lekarz Aneta Hulist-Tomsia

3,0

Totalny brak empatii w stosunku do pacjenta. Spóźniłem się na zaplanowaną wizytę dosłownie 5 minut z uwagi na utrudniony dojazd. Pani doktor nawet nie podjęła wysiłku, żeby porozmawiać, pomimo nalegania rejestratorki na przeprowadzenie badania. Rozumiem, że pacjent powinien być na wizycie punktualnie, natomiast bądźmy ludźmi. Życzyłbym sobie i innym pacjentom, żeby ich wizyty odbywały się zawsze o planowej porze.

Przyszedłem z "czerwonym okiem". Pani doktor poświęciła mi dużo czasu, przebadała moje oko na wszystkich dostępnych urządzeniach, wyczerpująco wyjaśniła z czego wynika zapalenie spojówki. Przepisała lekarstwa i wyjaśniła dozowanie oraz zaprosiła na wizytę kontrolną, na której również poświęciła mi dużo czasu. Jestem bardzo zadowolony z wizyty i podejścia do pacjenta. Gorąco polecam tego lekarza.