lek. med. Bernard Adamowicz

Urolog

AplusMED Indywidualna Praktyka Lekarska Bernard Adamowicz
Żołny 16

Polecam Pana doktora i zabieg, który skutecznie wykonał. Zabiegu nie trzeba obawiać się, po wykonaniu zabiegu znacząca poprawa w codziennym funkcjonowaniu. Problem rozwiązany i wyleczony w 100%. Polecam :-).
Opinia dodana przez: Art

lek. dent. Anna Zabokrzycka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej STOMATOLOGIA i ORTODONCJA "ORTO-FAN"
Jagiellońska 66

Wspaniala Fachowa i bardzo rzetelna Stomatolog.Bardzo dokladnie pracuje z zachowaniem higieny.Bywalam u Pani dr mieszkajac w Polsce i po kilkunastu latach wypelnienia ktore mi zakladala nadal szczelnie siedza.Kiedys mnie Niemiecki dentysta pytal kto mi robil zęby?Byl pod wrazeniem Super dokladnosci.Dziekuje Pani Aniu i Pozdrawiam z Bremen
Opinia dodana przez: Katarzyna Wintjens

lekarz Anna Nielepiec-Jałosińska

Chirurg dziecięcy, Lekarz medycyny ratunkowej

Rakietników 25/16

Z całego serca polecam - miły kontaktowy lekarz z ogromną wiedzą. Bardzo dokładnie zrobione usg.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Maria Jasińska

Elektoralna 19b/42

Pełen profesjonalizm 😁 świetne podejście do dziecka, szybka diagnoza. Szczerze mogę polecić każdemu.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Marek Grabowski

Turmoncka 22/U2C

Empatyczne podejście lek.Marka Grabowskiego do pacjenta powoduje, że usunięcie ( ekstrakcja) zęba przestaje być horrorem. Dziękuję😇

lekarz Katarzyna Komendant

Suligowskiego 3/5/15

Serdecznie polecam Panią doktor . Mojego syna od 4 r.ż do 12 leczono w kierunku ADHD (w moim mieście ) ,problemy w szkole coraz bardziej narastały nie tyle z zachowaniem,co nauką . Po długim szukaniu pomocy u innego specjalisty trafiliśmy na dr Katarzynę Komendant. I moje przypuszczenia (matki) Pani doktor potwierdziła ,to nie ADHD tylko Autyzm . Jesteśmy pod stałą opieką Pani doktor w Warszawie ,syn lubi jeździć na wizyty …

lekarz Wojciech Maciejewski

Stomatologia MM dent
ul. Strumykowa 35/lok. U 1

Z wielką przyjemnością stwierdziłem, że Pan Wojciech Maciejewski jest lekarzem z prawdziwego powołania i co jest super ważne, jest dobrym człowiekiem. Leczeniem jestem w pełni usatysfakcjonowany i jestem niezmiernie wdzięczny. Zbigniew Małowiecki
Opinia dodana przez: Zbigniew Małowiecki

lekarz Anna Horodejczuk

Rehabilitant

ul. Aleje Jerozolimskie 42/10

Lekarz, który traktuje pacjenta jak człowieka wymagającego pomocy. Szybka diagnoza i bardzo życzliwe podejście. Pełen profesjonalizm i oddanie pacjentowi.

lekarz Tomasz Zieliński

Postępu 21C

Świetny lekarz, naprawdę polecam. Za podejście, brak pośpiechu, dobry humor i uśmiech. Za to, że za każdym razem wszystko dokładnie tłumaczy i za to, że moja córeczka nigdy nie marudziła na Jego badaniu.

lek. dent. Katarzyna Kosowska-Mazurek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B

Pełen profesjonalizm. W gabinecie pani doktor słucha cierpliwie narzekań pacjenta, następnie zapoznaje się z starymi wynikami badań. Wnikliwie ogląda zdjęcia rezonansu i RTG na monitorze, a później czyta opisy. Omawia z pacjentem przebieg leczenia. Leczenie kanałowe pod kontrolą mikroskopu. Duże poczucie humoru, w gabinecie atmosfera rodzinna. Mam 66 lat i bardzo boję się dentystów, ale na następną wizytę udam się z własnej woli nie potrzeby. Polecam wszystkim, zero bólu, a …
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Grzegorz Warmiński

Postępu 21C

Polecam. Lekarz godny polecenia. Jest skrupulatny, rzeczowy i zdecydowany. Czas wizyty mija w atmosferze spokojnej i miłej. Lekarz bardzo dokładnie analizuje dokumentację medyczną Szybko stawia diagnozę i decyzję o dalszym leczeniu.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Katarzyna Pędziwiatr

