lekarz Beata Kącik

Laryngolog dziecięcy

3,4
3,6

2,0

Odradzam! Strata czasu. Zdenerwujecie się tylko Państwo podejściem tego człowieka. Porażający brak profesjonalizmu. Dwie wizyty bez konkretów, bez konkretnego przebadania, bez konkretnego wywiadu. Obie razem, trwały może 5 minut!

Byłem u Pani doktor na wizycie, podeszła do problemu z sercem.. zleciła mi badania, pobrała wymaz i odrazu wdrożyła leczenie Polecam!!

Polecam!!

Polecam z całego serca . Pani doktor dokładnie zbada i wysłucha . Ma genialne podejście do dzieci . Zastanawiam się skąd takie złe opinie o Niej skoro ani jedna się nie zgadza

Mam wrażenie, że te opinie są o innej Pani dr. Po pierwszej wizycie jestem zadowolona. Pani Dr cierpliwie wszystko tłumaczyła, dla dziecka była bardzo miła, zupełnie nie widziałam u niej żadnej wyniosłości ani naburmuszenia. Wręcz przeciwnie, widziałam klese i profesjonalizm. Po przeczytaniu opinii jechałam tam jak na ścięcie a wyszłam mile zaskoczona. Zobaczymy jak będą wyglądały kolejne wizyty.

Starsza wiekiem lekarka, bez profesjonalizmu, z totalnym brakiem empatii wobec pacjenta. Już w drzwiach odpychająca, wyniosła postawa lekarki, której się wydaje, że należy do lepszej kasty ludzi. W przychodni z NFZ niemiła, opryskliwa i niewywiązująca się z godzin pracy przychodni. Wstyd mi za takich lekarzy, których zachowanie rzutuje na postrzeganie całej służby zdrowia. Będąc ubezpieczonym i płacąc niemałe składki, nie korzystam z płatnych wizyt, żeby lekarz się do mnie sztucznie uśmiechał i był miły za 160 zł w czasie 15 min. Skarga do NFZ zgłoszona, a jako pacjent i klient …

Skarga do NFZ zgłoszona, a jako pacjent i klient przychodni, szczerze nie polecam tej lekarki!

Zdecydowanie nie polecam. Arogancja, nieuprzejmość i brak empatii wobec pacjenta to główne odczucie podczas kontaktu z tą lekarką. Przeczyszczenie uszu to zbyt duże wyzwanie dla Pani doktor, by ulżyć pacjentowi w bólu- odmówiła wykonania zabiegu, ograniczając się do wypisania recepty- czas wizyty ok 2 minut.

3,0
3,0

Mieliśmy u Pani doktor 2 wizyty i wiecej się u tej Pani nie pojawimy.Wizyta pierwsza ograniczyła się do wypisania skierowania na badania ,sama się musiałam dopytywać o stan zdrowia syna.Druga wizyta to wypisanie skierowania na zabieg i tyle nawet syn nie został zbadany,sprawdziła wyniki badań i podała oddziały gdzie mogę dzwonić. Obie wizyty trwały w gabinecie ok 5 minut-nie polecam!

Obie wizyty trwały w gabinecie ok 5 minut-nie polecam!

polecam kompetentny lekarz, dobre podejście do pacjenta

polecam kompetentny lekarz, dobre podejście do pacjenta

Zawsze uśmiechnięta, wzbudza zaufanie rodzica a przede wszystkim ma podejście nawet do rozbrykanych dzieci:) Bardzo kompetentna pani doktor:) polecam:)