Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczne Gabinety "Poli-Med"
ulica Żywiecka 71
Bielsko-Biała
Pełen profesjonalizm w ratowaniu życia i pacjentów. Doktor uratował mnie z zapalenia trzustki w bardzo szybkim czasie. Ból brzucha ustal błyskawicznie. Jest to osoba rzetelna i godna zaufania. Wiedza plus ogromne doświadczenie w swojej pracy. Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności za jego ciężką i wymagającą prace.Za jego poświęcenie i trud dla ratowania zdrowia i życia pacjentów.Również w szpitalu ,w którym pracuje w Oświęcimiu jest wspaniala kadra specjalistów i pielegniarzy.Wszyscy pracuja …
Indywidualna praktyka lekarska
Barlickiego 11/1
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pani stomatolog ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Pełen profesjonalizm od rejestracji do gabinetu. Polecam!
NZOZ "Romadent"
Południowa 23/1
Żywiec
Bardzo poztywna, z indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. Mimo młodego wieku jej wiedza jest na wysokim poziomie
Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
Sosnowiec
Szkoda że tylko 5 gwiazdek, bo Pan Aleksander zasługuje na 6+ To niespotykany na te czasy lekarz: kompetentny, cierpliwy ,życzliwy, z poczuciem humoru i można by tak długo, ale co najważniejsze rewelacyjny specjalista. Jestem po zabiegu usunięcia żylaków z nogi i polecam wszystkim tego super gościa- takie tylko opinie o nim słyszałam i potwierdzam. Dziękuję bardzo i życzę zdrówka Panu Doktorowi- 100 lat. Wdzięczna Pacjentka
DENmed Klinika Stomatologiczna
Profesora Sylwestra Kaliskiego 26
Bydgoszcz
Polecam z czystym sumieniem. Pani stomatolog spacyfikowała mój strach przed dentysta. Wszystko sprawnie i bezboleśnie polecam w 100%
Zakład Opieki Zdrowotnej " KORN - MED" s.c.
św. Urbana 5A
Zabrze
Niesamowita Pani doktor!!! Leczymy zęby u niej ja i mój mąż ( ciężkie przypadki a strach jeszcze większy). Pani doktor sprawiła , że stres przed wizytą nagle wyparował! Każdemu kto ma traumatyczne wspomnienia po stomatologu polecam Panią doktor.
Bardzo polecam Panią Doktor, miła, sympatyczna, wyrozumiała. Pełna diagnoza, wyjaśnienie i dodatkowo niespotykanie delikatna. Muszę przyznać, że podczas zabiegu plombowania zęba zdarzyło mi się zasnąć na fotelu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Rodzinna "BARTEK"
Tysiąclecia Państwa Polskiego 8
Dąbrowa Białostocka
Wczoraj wyrywałam trzonowca tałego u tego Pana. Bardzo się stresowałam. Lekarz był bardzo miły, krok po kroku przed zabiegiem wytłumaczył całą procedurę, a w trakcie zabiegu jeszcze informował co się dzieje, co za chwilę będzie robić, co ja poczuję i jaki dźwięk usłyszę. Zabieg trwał około 20 minut i naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić, zwłaszcza osobom, które mają złe doświadczenia w kontakcie ze specjalistami od uzębienia.
Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15
Doktora Tomasza Kuźmę polecił mi syn, który leczy się od lat w Multidentalu z całą rodziną. Nie mogłam lepiej trafić. Doktor Tomasz to absolutny top stomatologiczny ! Kompetencje, podejście, doradztwo, uprzejmość, dostępność, na najwyższym poziomie. Profesjonalny, niezmiernie sympatyczny i empatyczny. Zawsze ma dla mnie czas. Dokładnie tłumaczy każdy problem i doradza najlepsze rozwiązania mając na uwadze także aspekt ekonomiczny. Panicznie boję się dentystów, a zwłaszcza bólu przy borowaniu. Na szczęście …
Dla kogoś, kto panicznie boi się dentystów Pani Lidia jest jak anioł. Rzeczowo tłumaczy, spokojnie podchodzi do histeryków, dba o brak dyskomfortu i bólu. Specjalistka jakich mało! Będę polecać każdemu bez zastanowienia i lojalnie wracać jeśli będzie potrzeba. Głupio zabrzmi jeśli napiszę PODOBAŁO mi się, a mi się nigdy nie podoba u dentysty 🤪😉
Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
Bolesławiec
Pan Doktor, no cóż od czego zacząć... Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, indywidualne podejście do pacjenta, dobrze dobrane leczenie, szczegółowe odpowiedzi na pytania dotyczące leczenia itp, itd.... A oprócz tego pomocny o każdej porze, w każdej sprawie można się zwrócić do Pana Doktora, a On nigdy nie odmawia. Potrafi poprawić humor i stworzyć poczucie bezpieczeństwa. Dziękuję...
Przychodnia Rejonowa w Jaworze
Piłsudskiego 10
Jawor
Polecam najlepszy dentysta,pomocny i co najważniejsze szybko i bezboleśnie.Stomatolog na 6,pozdrawiam
Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118
Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)
Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17
Dzięki takim lekarzom odzyskuje się wiarę w ludzi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Teraz wiem, że kanałowe leczenie zęba nie powinno trwać jedną wizytę (jak u innych stomatologów), że wymaga zrobienia zdjęcia, aby sprawdzić ile ząb ma kanałów, że wymaga użycia endometru, że przy odpowienim znieczuleniu może być ono całkowicie BEZBOLESNE. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "OPTIMADENT" Filia w Krakowie
Nowosądecka 31/49
Serdecznie polecam,miły ,bardzo sympatyczny , wszystko tłumaczy, atmosfera na luzie ,bardzo się bałam wyrywania 8 ,dr zrobił to szybko