lekarz Paweł Derbich

62-800 Kalisz

Kompetencja, profesjonalizm, uprzejmość, czas dla pacjenta, miły uśmiech i zaopiekowanie na najwyższym poziomie. Dziękuję :)
Opinia dodana przez: J. S.

lek. med. Marcin Lisiecki

62-800 Kalisz

Bardzo uprzejmy i pomocny lekarz. Jako pacjentka, która kilka razy była operowana na oddziale, na którym pracuje pan chirurg, miałam z nim styczność bardzo często. Także na wizytach w poradni szpitalnej. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Zawsze uśmiechnięty i skory do pomocy. Bardzo dziękuję za opiekę.
Opinia dodana przez: Anna M.

Jarosław Kasperczak

Chirurg naczyniowy

Kalisz

Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz. Poświęca czas każdemu pacjentowi. Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie.

lekarz Konrad Błaszczyk

Aleja Wolności 17 A/4-5
62-800 Kalisz

Bardzo dobry specjalista.Polecono mi go i sie nie zawiodłem.Zauważyłem że inni lekarze liczą sie z jego opiniami a to chyba najlepsza rekomendacja.Polecam!
Opinia dodana przez: Janusz

lek. dent. Barbara Drobniewska - Nowicka

Chirurg stomatolog

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny
Miedziana 4
62-800 Kalisz

Świetne podejście, profesjonalizm. Lekarz z powołania. Ceny adekwatne. Bardzo uprzejma. Polecam z czystym sumieniem.

lekarz Rafał Malczewski

62-800 Kalisz

Zgodnie z przepisami Kodeksu Etyki Lekarskiej najważniejszym zadaniem lekarza jest troska o zdrowie pacjenta - ten lekarz mając przed sobą pacjenta proszącego o pomoc odmawia. Pan doktor dyżurując na kaliskim SORze nie wykazał odrobiny chęci pomocy mojej mamie, która w związku z upadkiem oraz pogorszeniem stanu - nieustępującym bólem oraz coraz większymi kłopotami z oddychaniem zgłosiła się po pomoc. Poczekalnia pusta...Pan doktor nawet nie spojrzał tylko szyderczym tonem i lekceważąco …

Mariusz Kurpik

Chirurg urazowy

Specjalist. Prakt. Lekarska
KALISZ
62-800 Kalisz

Genialny lekarz, genialny człowiek, do tego skromny i z poczuciem humoru. Ktoś pytał, czy zna ktos operowanego pacjenta. Owszem ja znam - mojego męża. Dr Kurpik uratował mojemu mężowi nogę, którą inny lekarz chciał po prostu odciąc. Dodam, ze noga mimo, iż była masakrycznie roztrzaskana w drobny mak jest prosta i sprawna, jedynie sporo blizn ją szpeci. Ale miec nogę a nie miec...!?!

lekarz Sławomir Kaczmarek

Klinika Zielona Osada
Polna 102
62-800 Kalisz

Pan Doktor prowadził niełatwy przypadek mojego taty, wykazał się ogromną wiedzą i empatycznym podejściem do pacjenta. Jest wspaniałym lekarzem, który wszystko jasno nam wytłumaczył i odpowiednio nas pokierował, jesteśmy ogromnie wdzięczni! Dziękujemy
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Violetta Wesołowska-Milewska

ulica Częstochowska 21/2
62-800 Kalisz

Polecam serdecznie. Zaangażowanie w pomoc dla pacjenta i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Wszystko dobrze wyjaśnione, dobór leczenia, bardzo dobry kontakt

lekarz Andrzej Proszowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Oddział Gastroenterologii Jednodniowej "MEDYK" Kalisz
Podkowińskiego 2
62-800 Kalisz

Miałam już dwa zabiegi u doktora i jestem bardzo zadowolona. Doktor wszystko dokładnie wytłumaczył, był cierpliwy, uprzejmy i miły. Czułam się zaopiekowana i spokojna przez cały czas. Zdecydowanie polecam!!!

lekarz Jarosław Turkiewicz

Śródmiejska 32 lok. 3
62-800 Kalisz

Bardzo dobry specjalista, kompleksowe podejscie, może nie jest mistrzem uprzejmości ale po prostu kompetentnym lekarzem, polecam
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Wojciech Czuba

62-800 Kalisz

Nie byłam usatysfakcjonowana z wizyty. Nie zostałam poinformowana o stanie przepukliny mojego kilku miesięcznego dziecka, kazano mi umówić się na kolejną wizytę za miesiąc, gdzie po tym czasie mogę zostać wysłana z dzieckiem na operację ze zwiększonym ryzykiem niż jakby odbyła się w późniejszym czasie. Wizyta była szybka, bez tłumaczeń oraz wywiadu. Nie podważam absolutnie kompetencji lecz uważam, że zostałam totalnie zignorowana.

lekarz Dariusz Szambelan

lekarz Dariusz Mrowiński

Robotnicza 19 lok. 34

lekarz Wiktor Wilimborek

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OKULUS"
ulica Słowiańska 18

lekarz Krzysztof Szurygajło