Bychawa

Mila uprzejma, życzliwa, zawsze uśmiechnięta, współczująca, pomocna ,Lucka zawsze wysłucha bardzo dokładnie pacjenta nigdy nie lekceważy najmniejszego symptomu choroby bada zawsze dokładnie i szczegółowo niczego nie pomija i stara się zawsze pomóc pacjentowi zrozumieć chorobę która go dotyczy naprawdę ziej dobry człowiek i lekarz rodziny a nawet mogę powiedzieć jak nie najlepszy w Bychawie mowie to ja która zawsze byłam największym wrogiem lekarzy ale co do doktor Dudzińskiej mogę z …

lekarz Jarosław Nazar

Gastrolog, Internista

23-100 Bychawa

Pan dr Nazar wykonał u mnie badanie endoskopowe kolonoskopię. Miły, profesjonalny, rzeczowy. Czułam się bardzo zaopiekowana. Polecam z całego serca. Następna wizyta tylko u tego specjalisty.

lekarz Renata Gruszecka-Gerkowicz

23-100 Bychawa

Doskonały fachowiec,dzięki p.dr po raz pierwszy od 55 lat nie muszę chodzić w okularach!Takich fachowców nam potrzeba.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Paweł Kwiatkowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Okulistyka s.c. w Sokołowie Podlaskim - Lecznictwo szpitalne
Piłsudskiego 65B
23-100 Bychawa

Wspaniały lekarz! LUDZKI. Można porozmawiać, zapytać, rozwiać wątpliwości. Bardzo zaangażowany i szanujący pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołaniem! Bardzo się cieszę, że do niego trafilem

lekarz Wacław Karakuła

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

23-100 Bychawa

świetny lekarz, szczery, otwarty, empatyczny.Słucha pacjenta uważnie i tłumaczy zrozumiale o dolegliwości. Bardzo pomocny. Przywrócił mi przyjemność chodzenia.

lekarz Małgorzata Skórska

23-100 Bychawa

Pani doktor jest bardzo uprzejma i kompetentna, kojąco działa na pacjenta, pytania zadaje z wyczuciem, nie naruszając granic prywatności. Fragmentami odkrywa historię pacjenta, robi to z szacunkiem. Proponuję podejście holistyczne, widać, że chce pomóc młodemu człowiekowi. Serdecznie polecam 😊

lekarz Magdalena Gromysz

23-100 Bychawa

lekarz autentycznie zainteresowany właściwą diagnozą pacjenta.Poprzez szereg kompleksowych i szczegółowych pytań starajacy sie ustalić przyczynę choroby.Rzeczowo,spokojnie i w sposób zrozumiały dla pacjenta stara się tłumaczyć chorobę oraz przedstawia sposób leczenia.Ilość poswięconego czasu jest absolutnie adekwatna i wystarczająca do potrzeb pacjenta.Wysoki poziom obsługi pacjenta.Lekarz uprzejmy i rzeczowy.Chętnie odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości pacjenta.Z czystym sumieniem polecam.Uważam,że inni powinni wybrac tego lekarza ze względu na jego wiedzę,fachowość i życzliwe podejście do …
Opinia dodana przez: grzegorz

lekarz Piotr Otrocki

Ratownictwo Medyczne
11 Listopada 9
23-100 Bychawa

Dziś trafiłem na SOR w Puławach. Coś dusiło mnie w klatce piersiowej. Pan doktor wyeliminował wszystko co możliwe zlecił dogłębną diagnostykę. Po kilku godzinach trafiłem do domu. Dziękuję za szybką pomoc.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Beata Cichacz-Kwiatkowska

23-100 Bychawa

Bardzo mila uprzejma życzliwa uśmiechnięta pani doktor wysłucha doradzi wytłumaczy dlatego polecam panią doktor bardzo serdecznie ja Małgorzata Skoczylas

lekarz Łukasz Wolański

23-100 Bychawa

Bardzo mily lekarz,przy badaniu bardzo delikatny,uspokajal,tlumaczyl co i kiedy robi.jest godny polecenia naprawde

lekarz Jacek Sompor

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bychawie
ulica Józefa Piłsudskiego 28
23-100 Bychawa

Wielokrotne wizyty i pomoc doktora Sompora zawsze stawiały mnie na nogi a dokładnie na nogę bo droga po amputacji , po wielu wizytach i rozmowach z lekarzem odniosłem wrażenie że w dzisiejszym świecie nic lepszego mnie nie mogło spotkać , tylko doktor , polecam szczerze
Opinia dodana przez: Zdzisław Sikora

lekarz Monika Moczybroda

Szpital Powiatowy
Piłsudskiego 26/28/30
23-100 Bychawa

Niestety Pani doktor brakuje podejścia do pacjenta a tym bardziej do dzieci. Podczas wizyty nie przeprowadziła wywiadu, nie zajrzała do historii, była nieuprzejma i niekompetentna. Odmówiła badania uszu ze względu na płacz dziecka przy podejrzeniu zapalenia. Patrząc na minę i ton Pani doktor niestety płacz dziecka jest raczej nieunikniony. Pierwszy raz wystawiam negatywna opinię lekarzowi ale też pierwszy raz opuściłam gabinet w trakcie badania. Zdecydowanie nie polecam.

lekarz Michał Sagan

Sanus Z. Chmielowiec G. Kniaź sp.j. Przychodnia Medycyny Rodzinnej
ulica Piłsudskiego 79
23-100 Bychawa

Okropny lekarz, bardzo nieuprzejmy, traktuje pacjenta z góry. Żadnej informacji zwrotnej ,wizyta bardzo nerwowa, brak życzliwego podejścia. Szczególnie jeśli chodzi o starsze osoby, które potrzebują odpowiedniego bezstresowego podejścia i sposobu zadawania pytań żeby mogły logicznie odpowiedzieć. Szczególnie że neurolog powinien rozumieć ze pacjent może być otępiały, mieć demencję albo początki innych neurologicznych chorób. Lekarz powinien się zastanowić czy kontynuować praktykę lekarską skoro nie ma cierpliwości do pacjenta. Jest sporo innych …

lek. dent. Zbigniew Flis

Baczyńskiego 20

lekarz Jarosław Wośko

Szpital Powiatowy
Piłsudskiego 26/28/30

lekarz Michał Kowalczyk

Anestezjolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Okulistyka s.c.
ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 30
20-055 Bychawa