dr n. med. Rafał Kieszek

Best-Med
al. Jerozolimskie 87

Bardzo empatyczny Pan Doktor, doskonale wyczuwa lęki i obawy pacjenta. Potrafi rozwiać wątpliwości. Można bez lęku poddać się Jego kunsztownym umiejętnościom chirurgicznym. Z wręcz anielską cierpliwością wytłumaczy zrozumiałym dla pacjenta językiem przebieg leczenia i samego zabiegu. A najważniejsze, że rany po zabiegu pięknie, bez żadnego zakażenia powracają do zdrowia. Dzięki Panu Doktorowi mam uratowany paluch u nogi. Anna, lat 60

lekarz Piotr Ogrodowicz

Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)

Pan drPiotr Ogrodowicz to lekarz, który budzi zaufanie ,z racji kompetencji i sympatię związaną z kulturą bycia .Wierzę ,że mój bark zrośnie się jak należy. Dobra opinia o Rehasporcie nie jest przesadzona. Barbara Miczko-Malcher
Opinia dodana przez: Barbara Miczko

lek. stom. Monika Banaszek-Rola

M-Dent Centrum Stomatologiczne
ul. Pestalozziego 9

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta dorosłego i dzieci, również dziecka niepełnosprawnego. Pani doktor cierpliwa, sympatyczna i empatyczna, wizyta na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia dodana przez: Alina

lek. med. Agnieszka Dahlke-Kubik

Chirurg ogólny, Proktolog

Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36

Cudowny CZŁOWIEK !! Fantastyczny, uroczy, pełen empatii !! , b. kompetentny LEKARZ !! Jeden wielki czar i urok , cierpliwie tłumaczący i poświęcający czas tyle ile potrzeba Szanowna Pani Doktor, dziękuję, że przywróciła mi Pani wiarę, w lekarza, że może być kompetentny, empatyczny i traktujący pacjenta jak cierpiącego czołwieka, wielu lekarzy należało by wysłac do Pani, na naukę bycia lekarzem. Dziekuje Pani za pomoc !! wszystkim polecam, w razie potrzeby, …

lekarz Maciej Pawlak

Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)

Najlepszy z najlepszych! Wiedza i doświadczenie, konkretna i szybka diagnoza. Wszystkie obawy wytłumaczone. Polecam serdecznie.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg szczękowo twarzowy
                                       dr n. med. Adam Michcik

dr n. med. Adam Michcik

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Przychodnia stomatologiczna Alfa Dent
POMORSKA 18H/2/3

Bardzo przyjemny stomatolog z dobrym podejściem do pacjenta. Mój problem został załatwiony nadzwyczaj szybko i bezboleśnie. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, który dokładnie wie co robi. Spokojnie można polecić z ręką na sercu.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Bartosz Weiss

Szpital Solec Sp. z.o.o
ulica Solec 93

Empatyczny, profesjonalny oraz niosący bezinteresowną pomoc potrzebującym! Ręka po roku od operacji jak nowa! Polecam p.Doktora! Rzeczy niemożliwe operuje od ręki, na cuda trzeba chwilę poczekać.. Chirurgia ręki tylko u p. dr. Weissa!
Opinia dodana przez: Bartosz
{'id': 29152, 'name': 'Żywiec'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Agnieszka Nieścieronek

lek. dent. Agnieszka Nieścieronek

Dental-Care Sp.j. Agnieszka Nieścieronek
ul. PCK 4 (obok Urzędu Skarbowego)
Żywiec

Od jakiegoś czasu leczę się w Dental-Care i jestem bardzo zadowolona. Pani Agnieszka to był trzeci stomatolog, do którego trafiłam. Miałam problemy z jednym z zębów – rozwinięty stan zapalny, ból nie do wytrzymania. Ale nie to było najgorsze. Lekarze, z którymi konsultowałam się wcześniej chcieli usunąć zęba twierdząc, że próchnica jest zbyt zaawansowana a szanse na powodzenie leczenia niewielkie. Z racji, że w pracy mam kontakt z klientem, nie …

lek. stom. Karol Babiński

Chirurg stomatolog, RTG

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Prodenta
Orlickiego 1
44-100 Gliwice

Najlepszy stomatolog u jakie byłam! uprzejmy, i solidny. Zainteresowany pacjetem i jego problemem w stu procentach
Opinia dodana przez: paulina

dr n. med. Paweł Mieszczański

Chirurg ogólny, USG

Centrum Medyczne PROFMEDICAL
Szarych Szeregów 46

Bardzo dobry Chirurg ogólny.Wspaniałe podejście do pacjenta i wiedza jaką posiada jest naprawdę obszerna...Lekarz godny polecenia.

