Agata Stępniewska-Pachucy

Wiejska 1c
44-200 Rybnik

Pani Doktor jest bardzo kompetentna, dokładna,ale przede wszystkim empatyczna i wyrozumiała. Pomogła mojej córce bardzo, a nie było to łatwe leczenie.Gabinet bardzo nowoczesny Polecam z całego serca dla małych i dla dużych
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

dr n. med. Grzegorz Stróżyk

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Cieszkowskiego 7

Pan Doktor jest bystry i ma wiedze. Robi USG i biopsje co obecnie niewielu robi. Ma także laser do zmian skórnych w gabinecie. To poza tym przemiły człowiek. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Wojciech Skonieczny

Robotnicza 79
Elbląg

Wspaniały lekarz, lekarz z powołania anioł nie człowiek Przy tylu chorobach mojego męża i tylu kontaktów z lekarzami to Ten człowiek zasługuje na nagrodę Nobla ,za umiejętność rozmowy z pacjentem ,rodziną ,za wspaniałe chirurgiczne ręce. Znałam tylko jednego lekarza podobnym postępowaniu -to dr. Wojciechowski z Akademii Medycznej w Gdańsku .Dziś stwierdzam że poznałam 2 takiego lekarza Polecam jeżeli masz trafić na operację to tylko do Szpitala na ul. Komeńskiego w …
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Hanna Bochniak

Mierosławskiego Ludwika 16/15
85-654 Bydgoszcz

Wróciłem po 11 latach pod opiekę Pani Doktor. Wizyta punktualnie, w przystępnej cenie, a samo rwanie bezbolesne. Po tylu latach w dalszym ciągu bardzo grzeczna, sympatyczna i rzeczowa. Na następną wizytę wybieram się bez stresu, powiem nawet z przyjemnością. Mogę w dalszym ciągu polecać wizytę w tym gabinecie.
Opinia dodana przez: Adam

lek. stom. Bartosz Jurenko

Impladent Clinic Indywidualna Praktyka Lekarska Bartosz Jurenko
ul. Słowackiego 1
Słubice

Bardzo polecam doktora Bartosza Jurenko wszystkim, którzy szukają wysokiej jakości opieki stomatologicznej! Dr Bartosz to profesjonalista i lekarz z powołania. Zna się świetnie na swojej pracy i jest naprawdę godny zaufania . Nie mogę też pominąć całego zespołu "Jurenko Clinic" - wszyscy są bardzo mili, uprzejmi oraz kompetentni dbając o każdego swojego pacjenta.

lekarz Zbigniew Fiedorowicz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Sukiennicza 21
Elbląg

Wspaniały lekarz i fachowiec wysokiej klasy, a jednocześnie wspaniały człowiek. Jestem szczęśliwa, że gdy zachorował mój mąż trafiliśmy w jego ręce. Rak jelita grubego. Przerażenie i rozpacz. Ale rozmowa z tym lekarzem dała nam wielką nadzieję, mimo że cudów nie obiecywał. Jego stosunek do pacjenta jest niespotykany. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta, dokładnie wszystko wyjaśni, jest miły i sympatyczny. Jest naprawdę lekarzem z powołania. Minęło już trochę czasu, a mąż …
Opinia dodana przez: Waleria Soliwoda
{'id': 11952, 'name': 'Gorzów Wielkopolski'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Maciej Skrzypek

lek. med. Maciej Skrzypek

Wielospecjalistyczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wielkopolskim
Walczaka 42
66-418 Gorzów Wielkopolski

Podziękowanie dla dr. Macieja Skrzypek z oddziału chirurgii ogólnej i chirurgii onkologicznej . Szanowny Panie Doktorze. Z całego serca dziękuję za przeprowadzoną operację usunięcia guza w jelicie ora za opiekę którą zostałam otoczona podczas mojego pobytu w szpitalu przy ul. Lutyckiej. Pana wyjątkowy profesjonalizm połączony z ogromną serdecznością i spokojem dały mi poczucie bezpieczeństwa i zaufania w trudnym dla mnie czasie. Już od pierwszych chwil wiedziałam, że jestem w dobrych …
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Roman Pioterek

WSzZ Leszno
Francuska 91
64-100 Leszno

jest to lekarz z powolania bardzo dobrze sie zajmuje pacjentem swietny specjalista bardzo mily polecam bardzo

Edyta Kuskowska

Centrum Stomatologiczne "CURODENTAL"
Okopowa 7

U Pani Doktor leczę się od niepamiętnych czasów, na pewno ponad 20 lat. Nigdy się nie zawiodłem. Uśmiech, kompetencja sprawiły, że po opieką Pani Doktor jest cała moja rodzina. Niektórzy przyjeżdżają nawet specjalnie z zagranicy. Ponieważ nie lubię zastrzyków znieczulających, to mam wrażenie, że Pani Doktor bardziej się boi ode mnie czy mnie przypadkiem nie boli. Nie boję się wizyty, bo wiem, że zawsze będę fachowo leczony.
Opinia dodana przez: Roman

