lekarz Karina Sitek-Ziółkowska

Internista, Reumatolog

ulica Matejki 11/3
41-902 Bytom

Jestem bardzo szczęśliwa, że spotkałam Panią Doktor. Bardzo mi pomogła 5 lat temu z rozpoznaniu bòlu w stawach, znalazła przyczynę i ją rozwiązała. Panią Doktor cechuje holistyczne podejście do tematu zdrowia - jest otwarta, słucha i pamięta. Potrafi też człowieka podtrzymać na duchu ;-) Po wizycie kontrolnej wyszłam z uśmiechem na twarzy, dziękuję!

lekarz Barbara Michalik

Endokrynolog, Internista

ulica Strzelców Bytomskich 196/12
41-914 Bytom

Na tarczycę leczę się wiele lat, pani dr.B.Michalik jest chyba czwartym lekarzem, który mnie leczy. Moim zdaniem jest najlepszym lekarzem jaki mi się trafił w życiu.Dodam że leczę się na serce, kręgosłup,oczywiście korzystam z porad lekarza rodzinnego, byłam wiele razy w szpitalu, i nie spotkałam tak dobrego lekarza.To prawda co napisała p.Danuta jest oszczędna w słowach i bardzo dobrze czas lekarza i mój jest cenny. Nie przychodzimy przecież do lekarza …

lekarz Łukasz Będkowski

Stefana Batorego 18
Bytom

Byłam pacjentką na Oddziale w Bytomiu. Ten młody jest lekarz jest miły, uprzejmy i bardzo cierpliwy wobec pacjentów. Polecam
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Monika Biniek

ulica Mochnackiego 1 A/20
41-907 Bytom

Byłam u pani doktor. Jest fenomenalna oraz empatyczna. Poleciła mi maść na Hemoroidy i mi przeszły. 5/5
Opinia dodana przez: Krysia =)

dr n. med. Agnieszka Witkowska

ulica Olejniczaka 11A
41-902 Bytom

Jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia Pani doktor. Wiem że nie zawsze efekt zabiegu jest do przewidzenia, ale w moim przypadku wszystko zostało wykonane jak powinno. Dlatego polecam tę osobę, warto! :)

lekarz Marcin Stareczek

Zakład Opieki Zdrowotnej "ARS-MED" s. c.
Energetyki 11
41-908 Bytom

Doktor Stareczek to świetny specjalista, który potrafi postawić trafną diagnozę. Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu czuje się pewnie, że otrzymuję odpowiednią pomoc. Poza tym jest bardzo uprzejmy i zawsze chętnie odpowiada na pytania. Zdecydowanie polecam tego lekarza wszystkim, którzy cenią sobie rzetelność i profesjonalizm!
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Lech Szczechowski

Wielospecjalistyczna Poradnia Lekarska "Sigma" s.c. Krzysztof Szczechowski, Lech Szczechowski
ulica Tetmajera 1
41-933 Bytom

Szkoda, że nie można dać 6 gwiazdek bo dr Szczechowskiemu się należą! Wspaniały Człowiek o wielkim sercu! Jest jedynym lekarzem którego znam który potrafi rozmawiać z pacjentem, sama rozmowa z nim to czysta przyjemność. Bierze pod uwagę każdy aspekt, ma fantastyczny umysł i jest geniuszem. Choruję od 19 lat, jeździłam po całej Polsce w poszukiwaniu idealnego lekarza. Dopiero dr Szczechowski postawił mi diagnozę i zaczął poprawne leczenie. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Leszek Skowroński

Zespół Lekarskich Poradni Specjalistycznych
Stefana Żeromskiego 22/1A
41-902 Bytom

Wszystko ok................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Opinia dodana przez: Wiesiek

lekarz Artur Sczesny

Rehabilitant

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SIGMA-BI
Okulickiego 16
41-902 Bytom

Polecamy tego lekarza,leczy mnie i żonę od lat. Jest uważny robi na miejscu odpowiednie badania ,świetnie wyjaśnia chorobę uczy jak postępować żeby ulżyć sobie w bólu i poprawić lub chociaż powstrzymać stan chorobowy np; mówi i pokazuje jakich ruchów unikać ,jak prawidłowo spacerować z kijami ,it.p. Ponieważ drSzczesny jest świetnym lekarzem{ ,niestety dla nas } ma wielu pacjentów i trzeba odczekać na wizytę.
Opinia dodana przez: Franciszek

lekarz Aleksandra Kawczyk-Krupka

CEN MED Specjalistyczny Ośrodek Badań i Porad Lekarskich
ul. Chorzowska 12D
41-902 Bytom

