{'id': 6541, 'name': 'Starachowice'} Logopeda

{'id': 6541, 'name': 'Starachowice'} Internista
                                       dr n. med. Anna Kopff

dr n. med. Anna Kopff

27-200 Starachowice

Znakomity kardiolog, po długich konsultacjach u innych lekarzy zostałem prawidłowo zdiagnozowany . Żyję teraz bez obawy o przysłość.
Opinia dodana przez: Marek

lek. med. Tomasz Zalewski

Internista, Reumatolog

Jana Pawła II 1
27-200 Starachowice

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Jadwiga Maciukajć

Choroby zakaźne

27-200 Starachowice

Pani doktor powinna być wzorem do naśladowania dla wszystkich lekarzy. Jest najlepszym lekarzem, jakiego spotkałem na swojej drodze leczenia, a było ich w moim życiu około stu. Same pozytywy. Polecam.

Ewa Furmaniuk

Starachowice

Super kobieta.Bardzo chętnie pomaga osobom słabowidzącym z niewyleczalnymi wadami wzroku w pozyskaniu pomocy optycznych usprawniających widzenie. W imieniu Polskiego Związku Niewidomych wielkie DZIEKUJĘ.

lek. dent. Jakub Łepecki

Przychodnia Nr 1
Jana Kilińskiego 24
27-200 Starachowice

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalny gabinet. Z czystym sumieniem mogę polecić . Super że mamy takiego lekarza w Lipsku.
Opinia dodana przez: Justyna

dr Tomasz Wawrzak

Vivamed
27-200 Starachowice

Rewelacyjny lekarz! Nie zawyza cen! Pelna kultura, bardzo mily i przyjazny dentysta!! Polecam każdemu.

lekarz Łukasz Panek

27-200 Starachowice

Wspanialy lekarz.Zaufalam p.Doktorowi i jestem bardzo zadowolona.Szkoda,ze tak pozno trafilam do takiego specjalisty/

lekarz Bartłomiej Kamiński

Otolaryngolog

27-200 Starachowice

Pan Doktor Bartłomiej Kamiński to godny polecenia, kompleksowość podejścia oraz uprzejmość.Polecam z całego serca.

lekarz Agnieszka Nieścior

27-200 Starachowice

Pierwsza osoba kompetentna która udzieliła informacji o stanie zdrowia mojego taty bez owijania w niepotrzebne słowa.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Paweł Ciszewski

Alergolog, Pediatra

Jana Pawła II 1
27-200 Starachowice

Bardzo dobry przyjemny lekarz naprawdę z powołania. Moje dziecko leczone jest od 7miesięca życia u Pana doktora. Godny polecenia ..naprawdę

lekarz Katarzyna Kopania

Dermatolog

Borkowskiego 5/9
27-200 Starachowice

Bardzo polecam Panią doktor. Udawałam się do niej z wieloma skórnymi nieprzyjemnościami i zawsze znajdowała wyjście, zawsze skuteczne. Polecam z całego serca:)

lekarz Renata Staszałek-Sikorska

Kilińskiego 28
27-200 Starachowice

Bardzo polecam. Jestem pacjentem ( nadciśnienie ) już od kilku lat. Pani dr Renata Staszałek - Sikorska jest bardzo doświadczoną i kompetentną lekarką, bardzo uprzejmą i życzliwą dla pacjenta. Podczas wizyty bardzo dokładnie i cierpliwie tłumaczy chorobę i proponowane sposoby leczenia.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Katarzyna Bujak

Gastrolog, Internista

M. Curie-Skłodowskiej 10
27-200 Starachowice

Pierwszy kontakt z Panią doktor to badanie gastrologiczne, które mi wykonywała. To bardzo kompetentny lekarz, moim zdaniem. Zostałem poinformowany szczegółowo o wyniku badania w bardzo kulturalny i miły sposób. Zamierzam zostać pacjentem Pani doktor w celu podjęcia leczenia guza który został wykryty w trakcie powyższego badania.
Opinia dodana przez: Zbigniew

dr Sylwia Saramak

Borkowskiego 5/9
27-200 Starachowice

W pełni polecam Panią doktor Saramak. Znalazłam nowo otwarty gabinet w Centrum Zdrowia Vita w Starachowicach gdzie Pani doktor przyjmuje. Świetny fachowiec wszystko wyjaśni dokładnie zajmuje się każdym przypadkiem. Bezboleśnie w miłej atmosferze. Polecam!
Opinia dodana przez: katarzyna 77

lekarz Marek Iłżecki

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Przychodnia Nr 1
Jana Kilińskiego 24
27-200 Starachowice

Przyjechałem do Pana Doktora z drugiego końca Polski z dużym tętniakiem aorty brzusznej. W Szczecinie słyszałem, że trzeba czekać, bo nieciekawie usytuowany i operacja zbyt ryzykowna. A, Pan Doktor stwierdził , że tak duży tętniak to tykająca bomba i zaproponował natychmiastową operację. Polecam z całego Serca, bo to nie tylko wyjątkowy profesjonalista, odważny , kompetentny lekarz, świetny operator, ale też ciepły empatyczny człowiek. Lekarz z powołania, najlepszy z jakim miałem …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Tomasz Dróżdż

Radiolog

27-200 Starachowice

Bardzo kompetentny lekarz.Badanie przebiegło w sympatycznej atmosferze mimo dużego stresu.Wszystko wyjaśnia, dopytuje czy pacjent odczuwa ból czy wszystko w porządku. Polecam w 100%.

lekarz Sławomir Marcinkowski

Ortopeda, Traumatolog

praktyka prywatna
Starachowice

Miałam operacje stopy (paluchy). Jestem zadowolona. Bardzo dobry specjalista. Konkretny, nie obiecuje cudów ale zawsze stara się pomóc. Przy tym bardzo miły i sympatyczny człowiek. Zapracowany ale uśmiechnięty i dba o swoich pacjentów. Polecam!
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Zbigniew Guzera

Internista, Reumatolog

PZOZ Starachowice Oddział Reumatologiczny
Radomska70
27-200 Starachowice

Lekarz godny polecenia. Zresztą sam został mi polecony przez kogoś innego i nie żałuję dlatego postanowiłam podzielić się swoją opinią. Pan doktor ma bardzo dobre podejście do pacjenta, wnikliwie analizuje wszystkie objawy aby postawić odpowiednią diagnozę, zleca wszelkie potrzebne badania i przeprowadza dokładny wywiad z pacjentem co jest też bardzo ważne, zwłaszcza w chorobach reumatologicznych. Chodzę do Pana doktora do gabinetu prywatnego w Końskich, ale również do szpitala w Starachowicach. …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Grażyna Gąś

Anestezjolog, Lekarz medycyny ratunkowej

Zakład Opieki Specjalistycznej
Iglasta 2
27-200 Starachowice

Wpisuję na listę bardzo dobrych lekarzy panią doktor Gąś,gdyż pomogła mojej kuzynce,chorej onkologicznie,przetrwać najcięższe chwile w zwycięskiej walce z chorobą.Znam także opinie pacjentów i ich rodzin z oddziału paliatywnego w Starachowicach-zdecydowanie pozytywne.Polecam chorym tę lekarkę jako życzliwą ,pomocną dłoń i fachowca w dziedzinie opieki nad ciężko chorymi w różnym wieku.