sympatyczna pani doktor, gdy są jakieś nieprawidłowości zawsze stara się pomóc lub zaleca dokładniejsze badania
Bardzo polecam! Badanie jakie przeprowadziła Pani doktor było bardzo szczegółowe. Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem w gabinecie okulisty.
Nie polecam! Pani doktor badała mi oko, twierdziła że mam zapalenie gruczołów łzowych. przepisała mi ciepłe okłady i antybiotyk. Po tygodniu powieka spuchła jeszcze bardziej, poszłam ponownie do Pani doktor, dopisała nowy antybiotyk i twierdziła dalej to samo. Pojechałam do szpitala do Warszawy, tam lekarze zrobili zdziwione oczy jak lekarz okulista mógł tak spiep***yć robotę- zamiast zimnych okładów dać ciepłe, dał zły antybiotyk i zamiast powiedzieć, że nie jest pewna to podawała złą chorobę i brała jeszcze za to pieniądzę, chociaż po kilku wizytach nie było poprawy tylko było co raz gorzej. Po badaniach w Warszawie okazało się, że mam ropień powieki, po podaniu antybiotyków szpitalnych jest o wiele lepiej.
Zdecydowanie polecam. Wizyta poza standardowymi godzinami otwarcia gabinetu. Szybko, sprawnie i kompetentnie. Trochę to może wygląda jak reklamówka ale tak to się odbyło.
Bardzo kompetentna lekarka starająca się dotrzeć do sedna problemu i wykonująca wszystkie potrzebne badania.
Całkowicie niekompetentna, nie rozpoznała zapalenia tęczówki - dla innego lekarza było to oczywiste. Dodatkowo jest niesympatyczna. Szczerze odradzam!