Centrum Stomatologii Rodzinnej MaksiDent dr n. med. Ksymena Staroń-Irla
Jagiellońska 24/1
Pani Doktor cudowna, doskonale wykonuje swoją pracę , na każdy problem znajdzie rozwiązanie. W dziedzinach stomatologii , w których się specjalizuje jak dla mnie po prostu fachowiec pierwsza klasa. Jeśli chodzi o wyrywanie ząbków, odbywa się to bardzo sprytnie, jestem pod dużym pozytywnym wrażeniem. I oczywiście osobowość Pani Doktor sprawia, że w gabinecie jest bardzo miło i chętnie się do niego wraca. Polecam z całego serca Panią Doktor i gabinet …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Anna Hościłowicz Stomatologia Dzieci i Dorosłych
ulica Plac Wyzwolenia 4/1
Białystok
Super polecam w 100%. Po raz pierwszy lekarz u ktorego zapomnialem ,że dentyta to sadysta. Kolega ,ktory trafil z bolem został przyjety szybko i tez jest zadowolonu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENTAL PLUS
Hetmańska 40 A
Rzeszów
Zdecydowanie polecam panią dr, wizyty są miłe, stres przed dentystą szybko znika, wszystko jasno wytłumaczone, jakość świetna.
Centrum Stomatologiczne "Anadent " Anna Wojtyła
ulica Elbląska 37
Pani doktor jest uprzejma i kompetentna z dobrym podejściem do pacjenta, wzbudza zaufanie leczenie bezstresowe.Polecam.
Batorego Stefana 128
Zielona Góra
Jestem bardzo zadowolona z leczenia kompleksowego Pani Doktor Agnieszki Oleksiejuk . Jest bardzo miła , sympatyczna , cierpliwa i ma podejście do pacjentów. Polecam leczenie zębów , ponieważ przebiega bezboleśnie.
Jackowiak Grzegorz, lek. stomatolog. Gabinet
Ostrów Wielkopolski
Super lekarz! wszystko umie wytlumaczyc, mily, uprzejmy, interesuje sie pacjentem a do tego dowcipny! na prawde lekarz godny polecenia! KOCHAM!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NEUROPEDICA
Przykopy 13
Bardzo dobra dentystka. Zna się na tym co robi i wkłada w to serce, leczy gruntownie a nie jak niektórzy na "odwal się" i nie trzeba po niej poprawiać u kogoś innego. Poza tym ogromnie sympatyczna.
Kostromska 64a bl. 2
Piotrków Trybunalski
Super specjalista :-) Cierpliwy, kompetentny, dokładny i delikatny. Omawia z pacjentem plan leczenia. Leczy zęby pod mikroskopem. Profesjonalista w każdym calu. Godny polecenia również w podejściu do dzieci.
Naprawdę szkoda że pani doktor przeniosła się do Choszczna, takich lekarzy ze świecą szukać, super podejście i wiedza, połączenie niespotykane.
Kartezjusza 2 lok.307
Profesjonalista w każdym calu! Fachowo, kompleksowo i bardzo przyjacielsko. Nie sadziłem ze usunięcie zęba może przebiegać tak gładko i profesjonalnie
Czarnieckiego 19A/6
Ostróda
Super specjalistka od wszystkich przypadków, naprawia zęby które inni dentyści skazali na wyrwanie, miła, kompetentna, delikatna.Polecam
Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
Chrzanów
Lekarz życzliwy, fachowy, uprzejmy, uczynny i cierpliwy. Osoba godna polecenia jako lekarz i człowiek.
Ivodental
Pod Strzechą 7 lok.12
Bardzo polecam dr Iwonę Nasterską, jest to świetny chirurg, implantolog, periodonta. Przekazuje bardzo klarowne informacje odnośnie stanu zębów. Naprawdę warta polecenia.
Gabinet Stomatologiczny
Kwiatkowskiego 26
Nisko
Bardzo profesjonalna i miła kobieta. Niebywale dokładnie i delikatnie leczy zęby. Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam sie z równie dobrą i mega sympatyczna dentysktką POLECAM
NZOZ Centrum Stomatologiczno-Periodontologiczne "Periodent" Zofii Adamskiej-Miałkowskiej
Pułaskiego 52
Gorzów Wielkopolski
Kompetentna, miła, rzeczowa, leczenie całkowicie bezbolesne, podanie znieczulenia perfekcyjne. Wszelkie informacje przekazane w sposób jasny, dostosowany do pacjenta. Jedyna stomatolog do której nie jest strach wracać