lekarz Aleksandra Kołczewska

Reumatolog

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Najlepsza reumatolog w Poznaniu. Pacjent jest traktowany przez panią dr Aleksandrę Kołczewską podmiotowo. Dosłownie - uratowała mi męża. Teraz pomogła mnie.
Opinia dodana przez: Lidka

lekarz Dorota Podwórna

Żeromskiego 11
Świdnica

Polecam , uprzejma Pani Doktor korzystram z usług od dłuzszego czasu, wizyta w gabinecie to sama przyjemność :)

lekarz Ludwik Skopiński

ul. Świerkowa 2
39-300 Mielec

Polecam p. doktora miły, uprzejmy i postawi dobrą diagnozę, zrobi USG na miejscu w gabinecie. Pan doktor ma duże doświadczenie, polecam.

lek. med. Małgorzata Stasiek

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Byłam na pierwszej wizycie u pani doktor, która przede wszystkim bardzo dokładnie mnie zbadała, potem obejrzała wyniki badań laboratoryjnych, przepytała nt. dolegliwości, jakie biorę leki itd. i no cóż zaczynamy długotrwałe leczenie... Po pierwszej wizycie mam poczucie, że jestem w dobrych rękach, czekam na wyniki leczenia.
Opinia dodana przez: Diana N.

lekarz Marian Siembab

Leśna 42
33-170 Tuchów

DZIĘKUJĘ BARDZO ZA BEZINTERESOWNE ZAINTERESOWANIE SIĘ MOIM STANEM ZDROWIA.ZA WSZELKĄ POMOC I ŻYCZLIWOŚĆ. Ludmiła.

lekarz Joanna Puławska

Internista, Pediatra

Komuny Paryskiej 8

Wyrozumiała szlachetna .Ma czas dla pacjenta i potrafi jasno wszystko wytłumaczyć dziecku i przerażonemu rodzicu .Ma zawsze dla nich czas .

lekarz Anna Strzelecka

Limanowskiego
96-300 Żyrardów

Pani doktor Anna Strzelecka super lekarz miła rzeczowa zainteresowana kompetentna. Wizyta w Kutnie w Różanym centrum medycznym. Polecam.
Opinia dodana przez: Marzanna
P. Anna to wspaniały lekarz, leczę się u niej na ŁZS , choroba prawie ustapiła, pani doktor naprawdę zna się na rzeczy, to świetny i doświadczony lekarz! Polecam z całego serca!

lek. med. Katarzyna Gałecka

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Trudno w kilku słowach strescic opinię. Pani dr jest przede wszystkim cudownym człowiekiem. Taki kontakt z pacjentem ma już sam w sobie działanie uzdrawiające. Bezpośrednia, empatyczna, życzliwa, mająca czas dla pacjenta. Widać, że ten zawód to jej pasja i powołanie. Lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem i śmiało mogę stwierdzic, że to cud, że do niej trafiłam. Jestem bardzo wdzięczna. Życzę Pani doktor wszystkiego co …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jerzy Łobodziński

Lubańska 11i lok. 7
59-900 Zgorzelec

To nie tylko świetny fachowiec, ale również bardzo życzliwy i empatyczny człowiek. Jego profesjonalizm i podejście do pacjenta sprawiają, że można mu w pełni zaufać. Dziękuję za pomoc i serdecznie polecam wszystkim szukającym dobrego reumatologa!
Opinia dodana przez: Arletta

lekarz Irena Mróz

ulica Marka z Jemielnicy 1
45-052 Opole

Bardzo miła ,uprzejma uśmiechnięta ma czas dla każdego pacjenta,praca z pacjentem to jej życie.Wiedza i doświadczenie to są atuty Pani doktor,interesuje się pacjentem nie oszczędza na badaniach kontrolnych.Polecam Panią doktor z czystym sumieniem.

lekarz Maria Pietryk

Bukowa 1
78-100 Kołobrzeg

Specjalista jakich mało, dokładna i miła lekarz z powołania, polecam.

Halina Widzyk

Asnyka 4 lok. 43
43-300 Bielsko-Biała

bardzo polecam,dobry lekarz ,trafne diagnozy,super atmosfera leczenia
Opinia dodana przez: presto20

lekarz Andrzej Jabłoński

Wilamowicka 23

same superlatywy leczę się od dłuższego czasu . Zawsze lekarz ma dla mnie czas , stosuje właściwe leczenie

lekarz Joanna Maciejewska-Stelmach

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Lekarz, jeden z najlepszych, najsympatyczbiejszych i najbardziej kompetentny, z jakim miałam styczność. Polecam. Obyśmy mieli tylko takich lekarzy.

lekarz Aleksandra Zoń-Giebel

ulica Botaniczna 7 c
43-195 Mikołów

Pani Doktor ma doskonałe podejście do pacjenta. Przeprowadza dokładny wywiad. Pomimo pandemii nie boi się zbadać pacjenta, a nie jak inni "specjaliści" tylko praktykują teleporady. Wnikliwie przegląda dotychczasową dokumentację medyczną i potrafi zalecić skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Eliza Walawska

gabinet prywatny- Centrum Rehabilitacji
ul.Ks. Popiełuszki 6
Stalowa Wola

Doskonaly fachowiec,z kompleksowym podejsciem do pacjenta.Uprzejma,mila.Polecam wybor tego lekarza.Poswieca pacjentowi tyle czasu ile trzeba,wszystko dokladnie tlumaczy.Punktualna,solidna,

dr n. med. Ines Pokrzywnicka-Gajek

Reumatolog

Przychodnia Lekarzy Specjalistów "SERCE"
ul. Okrąg 3a

Pani doktor z wielkim powołaniem dla pacjenta . Pamiętam jak córka przywiozła mnie do gabinetu w Otwocku , byłam całkowicie niesprawna . Miałam zaatakowane ręce i nogi a ból był tak przerażający, że prosiłam Boga o śmierć ... Na koniec wizyty , Pani doktor podniosła mnie z krzesła i wyprowadziła do córki -rozpłakałam się , bo pierwszy raz spotkałam się z takim zachowaniem lekarza . Kiedy po dwóch tygodniach od …
Opinia dodana przez: Bożenna

lekarz Małgorzata Waliszewska

ZESPÓŁ PORADNI "ZDROWIE"
ulica Zielona 2A
99-200 Poddębice

Bardzo dobry lekarz,przyjazny dla pacjenta ,pomocny , rzeczowy ,i co najważniejsze - trafna diagnoza i wdrożone leczenie , polecam serdecznie

lekarz Karina Sitek-Ziółkowska

ulica Matejki 11/3
41-902 Bytom

Jestem bardzo szczęśliwa, że spotkałam Panią Doktor. Bardzo mi pomogła 5 lat temu z rozpoznaniu bòlu w stawach, znalazła przyczynę i ją rozwiązała. Panią Doktor cechuje holistyczne podejście do tematu zdrowia - jest otwarta, słucha i pamięta. Potrafi też człowieka podtrzymać na duchu ;-) Po wizycie kontrolnej wyszłam z uśmiechem na twarzy, dziękuję!