Pani Doktor z ogromną wiedzą. Poświęca dużo czasu na rozmowę, zadaje dużo pytań, jest wnikliwa i wykazuje zainteresowanie tym co pacjent ma do powiedzenia. Odpowiada na pytania, jest pomocna, kontakt nigdy nie jest utrudniony, nawet, kiedy sytuacja jest pilna, a Pani Doktor nie przyjmuje. Z czystym sumieniem polecam. Szukałam diagnozy i lekarza, który będzie potrafił mi pomóc 5 lat. Po 1 wizycie u Dr Kleszcz już wiedziałam co to może być, od razu wdrożyłam zalecone leczenie i wyjaśniło się niewyjaśnione. Świetny człowiek, fenomenalny lekarz.
Jestem całkowicie zadowolony z wizyty u Pani Doktor. Mimo nawału pracy znajduje czas i kompetencje i dobre słowo dla pacjenta.
Jestem całkowicie zadowolony z wizyty u Pani Doktor.
Mimo nawału pracy znajduje czas i kompetencje i dobre słowo dla pacjenta.
Fatalne traktowanie pacjenta, brak kultury i szacunku. Pacjent wyraźnie przeszkadza Pani Doktor, ktora chce już isć do domu, pomimo planowanej i z jej winy opóźnionej o 30min wizyty. Jest nieprzyjemna i opryskliwa, wydaje komendy jak w wojsku: pacjent ma sie rozebrac do bielizny stojac przed zepsutą niezamknietą roletą, zza ktorej patrzą na niego przechodnie (gabinet jest na parterze). W gabinecie brudno, pacjent stoi boso na pelnym piasku linoleum i leży na kozetce z niezmienionym po poprzedniej wizycie przescieradle, chyba że sam sie upomni, co nie będzie dobrze odebrane. Badanie wykonane w pospiechu i bez dialogu z pacjentem. Pacjent ma poczucie, że jego objawy są nieistotną informacją i że Pani Doktor zupelnie go lekceważy. Jest jak maszyna do pobierania pieniędzy. Tragicznie zaściankowy standard obsługi w gabinecie prywatnym. Absolutnie nie polecam i z pewnością więcej nie skorzystam.
jest b. kompetetnym lekarzem, tłumaczy chorobę,wyjaśnia dokładnie zastosowane metody leczenia, wspiera pacjenta.
Osoba kompetentna, potrafiąca jasno podać zalecenia.
Osoba kompetentna, potrafiąca jasno podać zalecenia.
Wszystko jak najlepiej. Można tylko się cieszyć, że są tacy lekarze.
Wszystko jak najlepiej. Można tylko się cieszyć, że są tacy lekarze.
Jestem bardzo rozczarowana wizytą u tej pani nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia ani jako człowiek ani jako lekarz zgadzam sie z tym że sie spóźnia i nawet nie przeprosi za spóźnienie / przypomne że byłam na wizycie prywatnej /, przyjeła mnie z ponad godzinnym opóźnieniem, miałam wrażenie że jako lekarz też nie ma za wiele do powiedzenia chyba jeszcze musi sie duzo uczyc. Zdecydowanie nie polecam
Okropna, niesympatyczna, spóźnia się, nie patrzy na pacjenta, w mojej obecności rozmawiała przez telefon z mężem (chyba)na tematy prywatne. Odradzam.
Z wielkim zdziwieniem przeczytałem poprzednie opinie o p. doktor. Dziwiłem się do czasu, gdy zobaczyłem, z kim mam do czynienia ("powtuzyć, zakarzenie"). Być może wypływająca z pacjenta głupota sprowokowała jakoś p. doktor. Trudno zgadnąć, moje wrażenia z wizyt są jak najlepsze. Polecam wszystkim.