Centrum Diagnostyki i Mikrochirurgii Oka Optomed w Siedlcach
ul. 11 Listopada 23
Siedlce
Lekarz z sercem,wszystko dokładnie wytłumaczy,pocieszy, chodzę już 3lata do P. doktor ponieważ dostaję zastrzyki (niestety muszę za nie płacić,gdyż program mnie odrzucił) ale P. doktor wykonuje je bardzo dobrze.Polecam
Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce
Miałem kontakt tylko poprzez szphital byłem pierwszy raz w życiu w szpitalu z pełną odpowiedzialnością stwierdzam pod taką ophieką chętnie mogę jeszcze raz się położyć. Polecam
Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce
Super pani polecam serdecznie i pozdrawiam serdecznie miłego dzionka :))..............pozdrawiam z rodzinką cześć jak
Siedlce
Pani Doktor jest osobą życzliwą, kompetentną, z podejściem do pacjenta, otwarta na wszelkie problemy pacjentów, uśmiechnięta, Jasno i czytelnie tłumaczy chorobę i przebieg leczenia, oraz wybiera metodę skuteczną i najlepszą dla pacjenta bez zbędnego naciągania na koszty. Lekarz godny polecenia, korzystałam z pełnym zaufaniem.
Siedlce
Zdecydowałem się na wizytę u Pana Doktora kierując się opinią przyjaciół: szeroka wiedza i rozległe umiejętności, wzór etyki lekarskiej. Po pierwszej wizycie trudno ocenić lekarza, ale wiele można powiedzieć o człowieku. Jesteśmy, ja i żona, pod dużym wrażeniem osobowości Pana Doktora. Wyraźnie wyczuwa się Jego humanistyczne myślenie o człowieku. Za tym idzie życzliwość, wrażliwość, empatia. Diagnoza - rak nerki - to bardzo duży lęk, dlatego wsparcie Lekarza-Opiekuna jest bezcenne. My …
Przychodnia POZ Nr 1 - Filia Przychodni POZ Nr 2
Floriańska 24
Siedlce
Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie pomimo tego że gabinet trochę z minionej epoki. Lekarz ostoja spokoju bez układu nerwowego pełna kultura.
SP ZOZ RM Meditrans w Siedlcach
ulica Bp. Świrskiego 38
Siedlce
Wspaniały lekarz. jestem pod wrażeniem ile w moim przypadku włożył starań aby właściwie mnie zdiagnozować. Wszystko wyjaśniał z dużą empatią i taktem. Oby więcej takich lekarzy !
Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "PANMED"
ulica Błonie 8
Siedlce
Polecam Pana Doktora Artura Przewora świetny urolog z ogromnym doświadczeniem z empatią i troska traktuje każdego pacjenta. Polecam
Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
Siedlce
Zgadzam się w 100% z poprzednią opinią. Nic dodać, nic ująć. Fachowość, uprzejmość, życzliwość na wysokim poziomie. Rzeczywiście trudno obecnie spotkać takiego lekarza. Tak trzymać!
Centrum Medyczne i Rehabilitacji KRIOSONIK
ulica Brzeska 137
Siedlce
Obiecałam Panu doktorowi, że napiszę super opinię. Jestem pod wrażeniem jego kompetencji, podejścia do pacjenta, pochucia humoru a przede wszystkim profesjonalizmu. Odkładałam wizytę przez 6 lat od pierwszej kolonoskopii, bo robił to inny lekarz i nie dokończył, gdyż nie pozwoliłam mu z powodu bólu. Pan Łozowski wykonał wszystko rewelacyjnie. Zachęcam wszystkich, aby nie bali się tego badania. Pan doktor pochwalił się, że wykonał już ponad 4 tysiące badań i nie …
Siedlce
Wspaniały specjalista pełny profesjonalizm jestem wdzięczna za pomoc i opiekę medyczną polecamm z całego serca
Pan dr Piotr Kania jest przede wszystkim wspaniałym i bardzo dobrym lekarzem. Jak trafiłem do pana doktora Piotra Kani przedstawił mi wszystkie aspekty mojej choroby i na czym będzie polegało moje leczenie. Próbował doktor ratować moją nerkę po nie udanej operacji URSL ( usunięcia kamienia z zaklinowanego moczowodu nerki prawej ), ale nie udało się jej uratować. Jestem po nefrostomii całkowitym usunięciu nerki. Po operacji czuję się dobrze. Jak będzie …
NZOZ Centrum Stomatologiczne-Przychodnia
ul. Henryka Sienkiewicza 54
Siedlce
Bardzo dobra lekarz. Mila, sympatyczna. Godna polecenia. Świetnie zna sie na pracy. Wszystko dokładnie tlumaczy, jest delikatna. Na początku weszlam do niej ze strachem ale wyszlam szczesliwa. Jeszcze nie raz do niej pojde.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Femina" Poradnia Położniczo- Ginekologiczna
Wojska Polskiego 34A
Siedlce
BARDZO DOBRY SPECJALISTA, NAJLEPSZY W MIEŚCIE CHIRURG, MIŁY, SERDECZNY, KOMPETENTNY. GABINET NOWOCZEŚNIE WYPOSAŻONY, LEKARZ GODNY POLECENIA!!!
Centrum Medyczno Diagnostyczne Sp. z.o.o.
ulica Niklowa 9
Siedlce
Miły młody lekarz .Kompetentny -potrafił wytłmaczyć przyczynę mojej choroby .Była to nietylko porada lekarska ale tez rozmowa o moich innych dolegliwościach . Polecam
Rynkowa 4 lok. 63
Siedlce
Po zakończonym leczeniu nastoletniej córki może powiedzieć tylko jedno: najlepszy fachowiec w każdym calu. Jeszcze raz Pani doktor bardzo dziękujemy. Martynka z rodzicami.
Przychodnia POZ Nr 5
Sienkiewicza 3
Siedlce
Super lekarz. Pełny profesjonalizm i przemiły człowiek. Przestałam się bać wizyt u dentysty. Polecam.
Z porad Pana Doktora Krzysztofa Pulikowskiego korzystam od kilku lat w Poradni Osteoporozy w Przychodni przy ul. Formińskiego. Jest lekarzem sympatycznym, otwartym na pacjenta a co najważniejsze kompetentnym , zleca dodatkowe badania , analizuje wyniki i słucha tego co mówi pacjent .Mimo tłumów po drzwiami zawsze porozmawia i wyjaśni wyniki. Dzięki jego dokładności i poważnym potraktowaniu mojego bólu biodra mogłam rozpocząć specjalistyczne leczenie, rokujące mam nadzieję na wyleczenie. Polecam tego …
Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "PANMED"
ulica Błonie 8
Siedlce
Nikt nie jest doskonały ale to co otrzymałem wystarczy aby być usatysfakjonowanym. Zadowolony pacjent.