Prywatna Przychodnia Specjalistyczna VITABENE Strefa Zdrowia
Powązkowska 44
Żoliborz, Warszawa
Miałam drobny zabieg wycięcia włókniaków z twarzy. Zabieg był krótki, bezbolesny i profesjonalny. Doktor był bardzo miły i uprzejmy.
Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec
Dermedika
Krowoderskich Zuchów 16/LU6
Atd-med. NZOZ. Lancet prof. Andrzej T. Dorobisz
bulwar Ikara 16
Byłem pod opieką Pana Profesora,który mógłbym powiedzieć uratował mi życie,którym cieszę się do dzisiaj.Wielka szkoda że p.Profesor przeszedł już na emeryturę ale ma godnego następcę swojego syna.Pozdrawiam serdecznie.
Klinika Chirurgii Plastycznej Dr Andrzej Sankowski
ul. Zgrupowania AK Żmija 12
Żoliborz, Warszawa
Bardzo dobry fachowiec, wszystko szczegółowo tłumaczy, wyjątkowo cierpliwy o czy się przekonałam ;-)
potrafi świetnie doradzić a jak trzeba odradzić.
A efekty pracy rewelacja!
Śródmieście, Łódź
W Łodzi jest masa chirurgów ale tylko dr Lipiński jest lekarzem specjalizującym się w leczeniu ran. W szpitalu chciano mi już amputować nogę ale na moje szczęście trafiłam do pana doktora który tak długo zajmował się moją nogą, że rana się zagoiła. Jestem dozgonnie wdzięczna i wszystkim gorąco polecam. Ponadto jest człowiekiem wyjątkowo sympatycznym, punktualnym i cierpliwym.
NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
Kraśnik
Beauty Group
Wojciechowskiego 7
Śródmieście, Łódź
Byłam u Doktora kiedy zaczęłam martwić się o moje hemoroidy. Niesamowite podejście do pacjenta, poświęcił czas na wytłumaczenie mi tego czego zwyczajnie potwornie się wstydziłam. Pomógł, wyleczył i odmienił życie. Polecam Doktora z całego serducha.