Świetny lekarz który zna się na rzeczy . Potrafi zrozumieć wiele chorób i z nimi pomóc . Miły , nadwyraz wychowany dobry człowiek . Oby więcej takich lekarzy !!!
Podziękowanie dla doktora Bartosza Rawskiego Szanowny Panie Doktorze, Z całego serca pragne podziękować Panu za niezwykłą troskę, zaangażowanie i profesjonalizm, z jakim oddaje się Pan swojej pracy. Jest Pan prawdziwym aniołem, który nie tylko leczy ciała, ale również wspiera i dodaje otuchy pacjentom. Dzięki Pana wiedzy, umiejętnościom i ogromnej empatii, wielu ludzi odzyskało zdrowie i nadzieję na lepsze jutro. Pana postawa jest wzorem dla innych i dowodem na to, że w medycynie najważniejsze jest serce i oddanie drugiemu człowiekowi. Niech dobro, które niesie Pan innym, wraca do Pana z podwójną …
Podziękowanie dla doktora Bartosza Rawskiego
Szanowny Panie Doktorze,
Niech dobro, które niesie Pan innym, wraca do Pana z podwójną siłą. Życze Panu dużo zdrowia, satysfakcji z pracy oraz wszelkiej pomyślności w życiu osobistym.
Z wyrazami ogromnej wdzięczności, pacjetka Jjolanta B
Bardzo dobry lekarz profesjonalny . Ma wiedzę na wiele chorób i precyzyjnie trafia z leczeniem . Polecam
Moja mama była u tego doktora na wizycie prywatnej. Nic z niej nie wyniknęło, lekarz powiedział żeby w poniedziałek zgłosiła się na wyniki do szpitala, w którym on pracuje. Pojechała. Nie została przyjęta, bo zabrakło miejsc, lekarz nawet nie zszedł do niej powiedziec o co chodzi tylko przez pielęgniarkę przekazywał wiadomości. Kazał przyjechać do szpitala ponownie w środę. W środę, mama pojechała, okazało się że nie zostanie przyjęta bo nie ma jej na liście przyjęc... Brak słów, mama ma 70 lat, ciężko jej chodzić a on ją gania jakby miała 20 lat. Po wizycie u innego lekarza okazało się że mama ma nadciśnienie. Na wizycie u pana Rawskiego nawet jej nie zmierzył ciśnienia. Szczerze nie polecam. Moja noga ani nikogo z mojej rodziny nie stanie więcej u niego.
Takiego lekarza z powołania życzę każdemu i wtedy ludzie mniej by chorowali.Niezastąpiony z ogromną wiedzą i idealnym podejściem do pacjenta
Prawdziwy lekarz z powołania, widać że lubi swoją pracę i bardzo dobrze zna się na rzeczy. Atmosfera miła , fachowa
Super super lekarz, z nową wiedzą , z ktorej korzysta dla dobra pacjentow, miły, komunikatywny i zaangazowany w prace , oby tak dalej . Polecam!