lek. dent. Bernadeta Skrok-Wolska

Chirurg stomatolog

Bezbolesna ekstrakcja zęba, która przebiegła bardzo sprawnie. Żałuję, że od początku nie chodziłem do Pani lek. dent. Bernadeta Skrok-Wolska, ponieważ takich dentystów szukać ze świeczką.

Chciałabym serdecznie polecić panią doktor, która jako jedyna potrafiła trafnie zdiagnozować przyczynę bólu zęba, z którym zmagałam się od długiego czasu. Wcześniejsi specjaliści albo rozkładali ręce, albo podejmowali nietrafione działania – niestety, niektóre z nich okazały się zupełnie niepotrzebne. Pani doktor wykazała się ogromną wiedzą, precyzją i cierpliwością. Już od pierwszej wizyty dało się odczuć, że to osoba, której naprawdę zależy na dobru pacjenta. Nie działała pochopnie, dokładnie przeanalizowała mój przypadek, zadała trafne pytania i poświęciła mi tyle czasu, ile było trzeba. Dzięki jej wnikliwości i doświadczeniu w końcu trafiłam …

Pani doktor wykazała się ogromną wiedzą, precyzją i cierpliwością. Już od pierwszej wizyty dało się odczuć, że to osoba, której naprawdę zależy na dobru pacjenta. Nie działała pochopnie, dokładnie przeanalizowała mój przypadek, zadała trafne pytania i poświęciła mi tyle czasu, ile było trzeba. Dzięki jej wnikliwości i doświadczeniu w końcu trafiłam na skuteczne leczenie.

Dodatkowo, Pani doktor jest niezwykle uprzejma, życzliwa i empatyczna. Potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania – co w gabinecie stomatologicznym ma ogromne znaczenie. Widać, że to nie tylko lekarz z powołania, ale też człowiek z sercem.

Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i kompetentnego stomatologa, zwłaszcza jeśli trafił już wcześniej na ślepy zaułek diagnostyczny. U Pani doktor naprawdę można poczuć się zaopiekowanym.