Najlepszy stomatolog w Rawie Mazowieckiej. Pani dr Agnieszka to super człowiek i super specjalista, polecam serdecznie.
Pani doktor owszem mega profesjonalna, ale powinna popracować nad podejściem do pacjenta. Zgłosiłam się pewnego dnia z mega bólem zęba. Ósemka ewidentnie zjedzona przez próchnicę, fakt. Bolący ząb był borowany bez znieczulenia, ponieważ... nic podobno nie jadłam![ciężko zjeść cokolwiek więcej niż trochę zimnego jogurtu z takim bólem]. Skręcałam się jeszcze bardziej, a jeszcze "piękniej" było, gdy poczułam trucie zęba trochę po wizycie..., gdy zostałam zawieziona przez dobrą duszę do szpitala w Rawie na zastrzyk przeciwbólowy. Już tam się nie bali mnie znieczulić, bo na czczo. Na następną wizytę nie przyszłam ze strachu, że będzie mi ta ósemka wyrywana na żywca.
Zdecydowanie polecam Panią Agnieszkę. Ratuje zęby, które dla innych dentystów już są stracone i najchętniej usunęli by problem. Nie ma w województwie łódzkim drugiego takiego specjalisty, który dla klienta z bólem zęba otworzy drzwi nawet w niedzielę, żeby tylko pomóc. Pani doktor uratowało mi 3 zęby które inni spisywali na straty a usunęła tylko jednego, w którym zostało narzędzie po nieudolnym zabiegu.
Nie polecam, niestety zostałam wyśmiana - 'bez przesady przecież to tak nie boli!'. Wszystko odbywało się w bardzo nie miłej atmosferze oraz 'z wielką łaską', a za dość duże pieniądze. Ząb po wizycie zaczął dopiero boleć, gdzie wcześniej nic takiego się nie działo. Czekam na wizytę u innego specjalisty, który nigdy wcześniej tak mnie nie potraktował. NIE POLECAM!
Bardzo miła i profesjonalna pani doktor. Jestem bardzo zadowolona i już nigdy nie pójdę do nikogo innego. Polecam bardzo.
Jak dla mnie super..polecam..podejście do pacjenta wzorowe, jakość leczenia bardzo dobra...i niemierzalne poczucie humoru i empatii.
Bardzo profesjonalna i kompetentna Pani Stomatolog. Wszystko dokladnie i zrozumiale wytlumaczy. Korzystam z uslug Pani Agnieszki juz od dawna i jestem bardzo zadowolona. Bardzo mila obsluga Pani Stomatolog jak i Pani asystentki. Polecam Odradzam Dentyste Sobotko, bo on jest tylko od brania pieniedzy a co do leczenia zębow to bardzo niedokładny.
Polecam
Serdecznie polecam tą Panią stomatolog. Udziela wszelkich informacji niezbędnych przy leczeniu, jest bardzo dokładna i uprzejma.
Będąc na urlopie u Rodziny skorzystałam z pomocy stomatologicznej Pani dr Agnieszki Kubiak. Byłam pod wrażeniem Jej podejścia, wiedzy, zaangażowania ...gdybym mieszkała bliżej w pełni oddałabym się w "Jej ręce". Do tego nowoczesny sprzęt. Dziękuję Pani Doktor. Wdzięczna pacjentka z okolic Koszalina.
Lekarz który natychmiast pokieruje do innego spec.stom., jeśli widzi, że sytuacja tego wymaga, w odróżnieniu od lek. M.Sobotki w Rawie Maz.