Andrzej Boroń

Przychodnia Nr 1 - Filia
Słowackiego 5
97-300 Piotrków Trybunalski

Kompletnie nie zgadzam sie z ta nieprzychylna opinia o dr Boroniu. mysle , ze nie zasluguje on na to po latach pracy i sercu wlozonemu w swoj zawod. Lecze sie u pana Boronia odkad bylam dzieckiem (ponad 20 lat). Mialam okazje wyprobowac innych i dobrych i zlych dentystow ale z wielkim szacunkiem oddaje najwyzsza note panu Andrzejowi. Profesjonalny, czysty, dba o komfort pacjenta, potrafi wyjasnic rzeczowo proces i cel wykonywanych …
Opinia dodana przez: Agata Derewenda

Tomasz Kruszec

Gabinet Stomatologiczny
ul. Żarnowiecka 30 32-250 Miechów-Charsznica
32-250 Charsznica

Gabinet, dobrze wyposażony na miejscu asystentki zrobią zdjęcie stomatologiczne, a jak potrzeba to i tomografię. Trafiłem tu przez przypadek, jeśli chodzi o stan mojej jamy ustnej, to nie był najlepszy. W gabinecie zadbano o mnie bardzo dobrze. Recepcjonistki (miłe uśmiechnięte Panie :))zaproponowały mi leczenie u innych lekarzy (w celu przyspieszenia zabiegu) i równoczesną konsultację u dr Kruszca. Także miałem możliwość poznać personel gabinetu (polecam również dr Kameckiego i dr Sobolewskiego), …
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Leczę się od ośmiu lat w różnych ośrodkach i u różnych specjalistów. Od ponad dwóch lat u doktora Roberta Kozieła i wszystko wskazuje, że wreszcie będzie pozytywny koniec. Ogromny pozytywy dla tego specjalisty.
Opinia dodana przez: Radek

lekarz Mikołaj Kubasik

Chirurg plastyczny

Piastów 16
Września

Super człowiek i super lekarz wszystko dokładnie tłumaczy co i jak nie kryje przed pacjentem ewentualnie możliwych komplikacji i przede wszystkim nie przesadza z rozmiarem.Pan doktor stara się zrobić taki rozmiar piersi aby jak najlepiej pasował do sylwetki kobiety. Jeśli jeszcze kiedyś zdecyduje się na jakiś zabieg to tylko u Pana Doktora. Zadowolona pacjentka .

dr n. med. Marek Czerner

Chirurg ogólny, Ortopeda

Małopolska 18
45-301 Opole

Prawdziwy fachowiec z olbrzymią wiedzą. Byłam wieloletnią pacjentką dr. Marka Czernera i polecam. Oddany ludziom i pracy którą wykonuje dla pacjentów. Polecam. Maria. Gdyby było więcej gwiazdek to bym dała bo na to zasługuje.
Opinia dodana przez: MARIA
{'id': 25656, 'name': 'Wołów'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Aleksander Biały

lek. med. Aleksander Biały

Chirurg ogólny, Urolog

Prywatny Gabinet Urologiczny Aleksander Biały Przychodnia Rejonowa
ul. Marsz. Józefa Piłsudskiego 34
56-100 Wołów

Pan doktor podjął się zabiegu usunięcia dużego kamienia w ujściu pęcherza u mojego 82 letniego taty. Przeprowadził zabieg i bardzo pomógł mojemu tacie. Zabieg nie był łatwy, ojciec jest po leczeniu onkologicznym, miał też uboczne skutki radioterapii. W miejscu naszego zamieszkania wszyscy lekarze odmówili leczenia. Pan doktor Aleksander Biały nie bał się tego zabiegu. Od początku był bardzo konkretny i kompetentny. Podziwialiśmy na każdym kroku jego profesjonalizm. Ponadto przy każdym …
Opinia dodana przez: Justyna

dr Maciej Supernak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Agrotex Leszek Gajek
Zegadłowicza 3
41-200 Sosnowiec

Bardzo miły człowiek, profesjonalne podejście do pacjenta. Lekarz z powołania dla którego kazdy pacjent jest ważny.

lek. dent. Anna Kosmowska

Parzęczewska 24/lok.70
95-100 Zgierz

Przemiła , dokładna , korzenie usunięte w 3 sekundy jestem pod ogromnym wrażeniem . A złamana dwójka górna po odbudowie wyglada cudnie .Teraz tylko Pani doktor i nikt inny 💝

lekarz Jarosław Redziński

Chirurg onkolog

Centrum Homeopatii
Szczytna 1
87-100 Toruń

Wracam bardzo rozczarowana. Na mój wniosek jedno z pomysłów anulowane, a drugie na tak ale to była moja sugestia. Czułam się nie pewnie, rozmydlanie tematu ale może też dlatego, że działał w zastępstwie. No ale lekarza, którego zastępował nie da się zastąpić.
Opinia dodana przez: HANNA

Małgorzata Szklennik

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Gabinet Stomatologiczny
Wałbrzych, ul Długa 48a
58-309 Wałbrzych

Bardzo dobry chirurg szczękowy, fajne luźne, ale stanowcze podejście do pacjenta. Czy na NFZ, czy prywatnie, jakość pracy taka sama.
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Anna Gołota-Konkol

ul. Marcowa 9

Miałam robione zęby przez Panią doktor i jestem bardzo zadowolona. Czuję się bardzo dobrze w gabinecie, zaopiekowana. Tak powinno wyglądać leczenie ludzi. Cisza,spokój, siadasz i wychodzich ze zrobionymi zębami. Jestem wdzięczna, będę polecać. Zawsze bo to już 20 lat i nigdy się nie zawiodłam. Polecam serdecznie