Wspaniala Fachowa i bardzo rzetelna Stomatolog.Bardzo dokladnie pracuje z zachowaniem higieny.Bywalam u Pani dr mieszkajac w Polsce i po kilkunastu latach wypelnienia ktore mi zakladala nadal szczelnie siedza.Kiedys mnie Niemiecki dentysta pytal kto mi robil zęby?Byl pod wrazeniem Super dokladnosci.Dziekuje Pani Aniu i Pozdrawiam z Bremen
Trafiłem do Pani doktor z bólem zęba w trakcie jazdy z Torunia do Warszawy, pomoc profesjonalna, miła i szybka z uratowaniem zęba włącznie, pomimo poprzednich diagnoz w Toruniu że ząb do usunięcia. Polecam, proszę się przygotować bo ruch u Pani Doktor jak na ul.Marszałkowskiej.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B
Pełen profesjonalizm. W gabinecie pani doktor słucha cierpliwie narzekań pacjenta, następnie zapoznaje się z starymi wynikami badań. Wnikliwie ogląda zdjęcia rezonansu i RTG na monitorze, a później czyta opisy. Omawia z pacjentem przebieg leczenia. Leczenie kanałowe pod kontrolą mikroskopu. Duże poczucie humoru, w gabinecie atmosfera rodzinna. Mam 66 lat i bardzo boję się dentystów, ale na następną wizytę udam się z własnej woli nie potrzeby. Polecam wszystkim, zero bólu, a …
Midentist Urszula Kotarbińska
Królewska 64/6
Milanówek
Wspaniały lekarz dentysta profesjonalna miła zawsze wytłumaczę jak najlepiej podejść do leczenia bardzo delikatna polecam
Przychodnia Stomatologiczna "AS-DENT"
Sądowa 7
Mława
Pani Doktor Aneta jest godna polecenia wszystkim rodzicom, szczególnie tym, których dzieci boją się dentysty lub idą na swoją pierwszą wizytę! 7-letnia córka miała swój debiut w gabinecie stomatologicznym. Obawiano się, jak zareaguje na nowe otoczenie, narzędzia i sam zabieg. Jednak Pani Aneta okazała się profesjonalistką w pracy z dziećmi. Od samego początku wizyty czuć było komfort i bezpieczeństwo. Pani Doktor ma niesamowite, ciepłe i empatyczne podejście do małych pacjentów. …
Lepszego stomatologa nie znam. Pan doktor Janusz Mikołajczyk to osoba kompetentna, uczciwa i rzetelna jeżeli chodzi o leczenie i podejście do pacjenta. Człowiek na poziomie, doskonale znajacy sie na tym co robi. Wizyta u doktora Mikolajczyka to sama przyjemność. Pozdrawiam
"HIPOKRATES" Grupowa Praktyka Lekarska
Warszawska 30
Oława
Polecam.Nardzo dobry stomatolog.Zawsze wszystko tłumaczy,optymalnie dobiera leczenie do tego co robi.
Panie naprawdę godne polecenia szczególnie jeżeli chodzi o dzieci niezamienilbym nigdy na innego stomatologa atmosfera przyjazna dziecku podejście wszystkich tam pracujących naprawdę profesjonalne oby więcej takich gabinetów nic tylko brać przykład polecam polecam polecam
Jestem zachwycona w jaki sposób zostałam przyjęta na NFZ ! Pani doktor godna polecenia w 200% - pełny profesjonalizm !!! Usuwanie zębów czy korzeni to pestka! Pani doktor Anna Walter wszystko w trakcie zabiegu spokojnie tłumaczy. Ma niezwykłe podejście do pacjenta. Pojęcie strachu zupełnie znika ! Życzyłabym w każdym gabinecie takiego podejścia, no i przede wszystkim lekarza.
Stomatologia Uśmiechnij się
Wołodyjowskiego 2
Człuchów
wspaniałaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DENTAL CARE STOMATOLOG
ulica Zielona 1 B
Elbląg
Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DARMEDICA"
aleja Gen. Józefa Hallera 117
Super lekarz nie mogłem lepiej trafić pani Beata wie co robi widać doświadczenie i co za tym idzie wielkie umiejętności a do tego jest bardzo miła i sympatyczna
Stomatologia Predko-Engel
ulica Jerzego Waszyngtona 22/19
Białystok
Pełny profesjonalizm. Strach odszedł w niepamięć a moje życie zmieniło się na lepsze. Doskonały dobór asystenta stomatologicznego ☺. Polecam!
Dzięki temu Panu mam prawie wszystkie zęby mimo że jestem w wieku emerytalnym. Korzystam z usług stomatologicznych pana Piotra chyba z 30 lat. Zawsze kompetentny uprzejmy i pomocny w nagłej potrzebie nigdy nie odmówił pomocy. Życzę dobrego zdrowia zeby nam Pan służył jak najdłużej.