lekarz Fabian Urban

Chirurg plastyczny

Beauty Group
Wojciechowskiego 7

Mialam operacje powiekszenia piersi u Dr Fabiana Urbana. Dr Urban zaproponowal implanty okragle, Ja sie uparlam na anatomiczne. Dr Urban po operacji przyznal mi racje, bo efekt jest fantastyczny. Z implantami anatomicznymi piersi wygladaja bardzo naturalnie, nikt by nie pomyslal, ze to implanty. Implanty Mentor High Profile 300 ml. Rozmiar wyjsciowy - male B, rezultat - male E. Operacja z umieszczeniem implantow anatomicznych jest trudniejsza niz z implantami okraglymi i …
Opinia dodana przez: Magdalena L

lekarz Krystyna Dykstas

Kleeberga 15
81-175 Gdynia

Pani doktor jest lekarzem o dużej wiedzy i empatii, który troszczy się o zdrowie swojego pacjenta. Szczegółowo, spokojnie i zrozumiale wyjaśnia problem z którym zgłosił się pacjent. łekarz o bardzo dużej wiedzy fachowej. Poświęca więcej czasu nawet jakby wymagał pacjent. Gdy oświadczyłem Pani doktor, że rano wykonałem badania laboratoryjne, to Pani doktor poleciła mi, ażebym wieczorem te badania przesłał na jej numer telefonu. Wieczorem Pani doktor gdy zapoznała się z …
Opinia dodana przez: Eugeniusz

prof. dr hab. n. med. Łukasz Dzieciuchowicz

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Bardzo konkretny pan doktor wszystko dobrze wytłumaczył przy tym bardzo sympatyczny i ludzki z odpowiednim podejściem do pacjenta
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg stomatolog
                                       lekarz Gustaw Baranowski

lekarz Gustaw Baranowski

Dent-a-Medical S.A. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Duchnicka 3

Świetny chirurg, który dokonał niemożliwego! Moja ósemka to był istny cud natury, którego usunięcia nie chciał podjąć się inny chirurg. Korzeń był tak wygięty, że praktycznie uniemożliwiał ekstrakcję. Po wizycie u dr Baranowskiego w Klinice Formmed okazało się, że jednak da się to zrobić! Pan dr jest aniołem, spokojnym głosem mówi co robi, a przede wszystkim wie co robi! Bezboleśnie i skutecznie usunął ósemkę i wszystko odbyło się bez problemu. …
Opinia dodana przez: MagdaB

lekarz Tatiana Boryczko

Chirurg ogólny, Ginekolog

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

Polecam Panią doktor z całego serca. Miałam wielki problem z mieśniakami i polipami. Dwóch lekarzy wypisali mi skierowanie na usunięcie macicy. Dzień przed wykonaniem zabiegu miałam jeszcze w szpitalu konsultacje z Panią doktor, która mi doradziła metodę leczenia o której żaden wcześniejszy lekarz nie wspomniał. Dzięki Pani doktor mam teraz synka ;)
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Maciej Józefowicz

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny estetycznej

Beauty Group
Wojciechowskiego 7

Fachowy Wyważony Rzetelny ********************************************************************************

Wojciech Gotlibowski

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Wspaniały młody człowiek, wspaniały młody lekarz . Szybka reakcja w kierunku wyleczenia. Powyższa punktacja wskazuje jego oddanie dla pacjenta. Godny polecenia. AH/AH

lekarz Paweł Traczyk

Chirurg ogólny, Urolog

Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
09-411 Płock

Bardzo dobry chirurg- urolog który bardzo wcześnie wykrył mi guza pęcherza moczowego w USG i cystoskopii,skierował do szpitala i usunął operacyjnie bez powikłań. Nawet na MR guz nie był opisany przez radiologa ( sic!) a wcześniej inny lekarz nie widział go na USG.--Dr Traczyk to Lekarz u którego leczę się od wielu lat. Jest konkretny i komunikatywny. Ma dużą wiedzę. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lek. med. Witold Zwolski

NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
23-200 Kraśnik

Polecam badania USG. Można zapisać się telefonicznie. Telefon: 817234210 Wykonywane są badania USG jamy brzusznej, tarczycy, piersi, moszny, prostaty
Opinia dodana przez: Aur

lekarz Marek Hara

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8

Doskonały, godny polecenia specjalista chirurg. Ponadto niezwykłe uprzejmy lekarz z prawdziwym powołaniem.