USK w Białymstoku, I Klinika Chirurgii Ogólnej
USK w Białymstoku, I Klinika Chirurgii Ogólnej
Wspaniały lekarz, polecam z całego serca. Dziękuję za pomoc, za miłe słowa, za zabieg i opiekę. Mimo iż byłam pacjentem innego lekarza, doktor okazał mi najwięcej zainteresowania. To dzięki jemu i jego podejściu nie załamałam się, uśmiech towarzyszył mi na twarzy podczas doktora wizyt. Jeszcze raz dziękuję
Serdecznie dziękuję za przeprowadzoną operację trzustki. Pomału dochodzę do siebie Bałam się panicznie bólu pooperacyjnego,ale czego człowiek nie wytrzyma! Chumor trzyma się w normie tak jak był. Chylę czoło przed Panem doktorem i jego umiejętnościami. Dziękuję raz jeszcze.