Pracownia diagnostyczna
Baranki 24
Ełk
Pani doktor pomogła w usunięciu szwu po zabiegu. Szybka fachowa pomoc. Podziękowania za empatię ponieważ inne placuwki nie chcieli udzielić pomocy.
ulica Tomcia Palucha 5/16
Znakomita specjalistka, empatyczna, cierpliwa i uprzejma. Pani doktor wyleczyła u mnie powtorną endodoncją kilka źle zrobionych kanalowo zębów, problemuly ustąpiły, wszystkie stany zapalne wyleczone. Bardzo dba o komfort pacjenta, leczenie jest absolutnie bezbolesne i z zastosowaniem najnowszego sprzętu i materiałów. Polecam z przekonaniem.
MARDENT
ul. Kościuszkowców 23
Pani dr jest wspaniałym lekarzem z perfekcyjnym i profesjonalnym podejściem do nastoletniego pacjenta.
Z całego serca polecam tego lekarza stomatologa chirurga szczękowego. Zabieg usunięcia zęba przebiegł niezwykle sprawnie, profesjonalnie i całkowicie bezboleśnie. Od pierwszej chwili czułem się zaopiekowany i spokojny dzięki rzeczowemu wyjaśnieniu całej procedury oraz życzliwemu podejściu. Sam zabieg został przeprowadzony bardzo szybko i z najwyższą precyzją. Nie odczuwałem żadnego bólu ani dyskomfortu, a cały proces przebiegł w atmosferze pełnego profesjonalizmu. To lekarz z ogromną wiedzą, doświadczeniem i wyjątkowym podejściem do pacjenta. …
Centrum Stomatologiczne
Przy Stawie 37
Kamionka
Bardzo miła, kompetentna lekarz. Dokładna, a jednocześnie delikatna. Poświęci pacjentowi tyle czasu ile potrzeba i pacjent czuje się zaopiekowany.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Rodzinnej
ulica Bialska 2
Leśna Podlaska
Bardzo miła Pani stomatolog,rzeczowa, skrupulatna, konkretna, miła, przystępne ceny. Polecam i na pewno tu wrócę
Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F
Genialne dłonie chirurga i wielkie serce! Trafiłam pod opiekę Pana Doktora w związku z koniecznością przeprowadzenia prawostronnej hemikolektomii. O tym, jak wyczerpująca była moja operacja, dowiedziałam się dopiero po fakcie. Zabieg wymagał od operatora znacznie większego nakładu czasu, koncentracji i sił, niż pierwotnie zakładano. Choć od początku było wiadomo, że w razie komplikacji może być konieczne klasyczne otwarcie, Pan Doktor nie zdecydował się na takie rozwiązanie, kończąc zabieg zgodnie z …
SPZOZ Zespół Zakładów Lecznictwa Otwartego i Zamkniętego
ulica Witosa 2