Serdecznie polecam Panią Doktor Annę Siewruk-Kalicką i Doktora Macieja Cherka. Oboje wykazali się ogromnym profesjonalizmem, delikatnością oraz pełnym zaangażowaniem. To lekarze, którzy dbają o pacjenta na każdym etapie badania, nie stawiając swojego ego na pierwszym miejscu, lecz koncentrując się w pełni na komforcie i potrzebach chorego. Dzięki ich pilności i skrupulatności wynik otrzymałam już po 4 dniach, w niedzielę! Jestem niezwykle wdzięczna za tak sprawną i troskliwą opiekę.
Z całego serca polecam wizytę u Pani Doktor Anny Siewruk-Kalickiej i Doktora Macieja Cherka. Wykonano biopsję cienkoigłową. Czas trwania jak i odczucia temu towarzyszące porównać mogę jedynie do ukłucia komara...chociaż?...komar kłuje dłużej i bardziej czuć...:) Cóż, wspaniali fachowcy, bezboleśnie, błyskawicznie, bardzo sympatyczni i mili...nie ma sensu więcej zachwalać...Polecam serdecznie i pozdrawiam gorąco.
Po dzisiejszej biopsji w Centrum Onkologii wykonywanej przez dr Kalicką i cały jej towarzyszący zespół za fachowość i serdeczność bardzo dziękuje. Mile zaskoczona pacjentka :)