Niepubliczny Zakład Opieki Stomatologicznej "Uśmiech"
Jana Pawła II 16/33
Ostróda
Oby więcej lekarzy z takim zaangażowaniem i sercem, to i świat chorego, cierpiącego człowieka byłby łatwiejszy do zniesienia.
Powstańców Śląskich 3 lok. 52
Strzelce Opolskie
Człowiek z powołaniem do pomocy innym. Życzę każdemu, aby w trudnych chwilach trafiali na takich ludzi.
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Przyjazny, godny zaufania , profesjonalny. Miałam zabieg 5 dni temu i bardzo cieszę się, że własnie tego lekarza wybrałam
NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
Nowy Tomyśl
Żałuję, ze ten lekarz nie przyjmuje w mojej przychodni, lekarz rodzinny ze Zdrovity pan Przemysław K-S ( to jakaś pomyłka z wyborem zawodu) odmówił badań i leczenia, pan Amgad nie miał żadnych problemów z przyjazdem do chorego. Wykonał profesjonalnie pełen zestaw badań - dziekuję.
Rakietników 25/16
Z całego serca polecam - miły kontaktowy lekarz z ogromną wiedzą. Bardzo dokładnie zrobione usg.
Jestem zachwycona w jaki sposób zostałam przyjęta na NFZ ! Pani doktor godna polecenia w 200% - pełny profesjonalizm !!! Usuwanie zębów czy korzeni to pestka! Pani doktor Anna Walter wszystko w trakcie zabiegu spokojnie tłumaczy. Ma niezwykłe podejście do pacjenta. Pojęcie strachu zupełnie znika ! Życzyłabym w każdym gabinecie takiego podejścia, no i przede wszystkim lekarza.
NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam! Diagnoza trafna operacja w przyspieszonym trybie. Wszystko idealnie po operacji! Dziękuję za opiekę nad synkiem. Jest Pan najlepszy!
Centrum Medycyny i Chirurgii Plastycznej
Świętokrzyska 5/U2
Białystok
Nie dodawać opinii pod wpływem emocji? Tak chyba nie można. Jestem pełen emocji!!! Na szczęście pozytywnych. Po pierwsze dlatego, że jest piątek. Po drugie dlatego, że dziś właśnie zakończyłem leczenie zębów i w przyszłości będę tylko uczęszczał na wizyty kontr. I co mogę napisać o leczeniu i dr Agnieszce? Otóż takiego lekarza można ze świecą szukać i przez całe życie nie znaleźć. Pełen szacunek dla jej wiedzy i delikatności (a …
Os. Oświecenia 79
Mam pełne zaufanie do dr Kulczyka, który uratował moje uzębienie przed katastrofą. Dziękuję. Ryszard Szymczyk
Lekarz prowadził leczenie przetoki okoloodbytniczej metoda hipokratesa (seton). Dobranie metody, zabieg, zalecenia i obserwacja przebiegła bez problemowo. Czułem się zaopiekowany. Dziś po przetoce ani śladu i wszystko działa jak należy. Doktor jak i kadra wspomagająca uprzejma i miła. Dziękuję i polecam
NZOZ "Bonus"
ulica Poznańska 74
Skórzewo
Wspaniały lekarz. Pan doktor bardzo dokładnie znieczulił miejsce i usunął mi znamię na ramieniu. Prawie nic nie czułam, mimo dość rozległej rany. Szycie perfekcyjne. Polecam.
Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5
Profesjonalny a przy tym bardzo empatyczny lekarz z super podejściem do małego pacjenta. Polecam! Cała wizyty przebiegła w miłej atmosferze, szybka diagnoza i klarowne instrukcje.
Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66
Wizyta przebiegła w bardzo spokojnej, rzeczowej i przyjaznej atmosferze. Pan Doktor spokojnie wyjaśnił mi wszystko, nie unikając wątpliwości i pytań z mojej strony. Polecam!
NZOZ MEDIKARTE sp. z o.o.,
ulica Proszowska 1
Bochnia
Profesjonalny,kompetentny jako lekarz i w mojej ocenie bardzo dobry,wyrozumiały,cierpliwy jako człowiek.Mam do dr Majewskiego pełne zaufanie. To jest "mój lekarz".Serdecznie polecam tego lekarza.