NZOZ "PALOMED"
Juliusza Słowackiego 11
Rzeszów
Lekarz bardzo profesjonalnie i rzeczowo skonsultował przypadek drogą mejlową na podstawie zdjęć RTG. Ocena była wyczerpująca i pomocna.
NZOZ NOVA-DENT S. C.
ulica Żywiecka 145
Łodygowice
Pani Doktor jest świetnym lekarzem, dodatkowo bardzo serdeczna. Umie rozmawiać z pacjentem i ma odpowiednie podejście do problemu. Doceniam wiedzę i profesjonalizm Pani Doktor i polecam z całego serca
Provita
ul. Żelazna
Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.
ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
Kielce
Znajomity lekarz, kompetentny i serdeczny. Fachowiec z najwyższej półki. Empatia i zainteresowanie pacjentem godne naśladowania. Trafić pod Jego skalpel to jak wygrać w totka. Dziękujemy z całą rodziną
Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8
Lublin
Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251
Bardzo uprzejma pani doktor . W pełni zaangażowana w sprawę pacjenta . Doskonały profesjonalista . ŚWIETNA atmosfera w gabinecie . Mit o strachu przed dentystą przełamany:)
Jestem niezmiernie zadowolona z usług, jakie oferuje Pani Doktor. Wizyty zawsze przebiegają w miłej i spokojnej atmosferze. Pani Doktor wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania i zawsze dba o komfort pacjenta. Praca jest wykonana rzetelnie i z ogromnym profesjonalizmem – widać, że Pani Doktor jest prawdziwą specjalistką w swoim fachu. Nie wyobrażam sobie lepszego dentysty w Zgierzu. Gorąco polecam.
Po dwóch zabiegach z zakresu proktologii wykonanych przez pana doktora stwierdzam, że jest wyjątkowym lekarzem, który potrafi sprawić, że podczas badań i zabiegów w tak niewdzięcznej i niedocenianej w Polsce dziedzinie jaką jest proktologia, pacjent może czuć się komfortowo i godnie. Trafnie zdiagnozował moje dolegliwości (dwóm innym chirurgom to się nie udało) i skutecznie je wyleczył. W gabinecie dysponuje sprzętem umożliwiającym przeprowadzanie zabiegów nowoczesną, nieinwazyjną metodą (laser), a przygotowanie do …
Najlepsza dentystka jaką znam, bardzo delikatna i kompetentna doktor. Pomimo mojego strachu wytrzymałem :) Serdecznie polecam
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
W lutym 2023 r. Pani Doktor usuwała mi całą tarczycę wraz z węzłami chłonnymi centralnymi. Operacja przebiegła bez powikłań. Szwy wchłanialne i po dwóch dniach do domu. Rana zagoiła się bardzo szybko. Po trzech miesiącach trudno dostrzec bliznę. Pani Doktor konkretna i miła. Z całego serca polecam za profesjonalizm. Dziękuję, że mogłam być Jej pacjentką. A przyjechałam do Szczecina z województwa kujawsko -pomorskiego.
NZOZ MALMED
ulica Topolowa 36
Straszyn
Z całego serca polecam Panią Aleksandrę. Jest prawdziwą profesjonalistka. Jako jedyna rozpoznała przyczynę mojego bólu i zastosowała skuteczne leczenie. Przez 4 miesiące odwiedziłam kilku stomatologów i nikt nie potrafił mi pomóc. Podjęła się leczenia kanałowego 'trudnego' zęba. Jestem pod wrażeniem jej profesjonalizmu i wielkiej empatii.
Najlepszy stomatolog w Pile! Z uśmiechem przyjmuję pacjentów, punktualnie, bez kolejki! Profesjonalnie tłumaczy plan leczenia i szczegółowo omawia stan uzębienia. Poświęca jak żaden inny lekarz dużo czasu na pacjenta. Z pewnością mogę polecić Pana dr. Macieja Wałkowskiego szczególnie dlatego, że uratował mi zęba, którego inny lekarz chciał mi usunąć!