lek. dent. Oliwier Mróz

Pan doktor Mróz to bardz miły człowiek. Dokładnie tłumaczy co się dzieje i co robić w danej sytuacji. Jestem bardzo zadowolony i polecam doktora Mroza.

Byłam na wizycie u doktora Mroza z bardzo nieprzyjemnym tematem dla pacjenta czyli leczeniem kanałowym. Dzięki świetnemu podejściu Pana doktora jak i Pani Asystentki stres odszedł w niepamięć a sam zabieg okazał się nie taki straszny. Pan doktor spokojnie wszystko tłumaczy, nie ma się poczucia pośpiechu. Sam zabieg był praktycznie bezbolesny, a atmosfera w gabinecie bardzo na plus – zero stresu. Widać, że doktor zna się na rzeczy i dba o komfort swoich pacjentów. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka dobrego stomatologa.

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony panem doktorem jak i Jego asystentką, niesamowita załoga po której widać że grają do jednej bramki, znakomita ATMOSFERA I FACHOWOŚĆ,Wszystko super