FALDENT
ul. Derkaczy 57 B
Lekarz na 6-tkę! ale nie wiem czemu nie ma takiej w rankingu? Świetny specjalista i świetny człowiek, czyli dałabym dwie szóstki, a właściwie sześć szóstek. Wreszcie trafiłam w dobre ręce.
Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213
Podejście i sprzęt światowej klasy. Po jednej wizycie jestem bardzo zadowolony a łatwego zadania Pani DOKTOR nie miała.
ARCUSMED
Częstochowa
Ten Człowiek ma dar od Boga. Mam problem z usuwaniem zębów. Byłem u kilku lekarzy , którzy usiłowali mnie znieczulić jednak udało się tylko Panu Krzysztofowi. Polecił mi go inny stomatolog, który powiedział cyt. Jeśli Pana ten lekarz nie będzie w stanie znieczulić to nikt tego nie zrobi. U mówiłem się na wizytę i poszedłem do Pana Denisa. Od razu poczułem bardzo sympatyczną atmosferę. Pan Krzysztof był bardzo spokojny. Porozmawiaj …
B dental
Chemiczna 3
Gliwice
Wszytko pięknie ładnie, ale poświęcenie czasu dla pacjenta to minimalizm ... ważne aby szybko i jak najwięcej zębów na raz zrobić - dla mnie podejście czysto na kasę
INGLOT
Fiołkowa 4
Jestem na samym początku leczenia. Mam ogromną fobię stomatologiczną. Dziękuję za wyrozumiałość i profesjonalną rozmowę. Polecam Pana doktora z całego serca.
Najlepszy z najlepszych - leczę się u niego od 4-5 lat i nie zamienię na żadnego innego! Dzięki temu że jest bardzo pogodnym człowiekiem u niego wizyta nie równa się stresowi. Śpiewa, zagaduje, opowiada dowcipy do tego stopnia rozluźnia atmosferę, że czasem zapominam poprosić o znieczulenie a potem okazuje się ze już po zabiegu. Współpracuje z małżonką - dzięki temu w gabinecie panuje rodzinna atmosfera. Pamięta swoich pacjentów. Nie potrzebuje …
Również szczerze polecam dr. Dorosza. Gdy konkretnie spuchło mi dziąsło, jako jedyny zaoferował wizytę na drugi dzień z rana, reszta oczywiście albo nie miała terminów, albo na hasło "nowy pacjent" odkładała słuchawkę. Dlatego za samo podejście w tej konkretnej sytuacji w przyszłości zamierzam korzystać tylko z usług p. Dorosza. Jeśli dodać do tego naprawdę przystępne ceny w stosunku do innych stomatologów, u których za samo tylko przekroczenie progów ich pięknych, …
Dental Design Jaworska
Zamiejska 13
Pruszków
miła pani doktor, ale przede wszystkim zna się na rzeczy. fachowe podejście ale jednocześnie też "ludzkie", wytłumaczy dokładnie co robi, tak, że każdy zrozumie. naprawdę polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
Rybnik
Jestem bardzo zadowolony z prowadzonego leczenia. Wizyty są na czas, w spokojnej atmosferze i komfortowym znieczuleniu a efektem są bardzo ładne plomby. polecam
Szpital
MONTELUPICH 7
Najlepszy stomatolog jakiego do tej pory spotkałam. Rzetelna, sympatyczna, szybko i fachowo zajmie się pacjentem. Numer 1 😃
Prywatna Praktyka Stomatologiczna Jacek Sopata
Wadowicka 38
Zator
Dziękuje bardzo za wspaniały uśmiech po 30 latach i nowe super zrobione implanty jestem bardzo zadowolona 👍
Neo Dentica
Batalionu Parasol 6 nr lok. 2
Legnica
Całe życie bałam się stomatologa ale od kiedy chodzę do Pana doktora ten strach mija...leczeń bezbolesne...uprzejmość...dokładność i rewelacyjne podejście do pacjenta....polecam z całego serca
Specjalistyczna Praktyka Dentystyczna
Piłsudskiego 13
Dąbrowa Górnicza
Wszystko tak jak powinno być podczas wizyty u lekarza. Leczenie odbywa się bezboleśnie z troską o zadowolenie pacjenta. Bardzo polecam
Gabinet Stomatologiczny Andrzej Szantyr
Męczenników Oświęcimia 22/4
Radzionków
Jeśli zależy komuś na bezbolesnym leczeniu i profesjonalnym podejściu to tylko tutaj. Całkowicie zmieniam zdanie zdanie na temat wizyt u dentystów. Dobry sprzęt i mila atmosfera przy soft rockowej muzyczce ;)