lek. dent. Monika Dąbrowska

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3

Pani doktor jest świetnym lekarzem w swojej dziedzinie ,szanuje czas pacjentów,stara się jak najlepiej wykonywać swoją pracę i muszę przyznać że niedaleko Jej w tym do doskonałości,jeszcze raz potwierdzam jest świetnym lekarzem dentystą,to pracowita i rozwojowa Osoba,polecam każdemu korzystanie z Jej pracy w tej dziedzinie.
Opinia dodana przez: ANDRZEJ

lek. dent. Mateusz Betlej

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Centrum Zdrowia i Rehabilitacji Kadrema"
Kalinowszczyzna 46B

Kosmiczna opieka i pełne bezpieczeństwo w tym trudnym czasie. Dr. Mateusz Betlej i Pani asystentka Monika to mistrzowie świata. Polecam Dziękuję bardzo ❤

lek. dent. Aneta Karaś

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowy ząbek"
ulica Polna 27/102
24-100 Puławy

Super Pani doktor pełna spokoju miła i uprzejma. Bardzo starannie i dokładnie przykłada sie do problemu bardzo polecam już do nikogo innego nie pójdę; -)

lek. dent. Piotr Ślusarski

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Najlepszy stomatolog jaki kiedykolwiek mnie leczył. Doskonale tłumaczy co robi i dokładnie wynik leczenia jest taki jaki był zakładany. Wstawiałem u doktora 3x implanty.

lek. dent. Zbigniew Piotrowski

Chirurg stomatolog

Spacerowa 6
19-400 Olecko

Leczyłam u niego zęby wyrywałam i robiłam koronkę w każdym przypadku profesjonalne podejście wie jak za co się zabrać robi konkretnie i na długo jestem bardzo zadowolona polecam

lek. dent. Joanna Skomin

REUMA-MED EŁK dr n. med. Maria Jolanta Pełszyńska
Mickiewicza 10B
19-300 Ełk

Od lat najwspanialszy stomatolog dla całej rodziny i znajomych. Od zawsze polecam i polecac będę bo nie znam bardziej kompetentnej stomatolog w Ełku.

lek. dent. Małgorzata Świderska

Piastowska 24
48300 Nysa

Są tacy lekarze w Nysie, których nic nie interesuje poza własna osobą. Po wizycie u takiej dentystki trafiłam do dr Świderskiej- otwartej na pacjenta, służącej pomocą, sympatycznej i co najważniejsze pełnej profesjonalizmu. Cena za wykonane leczenie też była do przyjęcia.

lek. dent. Bogumiła Siemaszko-Gajewska

Miodowa 17
09-470 Bodzanów

Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie spotkałam się jeszcze z tak delikatnym podejściem do pacjenta. Zarówno do mnie jak i 5 latka. Leczenie przebiegło szybko o bezboleśnie. Polecam każdemu!!!

lek. dent. Markos Georgoulis

ulica Bema 20
99-300 Kutno

Lekarz z podejściem do pacjenta. Niektórzy pacjenci boją się dentystów - w tym ja, po wizycie u Pana Doktora jestem nastawiona do stomatologów pozytywnie. Jeden z najlepszych lekarzy w mieście Kutno, podejmuje się ( jak niektórzy stomatolodzy twierdzą, dla nich ciężkie przypadki). Swoją pracę wykonuje z sercem a do każdego pacjenta ma indywidualne podejście. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Dominika

lek. dent. Agnieszka Chomik-Rączy

Rynek 19/1
48-200 Prudnik

Polecam w 100% zero strachu zero bólu podejście👍👍👍delikatność i precyzja. Również dla dzieciaków idealna o Panach nie wspomnę😉👍😀
Opinia dodana przez: Magda

lek. dent. Elżbieta Bartosz-Sondowska

Olszynka 9/1

Polecam tylko adres jest zły p.dr przyjmuje na ul.Poniatowskiego 24a w Luboniu.Gabinet wyposażony w nowoczesny sprzet w tym komputerowe znieczulenie. profesjonalny, przemiły personel zwłaszvza p.dr Sondowska.
Pani doktor Małgorzata Pobudek to doskonała dentystka, za każdym razem wykazuje się dokładnością, starannością, jak również wykonuje swój fach niezwykle delikatnie, nigdy nie doświadczyłam w jej gabinecie nic przykrego. Dodatkowo udziela profesjonalnych porad, jak należy dbać o zęby już po zabiegu, zawsze uśmiechnięta i empatyczna wobec każdego człowieka.

