Profesjonalne podejście do zabiegu związanego z chorobami nowotworowymi skóry. Rzeczowe konsultacje, długotrwały plan leczenia oraz zabiegi przeprowadzone bardzo sprawnie. Poza tym Pani Agnieszka to bardzo uprzejmy, pozytywny i otwarty człowiek. Szczerze polecam.
Jak do tej pory a od roku bujałem się po chirurgach to najlepszy lekarz chirurg. Profesjonalizm i podejście do pacjenta. Moja ocena to 11/10. Polecam
Pani Agnieszka jest bardzo dobrym Chirurgiem z dobrym podejściem do pacjenta! Korzystaliśmy nie raz z porady i zabiegów ,jesteśmy bardzo zadowoleni z leczeni. Jest bardzo życzliwa dla swoich pacjentów!! I robi świetna robotę . Dziękujemy Pani Agnieszko ❣️
Dziękujemy Pani Agnieszko ❣️
Najlepszy lekarz na jakiegokolwiek trafiłam, rzeczowa, mam do niej 100% zaufanie. Fachowiec jakich mało. Polecam z całego serca
Pani Doktor dziękuje za przeprowadzoną operację sleeve. Młoda, kompetentna, rzeczowa ale przede wszystkim życzliwa dla pacjentów.
Lekarka patologia podejrzenie przechodzenia menstruacji.Studia zapewne kończone w Białej Piskiej.Wspólczuję