Pani doktor konkretna z ogromnym pokładem wiedzy . Odrazu przechodzi do działania. Już na pierwszej wizycie robi USG żył. Wdraża leczenie odpowiednie nie tylko dla schorzenia ale i dla osoby . Mówi co robić lub do kogo dalej się udać. Człowiek wychodzi z gabinetu i nie czuje się zagubiony. Nie mówi dziwnych czy złośliwych uwag tak aby nie zawstydzić pacjentów którzy zaniedbali żylaki. A najlepsze że byłam tylko na NFZ …

lekarz Marcin Trzepaczyński

Radiolog

CEN-RAT Sp. z o. o.
ul. Chorzowska 25
41-902 Bytom

Do Dr. Trzepaczyńskiego trafiłam z polecenia znajomej. Pan Dr. uratował mi życie i zdrowie. Przeprowadził u mnie embolizacje tętniaka mózgu bez żadnych komplikacji. Perfekt! W innym szpitalu w Krakowie, inny lekarz chciał mi otwierać głowę i mówił że nie ma innej alternatywy bo im tak jest łatwiej otworzyć głowę a co będzie z pacjentem/ człowiekiem to co ich obchodzi pacjenci jak króliki. A Pan Dr Trzepaczyńskiego bez problemu mnie przyjął …
Opinia dodana przez: Aneta

dr n. med. Janina Janicka Grabowska

Chirurg plastyczny

Aesthete
Stolarzowicka 38
Bytom

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekcji odstających uszu. Dziękuję Pani Doktor i całej ekipie za spełnienie mojego marzenia. Polecam tym, którzy się jeszcze zastanawiają - WARTO!!!

lekarz Maciej Broszkiewicz

CEN MED Specjalistyczny Ośrodek Badań i Porad Lekarskich
ul. Chorzowska 12D
41-902 Bytom

Lekarz z bardzo dużą wiedzą. Godny polecenia. Zawsze podchodzi do pacjenta z szacunkiem, wysłucha i dokładnie zbada. Opowie o sposobie leczenia i dalszym postępowaniu. Lekarz z powołania!
Opinia dodana przez: Masia

lekarz Tomasz Adamczyk

Radiolog

Zespół Lekarskich Poradni Specjalistycznych
Stefana Żeromskiego 22/1A
41-902 Bytom

Bardzo rzeczowe wyjasnienie watpliwosci dotyczacych opisywanego badania w bezposredniej rozmowie telefonicznej

dr n. med. Barbara Oleś

Ortodonta, Stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Akademickie Centrum Stomatologii - Akademickie Centrum Stomatologiczne - Poradnia Ortodoncji
Bytom

Pani doktor leczyła krzywy zgryz mnie i moim dzieciom. Zmieniały się miejsca gdzie przyjmowała, ale profesjonalizm , ogromna wiedza, doświadczenie i umiejętności pozostały. Polecam każdemu a sama się na pewno u pani doktor pojawię z najmłodszym synem.

lekarz Roman Lewandowski

ulica Aleja Legionów 26
41-902 Bytom

W dniu 15 grudnia 2021 r. odbyłem wizytę u dr Romana Lewandowskiego . Pan dr okazał się lekarzem uprzejmym, grzecznym i ciepłym. Wzbudził moje zaufanie. Rozmowa przebiegała rzeczowo, dotyczyła moich guzków na płucach. Wyjaśnienia były konkretne i zrozumiałe. Wyszłem zadowolony. Całum sercem polecam dr R. Lewandowskiego. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Ignacy Dobrewski

lekarz Tomasz Potempa

Śląski Ośrodek Onkologii "Sanivitas" Sp. z o.o.
Plac Akademicki 15/6
41-902 Bytom

Genialny lekarz. Pełen profesjonalizm, wiedza i umiejętność wytłumaczenia problemu. To pierwszy lekarz z takim zaangażowaniem, którego udało mi się spotkać. Gorąco polecam

lekarz Klaudyna Szlachta

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZBM Zdrowie s.c.
Powstańców Warszawskich 64 B/1
41-902 Bytom

Świetna pani doktor. Bardzo kompetentna, kontaktowa i życzliwa i wzbudzająca zaufanie. Badanie przebiega bez stresu, od razu mówi o tym co widzi na obrazie i co dalej z tym zrobić. Lekarze chwalą jej obszerne opisy. Oby takich lekarzy więcej! Zdecydowanie polecam.

lekarz Tomasz Horzelski

Sigma-Bi
Leona Wyczółkowskiego 26
41-902 Bytom

Bardzo kompetentny lekarz, widać profesjonalizm i pełne zaangażowanie w przeprowadzane badanie. Podejście bardzo kompleksowe, tłumaczy co będzie robił, po co i określa stopień ewentualnego bólu. Poświęcił mi czas na wyjaśnienie i analizę mojego przypadku, a także zinterpretował wcześniejsze wyniki badań. To bardzo uprzejmy i miły lekarz. Serdecznie polecam. A Panu doktorowi dziękuję za wszystko.
Opinia dodana przez: aleksandra

lekarz Grzegorz Swalarz

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Jolmed" Przychodnia Stomatologiczna Jolanta Kamińska
Konstytucji 93
41-906 Bytom

Lekarz z wieloma opiniami w Internecie- wszystkie prawdziwe - godny polecenia. Przyjmuje w Katowicach ul Kościuszki 175 GabinetyMed.pl