lekarz Anna Wejman-Matela

Konsorcjum Medyczne AMIKA
ulica Piastów 16
62-300 Września

Panią doktor Annę Wejman – Matelę poznałem podczas mojego pobytu w klinice na ul. Przybyszewskiego. Już podczas pierwszego kontaktu daje się odczuć u pani doktor życzliwość i bezpośrednie podejście do pacjenta. Jest to osoba, która przełamuje dystans pomiędzy lekarzem a pacjentem. Pani doktor jest cały czas dla chorych, zawsze znajdzie czas i zawsze odpowiada na zadawane pytania w sposób rzeczowy, a co ważne nie pokazuje zniecierpliwienia na powielające się pytania. …
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Aleksandra Wawrzak

Sokolska 46 lok. 2

Lekarz z powołania,zdecydowana,a zarazem empatyczna,nie boi się wyzwań.Jesteśmy ogromnie wdzięczni za leczenie.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Bogusław Lewandowski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Przychodnia "PODKARCZÓWKA"
Kryształowa 2
25-751 Kielce

NIESAMOWITY FACHOWIEC ! Bardzo, bardzo dobry człowiek i lekarz. Wszystko wytłumaczył mi przed operacją i to co działo się ze mną podczas . Oby cała służba zdrowia tak praktykowała jak pan doktor. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Zbigniew Sosnowski

Kwiatowa 1
26-200 Końskie

Konkretne i dobre decyzje. Wszystko wytłumaczy i ma dobre podejscie do pacjenta. Przeszlam tylu lekarzy różnych w tym chirurgów ale pierwszy raz spotkalam takiego jak to sie mowi "z powołania ".

lekarz Marek Mazurek

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
22-400 Zamość

Polecam wszystkim pacjentkom dr Marka Mazurka świetny lekarz , wysoka kultura , specjalista godny polecenia .Dziekuje .

lekarz Waldemar Szymański

ulica Pojaska 3
23-400 Biłgoraj

Rowniez po artrosk, kolna. Bardzo dobry lekarz , polecam . Kontaktowy, wszystko wyjasnil przed zabiegiem , precyzyjnie i z wysoka dbałościa przeprowadzil zabieg. Bez powiklan , .
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Krzysztof Łoboda

ulica Borkowska 25D/24

Bardzo kompetentny lekarz. Przystępnie udziela wszelkich informacji, i co dla mnie ważne szanuje poglądy pacjenta(nawet jak nie do końca się z nimi zgadza). Wykonał mi zabieg endoprotezoplastyki biodra ( po wypadku). Jestem bardzo zadowolony z całościowego podejścia doktora Krzysztofa Łobody do mojego przypadku. Z całym przekonaniem mogę polecić pana doktora za fachowość i podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: MACIEJ-pacjęt

lekarz Piotr Nowocień

Sienkiewicza
41-800 Zabrze

Pan doktor przemiły i bardzo kompetentny. Wytłumaczył mi szczegółowo proces leczenia tak, aby wszystko było dla mnie zrozumiałe. Z całą pewnością polecam
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Andrzej Walczyński

Moniuszki 19/7
82-300 Elbląg

Polecam. Lekarz rzetelny, profesjonalny, miły i serdeczny.Pan Doktor wszystko dokładnie tłumaczy.Odpowiada cierpliwie i z uśmiechem na pytania pacjenta.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Grzegorz Wrzask

Kalinowa 58
44-100 Gliwice

Witam, mam 56 lat i nie spotkałem takiego lekarza z powołania. Przemiły człowiek i pomoże każdemu kto do niego się zglosi. Jeżeli nie jest w stanie pomóc to pokieruje do innego dobrego lekarza. Oby takich lekarzy było więcej.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Tomasz Gul

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Provita
ul. Żelazna

Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.

lekarz Piotr Cieślicki

ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Znajomity lekarz, kompetentny i serdeczny. Fachowiec z najwyższej półki. Empatia i zainteresowanie pacjentem godne naśladowania. Trafić pod Jego skalpel to jak wygrać w totka. Dziękujemy z całą rodziną
Opinia dodana przez: Maria B.

lekarz Piotr Wiśniewski

Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8

Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam

lekarz Christophe Sivanzire

Starowiejska 1a lok. 2

Po dwóch zabiegach z zakresu proktologii wykonanych przez pana doktora stwierdzam, że jest wyjątkowym lekarzem, który potrafi sprawić, że podczas badań i zabiegów w tak niewdzięcznej i niedocenianej w Polsce dziedzinie jaką jest proktologia, pacjent może czuć się komfortowo i godnie. Trafnie zdiagnozował moje dolegliwości (dwóm innym chirurgom to się nie udało) i skutecznie je wyleczył. W gabinecie dysponuje sprzętem umożliwiającym przeprowadzanie zabiegów nowoczesną, nieinwazyjną metodą (laser), a przygotowanie do …

lekarz Olga Szyroki-Lichota

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

W lutym 2023 r. Pani Doktor usuwała mi całą tarczycę wraz z węzłami chłonnymi centralnymi. Operacja przebiegła bez powikłań. Szwy wchłanialne i po dwóch dniach do domu. Rana zagoiła się bardzo szybko. Po trzech miesiącach trudno dostrzec bliznę. Pani Doktor konkretna i miła. Z całego serca polecam za profesjonalizm. Dziękuję, że mogłam być Jej pacjentką. A przyjechałam do Szczecina z województwa kujawsko -pomorskiego.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marta Burbul

DORMED Centrum Zdrowia Rodziny - Strumykowa
ul. Strumykowa 40 A

LEKARZ WIDZĄCY PACJENTA PODMIOTOWO - NIE JAKO PRZYPADEK CHOROBOWY. Do mojego problemu - poluzowanie trzpienia endoprotezy biodra - Pani Doktor podeszła z pełnym zaangażowaniem aż do ustąpienia problemu. Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR!!!!!
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Marek Ściebura

Bacciarellego 23/2

Bardzo wnikliwy lekarz, empatyczny słucha pacjenta .Wysokie kwalifikacje które są nie do ocenienia .Pomoc udzielona jak i wnikliwe wytłumaczenie jest juz samo w sobie lekiem.Polecam
Opinia dodana przez: Elżbieta
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ortopeda
                                       lekarz Paweł Prostak

lekarz Paweł Prostak

Centrum Medyczne SportsMedic
Dokerska 2A

Bardzo sympatyczny konkretny super podejście do pacjenta polecam. Pozdrawiam Pana dr.a Witold z usterką kolana. 👌
Opinia dodana przez: Witold

lekarz Wacław Wyborski

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Naprawdę nie pomyślałabym , że spotkam takiego lekarza w publicznym szpitalu.. Normalny , uprzejmy - o dziwo ma czas dla pacjenta któremu potrafi wytłumaczyć jak wygląda i działa jego jelito.... Pełne zaufanie dla jego kompetencji . Włocławek zaczął pielgrzymować do Lipna do dr Wyborskiego. Czapki z głów.....
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Wojciech Gołąb

"INTER-MED" s. c. NZOZ
ulica Krasickiego 14
42-500 Będzin

Wspaniały lekarz, fantastyczne podejście do pacjenta , ogromna empatia , wizyta przebiega w spokojnej, bezstresowej atmosferze . Pan doktor ma poczucie humoru i zaraża optymizmem. Jest najpierw człowiekiem, dopiero lekarzem . Bardzo mi pomógł i fachowo podszedł do problemu . Polecam .
Opinia dodana przez: Renata