet Psychologiczny
Sienna 72 lok. 13

Jakiś czas temu z powodzeniem zakończyłem terapię u Pani Natalii. Cieszę się, że najgorsze już za mną, Bardzo mi pomogła. Polecam
Opinia dodana przez: Paolo
{'id': 22728, 'name': 'Chorzów'} Psycholog
                                       mgr Patryk Goleń

mgr Patryk Goleń

Patryk Goleń
Katowicka 46/1
40-404 Chorzów

Życzliwe, kompetentne podejście. Odbyłem prawie roczną terapię, jestem zadowolony z efektów. Polecam.
Opinia dodana przez: TS
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Psycholog
                                       mgr Filip Łowicki

mgr Filip Łowicki

Gabinet Psychoterapii Filip Łowicki
Ks. Jałowego 6a/24
35-010 Rzeszów

Serdecznie polecam Pana Filipa. Potrafi wysłuchać człowieka, pomóc spojrzeć na problemy z większym dystansem, wesprzeć w szukaniu możliwych rozwiązań. Coś co wydawało mi się problemem nie do przejścia okazało się być w zasięgu moich kompetencji!
Opinia dodana przez: Karolina

mgr Judyta Sołtysik

Przychodnia Rejonowa
Piłsudskiego 2
38-480 Rymanów

Pani Judyta jest świetnym specjalistą, korzystałem z jej usług przez kilka miesięcy i za każdym razem byłem zadowolony z wizyty, jestem jej wdzięczny za pomoc. Szczerze polecam : )
Opinia dodana przez: Mateusz

mgr Alicja Bancer

Gabinety Lekarskie
11 Listopada 3e / 1
Oświęcim

Zanim trafiłam do pani Alicji miałam styczność z wieloma specjalistami, lecz żaden z nich nie wydawał się być odpowiedni przez co bardzo szybko rezygnowałam z leczenia. Po czasie całkowicie odpuściłam sobie szukanie pomocy. Kiedy zaczełam się borykać z atakami paniki, została mi polecona terapia u pani Alicji Bancer. Początkowo miałam obawy co do tego, że konsultacje miały odbywać się online. Jednakże jakoś bardzo się to nie rózniło od spotkań w …
Opinia dodana przez: Zofia

mgr Marek Szafrański

Psycholog, Psychoterapeuta

Moje problemy wynikające z przeszłych doświadczeń życiowych nie pozwalały mi dobrze funkcjonować. Borykałam się z trudnymi emocjami, które raz po raz prowadziły mnie w ślepą uliczkę. Poczytałam trochę o różnych nurtach terapii i pomyślałam, że Gestalt to jest to, że trzeba dać sobie szansę. I tak trafiłam do Pana Szafrańskiego. Zaczęła się moja praca pod jego czujnym okiem. Najważniejsze, że widzę duży postęp, że idzie ku lepszemu. Cieszę się, że …
Opinia dodana przez: MR

mgr Barbara Chybalska-Cichoń

Psychoterapeuta, Mediator

Barbara Chybalska-Cichoń Fundacja Dialogos
Wręczycka 11
Częstochowa

Aż się boję pomyśleć co by było gdybym nie trafiła do pani Basi. Polacam notorycznie znajomym i przyjaciołom. Również tutaj chciałam napisać że jest to osoba wspaniała i niesamowicie mądra. Pierwszy raz na terapię trafiłam parę lat temu a od stycznia 2019 r. ponownie wróciłam i obserwuje szereg cudów. Długo szukałam pomocy i nie znalazłam odpowiedniej osoby. Niesamowity terapeuta i niezwykła osoba godna zaufania. Z czystym sercem mogę powiedzieć że …

mgr Bogumiła Konieczna

Ośrodek Psychoterapii i Seksuologii
Reymonta 29, I piętro
Opole

Dzięki pomocy Pani Koniecznej udało mi się przezwyciężyć swoje problemy seksualne. Gorąco polecam dla osób, par, które ze względu na problemy seksualne i osobiste nie mogą współżyć. Poznanie przyczyny problemu oraz własna ciężka praca przy wsparciu i zaangażowaniu Pani Koniecznej spowodowała, że dzisiaj ciesze się razem z mężem swoim życiem seksualnym no i planujemy dziecko. Gorąco polecam!!!!
Opinia dodana przez: kat_por

lekarz Anna Zdzymira

Psychiatra, Psychoterapeuta

Prywatny gabinet psychiatryczny i psychoterapia
25-017 Kielce

Jestem przekonana, że gdyby nie pomoc Pani Doktor mojej mamy już by nie było wśród nas. Jestem z serca wdzięczna i polecam wszystkim, którzy są w kryzysie.