lek. dent. Joanna Kołodziej

ul. Wyszyńskiego 23
62-510 Konin

Bardzo miła,uprzejma zawsze uśmiechnięta a zarazem fachowa w swym rzemiośle, doświadczona, opanowana i delikatna. Służy zawsze fachową radą i pomocą. Jestem jej pacjentką od roku i bardzo gorąco polecam!!!
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Natalia Ostrykiewicz

NZOZ Poradnia Stomatologiczna"DUODENT" le. stom. L.Jakubowski, lek.stom. M. Ślusarska
ulica W. Jagiełly 41
62-010 Pobiedziska

Pani doktor cudowna - na medal! Fachowiec godny polecenia! Jestem bardzo zadowolona z usług. Leczenie kanałowe u takiej milej pani doktor nie będzie się kojarzyć negatywnie. POLECAM:)
Opinia dodana przez: Daria

lek. dent. Mateusz Pawelczak

Słodowa 7
63-700 Krotoszyn

Lekarz przyjmuje również w Poznaniu. Jest miły i stara się leczenie jak to tylko możliwe doprowadzić do udanego końca sprawiając jak najmniejszy ból. Sprawnie wstawił mostek zębowy i całkowicie poprawił wypełnienie zęba zrobionego przez innego dentystę. Wykazał się profesjonalizmem rzadko w spotykanym w pół milionowym mieście.

lek. dent. Elżbieta Duma

ulica Strzałowska 25/17

Pierwszy raz trafilam na tak cudownego stomatologa. Gdybym od razu miała to szczęście być leczona u Pani doktor z pewnością moje zęby dawno byłyby wyleczone, bez bólu i cierpienia jak do tej pory. Cieszę się że po latach tułaczki trafiłam na właściwą osobę we właściwym miejscu.
Opinia dodana przez: Martyna

lek. dent. Elżbieta Obolewicz-Obolikszto

Orla 4b
72-510 Międzyzdroje

Rewelacja ! Polecam każdemu, Pani doktor przemiła, zna się na rzeczy i do tego przyjęła nas w środku nocy z bólem.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Łukasz Furdak

Osmeckiego 16
35-506 Rzeszów

Bardzo dobry dentysta, który starannie wykonuje swoją pracę. Ciężko odróżnić zęba naprawianego od pozostałych. To już moja kolejną wizyta u Pana Doktora i jestem za każdym razem bardzo zadowolona. Naprawa zęba przebiegła bez bólu a a należę do osób, które bardzo boją się chodzić do dentystów; chodzi o ból przy naprawie zębów. Polecam wszystkim:)
Opinia dodana przez: Julia K.

lek. dent. Agnieszka Mrówczyńska

Al. 700-lecia 2
87-720 Ciechocinek

Od wielu lat jestem pod stałą opieką lekarza stomatologa Pani Agnieszki Mrówczyńskiej. Jest bardzo dobrym stomatologiem i ma duże doświadczenie. Używa nowatorskich metod leczenia, bardzo dobrze wychodzą Jej rekonstrukcje nawet bardzo zniszczonych zębów. Poza tym jest wyjątkowo sympatyczna, a koszty Jej usług są znacznie niższe, aniżeli w innych gabinetach stomatologicznych. Polecam!
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Monika Kaczmarek

ul. Szkolna 6
87-222 Książki

Pani doktor świetnie zajmuje się małymi pacjentami, mój syn chodzi do niej z uśmiechem na twarzy :-) zero bólu zero stresu a synek miał i borowanie i wyrywanie:-)
Opinia dodana przez: Piotrek