Wronki
Złote ręce i niesamowita precyzja fachowiec najwyższej klasy, dwa powažne zabiegi oba udane. Dziękuję.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Szamotułach
ul. Polna 3 B
Wronki
Bardzo uprzejma kobieta!!! Podchodzi do pacjenta w oryginalny sposób ze spokojem potrafi wytłumaczyć chorobę i jej przyczynę, nie zwracając uwagi czy poświęciła pacjentowi 10 min czy więcej czasu. Super kobieta!!!!!
Wronki
Wspaniała Pani doktor Neurolog.Pelna kultura i wielka pomoc dla ludzkiego zdrowia . Potrafi zrobić wszystko dla swojego pacjenta . Mimo wszystko ale pacjent dla Pani Doktor jest wszystkim jeśli potrafi pomóc . Ja jako 25 lat byłem U pani doktor pacjentem zawsze byłem godnie przyjęty . I oddaje swą opinię bardzo dobrą bo ta Pani neurolog to człowiek z prawdziwego powołania .
Kontr.Gab.Lekarski-Urszula Kulik-Paralusz
Partyzantow 14
Wronki
Podejście do pacjenta jest wysoce skandaliczne, zwłaszcza do małego pacjenta. Lekarz oschły, gburowaty, wręcz chamski. O diagnozę należy poprosić, ponieważ sam nie uznaje za stosowne, by poinformować pacjenta co mu dolega. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę zmuszona korzystać z usług świadczonych przez tego człowieka.
Ambulatorium z Izbą Chorych
Partyzantów 1