Potwierdzam, bardzo nieuprzejmy, ironiczny uśmieszek, lekceważący stosunek do pacjenta, czułam się jak śmieć. Nigdy więcej.
Okropny lekarz, bardzo nieuprzejmy, traktuje pacjenta z góry. Żadnej informacji zwrotnej ,wizyta bardzo nerwowa, brak życzliwego podejścia. Szczególnie jeśli chodzi o starsze osoby, które potrzebują odpowiedniego bezstresowego podejścia i sposobu zadawania pytań żeby mogły logicznie odpowiedzieć. Szczególnie że neurolog powinien rozumieć ze pacjent może być otępiały, mieć demencję albo początki innych neurologicznych chorób. Lekarz powinien się zastanowić czy kontynuować praktykę lekarską skoro nie ma cierpliwości do pacjenta. Jest sporo innych zawodów, które może wykonywać. Nie polecam i sama nigdy już nie skorzystam z jego usług.
Nie polecam i sama nigdy już nie skorzystam z jego usług.
Bardzo nie uprzejmy, podwaza decyzję profesorów, nie wiem za kogo się uważa. Nie polecam, bardzo nie polecam