lek. dent. Michał Palczak

NZOZ "PALOMED"
Juliusza Słowackiego 11
35-060 Rzeszów

Lekarz bardzo profesjonalnie i rzeczowo skonsultował przypadek drogą mejlową na podstawie zdjęć RTG. Ocena była wyczerpująca i pomocna.
Opinia dodana przez: Kamila

lek. dent. Joanna Włodarczyk-Płonka

NZOZ NOVA-DENT S. C.
ulica Żywiecka 145
34-325 Łodygowice

Pani Doktor jest świetnym lekarzem, dodatkowo bardzo serdeczna. Umie rozmawiać z pacjentem i ma odpowiednie podejście do problemu. Doceniam wiedzę i profesjonalizm Pani Doktor i polecam z całego serca

lekarz Tomasz Gul

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Provita
ul. Żelazna

Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.

lek. dent. Jerzy Żurawik

Zwycięstwa 100
43-608 Jaworzno

Zawsze bałem się dentysty, a Pan Jerzy sprawił, że znów chętnie przychodzę i lecę swoją jamę ustną. Polecam.

lekarz Piotr Cieślicki

ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Znajomity lekarz, kompetentny i serdeczny. Fachowiec z najwyższej półki. Empatia i zainteresowanie pacjentem godne naśladowania. Trafić pod Jego skalpel to jak wygrać w totka. Dziękujemy z całą rodziną
Opinia dodana przez: Maria B.

lek. dent. Renata Jakóbczak-Dąbek

Gierlachów 104
27-600 Sandomierz

Kobieta anioł! Polecam serdecznie! Dzięki pani doktor mój lęk przed dentystą znikł! Nie ma drugiej takiej. Polecam serdecznie ☺️

lek. dent. Katarzyna Opyrchał

inna Oświecenia 55/66

Super Pani doktor! Profesjonalne podejście, doświadczenie, świetny kontakt z pacjentem. Zdecydowanie polecam!

lekarz Piotr Wiśniewski

Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8

Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam

lek. dent. Anna Rabęda-Drobnik

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Bardzo uprzejma pani doktor . W pełni zaangażowana w sprawę pacjenta . Doskonały profesjonalista . ŚWIETNA atmosfera w gabinecie . Mit o strachu przed dentystą przełamany:)
Opinia dodana przez: Izabela
Jestem niezmiernie zadowolona z usług, jakie oferuje Pani Doktor. Wizyty zawsze przebiegają w miłej i spokojnej atmosferze. Pani Doktor wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania i zawsze dba o komfort pacjenta. Praca jest wykonana rzetelnie i z ogromnym profesjonalizmem – widać, że Pani Doktor jest prawdziwą specjalistką w swoim fachu. Nie wyobrażam sobie lepszego dentysty w Zgierzu. Gorąco polecam.

lek. dent. Ilona Skrodzka

Dworcowa 11/1
12-200 Pisz

Bardzo miła i fachowa obsługa leczę zeby u pani Ilony od kilku miesiecy i jestem zadowolona polecam każdemu :)

lek. dent. Joanna Kawalec - Płudowska

Poznańska 6
62-620 Babiak

Pani doktor bardzo miła dodaje otuchy, polecam,sprawnie i bezproblemowo na pewno będę korzystać z usług

lekarz Christophe Sivanzire

Starowiejska 1a lok. 2

Po dwóch zabiegach z zakresu proktologii wykonanych przez pana doktora stwierdzam, że jest wyjątkowym lekarzem, który potrafi sprawić, że podczas badań i zabiegów w tak niewdzięcznej i niedocenianej w Polsce dziedzinie jaką jest proktologia, pacjent może czuć się komfortowo i godnie. Trafnie zdiagnozował moje dolegliwości (dwóm innym chirurgom to się nie udało) i skutecznie je wyleczył. W gabinecie dysponuje sprzętem umożliwiającym przeprowadzanie zabiegów nowoczesną, nieinwazyjną metodą (laser), a przygotowanie do …
Najlepsza dentystka jaką znam, bardzo delikatna i kompetentna doktor. Pomimo mojego strachu wytrzymałem :) Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Olga Szyroki-Lichota

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

W lutym 2023 r. Pani Doktor usuwała mi całą tarczycę wraz z węzłami chłonnymi centralnymi. Operacja przebiegła bez powikłań. Szwy wchłanialne i po dwóch dniach do domu. Rana zagoiła się bardzo szybko. Po trzech miesiącach trudno dostrzec bliznę. Pani Doktor konkretna i miła. Z całego serca polecam za profesjonalizm. Dziękuję, że mogłam być Jej pacjentką. A przyjechałam do Szczecina z województwa kujawsko -pomorskiego.
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Anna Fryń

MARO-DENT
Kręta 22B

Profesjonalnie, szybko i bezboleśnie. Za każdym razem konkretne i rzeczowe podejście do pacjenta. Polecam

lekarz Marek Ściebura

Bacciarellego 23/2

Bardzo wnikliwy lekarz, empatyczny słucha pacjenta .Wysokie kwalifikacje które są nie do ocenienia .Pomoc udzielona jak i wnikliwe wytłumaczenie jest juz samo w sobie lekiem.Polecam
Opinia dodana przez: Elżbieta
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Stomatolog
                                       lek. dent. Katarzyna Hanusik

lek. dent. Katarzyna Hanusik

Duodent
ul. Olsztyńska 7/1
Gdynia

Pani doktor jest bardzo empatyczna i delikatna. Czuję się dobrze zaopiekowana medycznie. Dodatkowo doktor poleciła mi kilka genialnych produktów dzięki którym nareszcie pozbyłam się kilku dolegliwości. Polecam!
Opinia dodana przez: Jowita

lek. dent. Aleksandra Ptak-Kijek

NZOZ MALMED
ulica Topolowa 36
83-010 Straszyn

Z całego serca polecam Panią Aleksandrę. Jest prawdziwą profesjonalistka. Jako jedyna rozpoznała przyczynę mojego bólu i zastosowała skuteczne leczenie. Przez 4 miesiące odwiedziłam kilku stomatologów i nikt nie potrafił mi pomóc. Podjęła się leczenia kanałowego 'trudnego' zęba. Jestem pod wrażeniem jej profesjonalizmu i wielkiej empatii.
Opinia dodana przez: Pacjentka z Gdańska

lek. dent. Maciej Wałkowski

Paderewskiego 18
64-800 Chodzież

Najlepszy stomatolog w Pile! Z uśmiechem przyjmuję pacjentów, punktualnie, bez kolejki! Profesjonalnie tłumaczy plan leczenia i szczegółowo omawia stan uzębienia. Poświęca jak żaden inny lekarz dużo czasu na pacjenta. Z pewnością mogę polecić Pana dr. Macieja Wałkowskiego szczególnie dlatego, że uratował mi zęba, którego inny lekarz chciał mi usunąć!
Opinia dodana przez: Magdalena kanałówka