Radioterapeuta

Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15

bardzo dobry, sumienny i doświadczony lekarz, pracowity, nie szczędzi czasu dla pacjenta, wnikliwie analizuje potrzeby chorego

lekarz Artur Cywiński

Etiudy Rewolucyjnej 23

W lipcu 2024 roku byłam znieczulona przez dr. Artura Cywińskiego w trakcie operacji wszczepienia endoprotezy kolana . Zwykle po zakończonej operacji dla pacjenta jest to niezwykle bolesny czas , ale tym razem doktor przygotował dla mnie nową metodę która zamiast bólu dostarczyła niezwykłe doznania . Ujrzałam wielką jasną przestrzeń która mnie przenikała chociaż z oddali słyszałam rozmowy , stukanie w metal , grające radio i głos Pana dr. Artura. Wszystko …
Opinia dodana przez: Bożenna

lekarz Maja De Ines

Audiolog

Chełmska 9/lok./U-1,2

Pani dr jest cudowna osoba, empatyczną, otwartą. Wszystko tłumaczy dokładnie, cierpliwie słucha. Trafiliśmy do Pani dr z niespełna dwuletnim synkiem, więc wizyta u jakiegokolwiek lekarza jest zawsze dla nas stresująca, bo synek nie usiedzi w miejscu. Czuliśmy się swobodnie pod za wizyty, pani doktor zleciła dodatkowe badania i odpowiedziała na wszelkie pytania i wątpliwości. Bardzo bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Agnieszka Rozpara

Al. Władysława Andersa 33/173

Wyjątkowa osoba. Lekarz z powołania z ogromną wiedzą, empatią. Pracuje poza godzinami wyznaczonymi przez przychodnię, jest nieoceniona, bardzo miła, zawsze uważnie słucha pacjenta. Pani doktor odeszła z mojej przychodni i teraz nie ma nikogo, kto by był tak dobry jak ona.
Opinia dodana przez: Violetta

lekarz Kacper Kostyra

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Dostałem się do izby przyjęć MSWiA na Wolosku w Warszawie w trybie nagłym. Okazało się, że miałem nowotwór, a operował mnie doktor Kostyra. Minęły już dwa lata i wydaje się, że wszystko jest w porządku, więc nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do tego lekarza. Mam wrażenie, że w tej sytuacji uratował mi życie, ponieważ operacja była nagła. Później okazało się, że cierpię na chorobę nowotworową, i otrzymałem wszystkie niezbędne skierowania …
Opinia dodana przez: Igor Drobyszewski

lekarz Grzegorz Charliński

Hematolog, Internista

Postępu 21C

Chciałabym wyrazić swoją ogromną wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora. To lekarz z prawdziwego powołania – niezwykle oddany pacjentowi, życzliwy i zaangażowany. Każdą diagnozę tłumaczy w sposób jasny i zrozumiały, bez pośpiechu, z ogromną cierpliwością. Podczas wizyty czuję się zaopiekowana, wysłuchana i w pełni zrozumiana. Pan Doktor wykazuje się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale także empatią, kulturą osobistą i szacunkiem wobec pacjenta. Widać, że traktuje swoją pracę z pasją …
Opinia dodana przez: Danuta

lek. dent. Mirosław Porczyk

Kormoranów 14

Wspaniały lekarz, wysokie kompetencje i kultura osobista. Rzetelnie i umiejętnie tłumaczy etapy poszczególnego leczenia. Bardzo miły i empatyczny lekarz. Polecam z całego serca💕
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Anna Skrzypczyk-Ostaszewicz

Onkolog

Centrum Onkologii Instytut im. Marii Skłodowkiej Curie
Reontgena 5

Wspaniała specjalistka i osoba, kompetentna i empatyczna, pod jej opieką poczułam się zaopiekowana właśnie i nareszcie!

lekarz Adam Soszka

Gastrolog, Internista

Wiatraczna 21/10

Moja trzecia kolonoskopia (bez znieczulenia) przeprowadzona przez p. dr. Adama Soszkę była prawie bezbolesna (porównując do dwóch poprzednich przeprowadzonych również bez znieczulenia). Po długim i (jak sądzę) szczegółowym badaniu wstałem bez żadnych skutków ubocznych. Moja druga kolonoskopia była szczególnie trudna do wytrzymania, więc tym bardziej byłem zaskoczony, że praktycznie bezbolesne badanie tego rodzaju jest możliwe. Jestem przekonany, że stoi za tym umiejętne wprowadzanie aparatu i manewrowanie z dużym wyczuciem w …
Opinia dodana przez: Piotr