lekarz Zbigniew Starzyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Zakład Opieki Specjalistycznej
Chęcińska 40a
25-020 Kielce

Mam 64 lata , zabieg (operacja ) wszczepienia bajpasów piątek 12.08.2022 godzina 19,00.Sala pooperacyjna 13.08.2022 godzina 1,00. Operacja ok 5 godzin. Wybudzenie 13.08.2022 godzina 4,20 i nie wierzę !!! Nic nie bolało , trochę dyskomfort z cewnikiem . Niedziela 14.08.2022 południe przewożą mnie na salę ogólną . Siadam na łóżku , po chwili wstaję ( sam ) , a wieczorem powoli spaceruję bez pomocy po korytarzu . 15.08.2022 święto chodzę …
Opinia dodana przez: Krzysztof Dudek

lekarz Michał Rączka

Sokola 12
26-026 Bilcza

Jak najlepsze wrażenia po pierwszej wizycie u Pana doktora Michała Rączki.Uprzejmość, kompetencje, jasność i szczegółowość przekazu. Dziękujemy. Pacjentka Danuta z córką
Opinia dodana przez: ANNA

lekarz Roman Olszewski

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Hajnówce
ulica Lipowa 190
17-200 Hajnówka

Wspaniały Człowiek - ciepły, cierpliwy, wyrozumiały, życzliwy, miły oraz Świetny lekarz- wyrozumiały, kompetentny, życzliwy, mistrz w swoim fachu, rewelacyjny ortopeda i chirurg
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marek Rączkiewicz

Gabinet Ortopedyczny
Kolejowa 42 a
34-400 Nowy Targ

świetny lekarz, doskonały chirurg, spokojny i wyrozumiały człowiek. Serdecznie dziękuję za bardzo skuteczne leczenie.

Stefan Borowski

Szpital im. Karola Jonschera

Wspaniałe podejście do pacjenta. Potrafi podejść bardzo serio,znaleźć należną ilość czasu i dokonać zabiegu w takim klimacie,że człowiek wychodzi z uśmiechem.Polecam.

lekarz Robert Gdula

Wybickiego 39
32-400 Myślenice

Świetny człowiek, wytłumaczył wszystko jak nauczyciel akademicki, rozrysował, wyjaśnił możliwości i przypadki, konkretnie poinstruował co jak i kiedy może się wydarzyć. Konkretnie zbadał, bez pośpiechu, z konkretnym komentarzem a nie w ciszy - tak żeby pacjent był z lekarzem a nie każdy sobie. Tak to powinno wyglądać.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Przemysław Galbfach

Stacja Pogotowia Ratunkowego we Włocławku
ulica Lunewil 15
87-800 Włocławek

Lekarz, który rozmawia z pacjentem.Omawia i proponuje najlepsze rozwiązanie problemu.Profesjonalista .W tym co robi jest najlepszy.Leczy do końca.Najlepszy lekarz.Dziekuje bardzo za profesjonalne przeprowadzenie operacji przetoki odbytu .28.05.2021 . Robert Kawecki
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Elżbieta Łaskawiec

Chirurg dziecięcy, Chirurg ogólny

Szpital Powiatowy
aleja 1000-lecia 13
32-300 Olkusz

Bardzo dobra i wnikliwa lekarka .Wykonała operację mojemu mężowi -trudną i skomplikowaną ze względu na schorzenia towarzyszące. Dokładnie zdiagnozowane , dodatkowe badania ,sumienne przygotowanie pacjenta. Po operacji sama osobiscie doglądała ,informowała i obięła opieką pooperacyjną . Oboje czyliśmy się niemal jak pacjenci z Leśnej Góry.
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Jerzy Chmielnicki

Bugaj 8/2
26-130 Suchedniów

Bardzo miły i konkretny lekarz, byłem już kilka razy na zabiegach chirurgicznych i zawsze jest super podejście do pacjenta. Polecam szczerze .
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. med. Anna Wiączek

Chirurg ogólny, Proktolog

ul. 11 Listopada 33
26-800 Białobrzegi

Leczę się proktologicznie od lat i doktor Wiączek dopiero mnie dobrze zdiagnozowała. Kulturalna, taktowna, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Nie bez powodu znajduje się kadrze Warszawskiego Oddziału Proktologii, jest prawdziwym lekarzem na medal.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Robert Niezgoda

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Powiatowe Centrum Medyczne w Grójcu
ulica P. Skargi 10
05-600 Grójec

Cudowny czlowiek dziekuje Mu za zycie synka ktory w kwietniu skonczyl 5 lat dzieki Temu czlowiekowi.Dziekujemy Filipek razem z mama 💓
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Maciej Malinowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Nożownicza 2/2

