Pani doktor to osoba o wysokiej kulturze osobistej, ciepla, empatyczna, poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie slucha, uprzejmie odpowiada na wszystkie pytania pacjenta. Lekarz którego polece każdemu.
Wielka fachowość wysoka kultura osobista,kompetentna lekarka,zawsze poświęca pacjentowi maks. ilość czasu ,potrafi i chce go wysłuchać,. mam zaufanie do tej Pani doktor.Zawsze stara się maksymalnie szczegółowo opowiedziec o wynikach badania. Polecam swoim znajomym
Żałuje z całego serca że dopiero teraz dostałam się do lekarza z powołania!!!!Podejście do pacjenta,rozmowa,badanie....poprostu szok!!!Polecam w 100 %!!!!Brak słów żeby określić jak cudownym lekarzem jest P.Barbara Jankowska Gustkowska