Bardzo empatyczny i zarazem konkretny lekarz. Jakiś czas temu potrzebowałam na już wsparcia, bo bardzo poważnie zaczęła chorować moja babcia - zaawansowana miażdżyca, niedokrwienie kończyny dolnej. Chodziłyśmy z nią od lekarza do lekarza, noga była w stanie naprawdę fatalnym i nie było widać nadziei na poprawę. Wiedząc, że stan pogarszał się z dnia na dzień, przypadkiem trafiłam do Pana Doktora Malinowskiego. Zadzwoniłam pod numer telefonu który widniał na jego stronie …
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Stanisław Kozak

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Bema 1
27-300 Lipsko

Super fachowiec bardzo dobry lekarz i człowiek życzliwość i potrzeby pacjenta stawia na pierwszym miejscu bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Stefan

lekarz Łukasz Terenowski

Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42

Witam,jestem właśnie miesiąc po przeprowadzonej operacji dysektomii L5/S1 oraz stabilizacji miedzytrzonowej ALIF która wykonał Pan Doktor. Opieka przed jak i po operacyjna profesjonalna. Pan Doktor w pełni zrozumialosci wytłumaczył co mnie czeka przed i po operacji,jak całość wyglada. Nie zostawił nigdy bez upewnienia czy wszystko zrozumiałam. Operacja w pełni zakończona powodzeniem. Pan Doktor bez problemu przyjmuję na konsultacje nawet mimo braku miejsca w rejestracji. Chciałbym powiedzieć że z głębi serca …
Opinia dodana przez: Małgosia

lekarz Dariusz Paulo

Rodziny Nalazków 18/22
82-300 Elbląg

Doktor wiele lat temu uratowal mnie przed kalectwem. Kolano po zlamanie bylo sztywne. Przezywa lam dramat, doktor przyjal nie wzial ani gorsza gdy mu powiedzialam ze jestem Sportowcem I mam Niedlugo egzamin sprawnosciowy. Potraktowal mnie jak rozumnego, czujacego czlowieka, nie jak przyglupa. Teraz jade do niego z mezem. Maz zlamal rzepke. Moze Doktor pomoze kolejny raz. Duzo zdrowia zyczymy Panu Doktorowi.
Opinia dodana przez: Gosia Piotr S.

lekarz Tomasz Potaczek

ul. Kolejowa 38
34-400 Nowy Targ

Świetny lekarz! Fachowe podejście! Godny polecenia :) Chodziłam do wielu ortopedów, chirurgów i nie umieli postawić mi właściwej diagnozy, a doktor Potaczek z miejsca postawił dobrą diagnozę i zaczął mnie leczyć. Dzięki niemu mogę dzisiaj śmigać na nartach, łyżwach. Bez obaw o urazy. :)
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Krzysztof Kapica

Szpital w Puszczykowie im. Prof. S. T. Dąbrowskiego S.A.
Józefa Ignacego Kraszewskiego 11
62-041 Puszczykowo

Doktor Krzysztof Kapica to profesjonalista w 100%, do tego bardzo uprzejmy i rozumiejący obawy pacjenta. Operował stopę i kolano syna, a także wykonał protezoplastykę kolana męża. Obaj bardzo szybko odzyskali pełną sprawność. W najbliższym czasie obu czeka kolejna operacja drugiej kończyny i nie wyobrażamy sobie, aby ktokolwiek inny operował. Polecamy doktora z całego serca.

lekarz Krystian Werner

Staszica 40
41-940 Piekary Śląskie

Pan Doktor Krystian Werner jest specjalista najwyższej światowej klasy. Mogę śmiało powiedzieć , ze uratował mi nogę . Ostatnia operacja zespolenia złamanej kosci udowej ( staw rzekomy ) gwoździem rekonstrukcyjnym to prawdziwy majstersztyk. Niezwykle fachowa i bardzo konkretna analiza na każdej wizycie poparta duża doza empatii. Dzięki Panu Doktorowi moje długie leczenie wyszło na prosta , a ponieważ wiem , ze było to bardzo skomplikowane złamanie mogę powiedzieć z pełnym …
Opinia dodana przez: Marcin M

lekarz Damian Deresiewicz

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Lekarz z profesjonalnym podejściem do pacjenta, posiadający ogromną wiedzę i miłą osobowość. Wszystkie zagadnienia i moje pytania związane z chorobą zostały mi dokładnie wyjaśnione. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       lek. med. Michał Drwięga

lek. med. Michał Drwięga

Mirai Instytut Rehabilitacji
Wolska 96

Bardzo Miły Lekarz. Od paru lat zmagałem się z zniszczonym barkiem. Jeżdżąc po całej Polsce nikt nie chciał się podjąć tej operacji. Aż miałem wizytę z Panem Michałem. Po zrobieniu wszystkich wyników podjął się operacji dając nadzieję że będzie lepiej. Jestem już 4 miesiące po operacji, nie mam już problemu z barkiej na to co było wcześniej jest SUPER, Co prawda to jest jeszcze krótki czas ale czuję poprawę. Jako …
Opinia dodana przez: Jarosław