Lecznictwo Ambulatoryjne RCZ
ulica Józefa Bema 5-6
Lubin
Dr Norbert Słota to lekarz z powołania.Kompetentny,życzliwy.Zrozumiale tłumaczy proces leczenia.Dlatego od razu miałam ogromne zaufanie i duże poczucie bezpieczeństwa.Pan Doktor ma swój indywidualny sposób podejścia do pacjenta,by ten szybko i skutecznie opanował emocje.Tu empatia i rzeczowość kroczą wspólnie. Za opiekę i troskę serdecznie dziękuję. Polecam.
PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72
Wczoraj zostałam przyjęta na szpitalny oddział ratunkowy. Zgłosiłam się z częściową amputacją palca dłoni lewej-kciuka doktor przyjął mnie wraz z zespołem bardzo szybko sprawnie - podali środki znieczulające- bym nie cierpiała. Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzili przeszczep założono szwy i opatrunki. Zalecono kontrolę w poradni chirurgii ogólnej i chirurgii ręki i wypisana do domu. Serdecznie polecam można trafić na lekarzy z sercem i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Dziękuję
O dobrych lekarzach mało się pisze. Tak też jest i w tym wypadku. To jeden z niewielu lekarzy, dla którego pacjent jest człowiekiem. Uprzejmy, pogada o tym i owym i opowie o chorobie, zrobi co potrzeba. Dba by nie bolało, bo przecież nie musi. Na dodatek ceny usług przyzwoite. Polecam.
Gorzowska Lecznica Specjalistyczna
Piłsudskiego 1B
Gorzów Wielkopolski
Jest specjalista w pełni . W ubiegłym roku operował moja mamę, straszą, bardzo schorowaną osobę - resekcja żołądka [ nowotwór złośliwy ]Oprecaja przeprowadzona w sierpniu 2008 roku się udała, póki co mama czuje się dość dobrze, chociaż jest świadoma jak poważnie choruje, mamy nadzieję,że nawrotu nie będzie.Polecem wszystkim tego specjalistę.
Warszawski Instytut Psychoterapii
Al. Niepodległości 54 lok. 27
Wszystko na najwyższym poziomie. Podejście bardzo profesjonalne z wyczuciem sytuacji, nastawienie Pani Doktor na rozwiązanie problemu zdrowotnego i wskazaniu działań profilaktycznych na przyszłość.
Praktyka Stomatologiczna
ul. Raciborska 417
Rydułtowy
Pełen profesjonalizm ! Bardzo dobre podejście do dzieci, które jak wiadomo na ogół bardzo boją się stomatologa. Jest bardzo dobrym stomatologiem i do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie. Polecam ten prywatny gabinet !
NZOZ Okusz Nowy Szpital
ul.1000 lecia 13
Olkusz
Jeden z najbardziej kompetentnych lekarzy,dla którego pacjent jest najważniejszy. Tylko dzięki niemu mogłam rozpocząć dalsze leczenie.
Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!
Centrum Medyczne MEDEX
ul. Świętego Mikołaja 51/52
Uwielbiam dr Szymonajtis za jej cierpliwość i fachową wiedzę. Jest nie tylko świetnym fachowcem ale też umie rozmawiać z pacjentami, jest otwarta i ciepła. Nie spieszy się podczas wykonywania zabiegu, atmosfera jest przyjazna i na prawdę komfortowa. Polecam wszystkim, którzy boją się stomatologów!!! :)
os. Orła Białego 118 lok. 10
Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm :) Jestem pacjentką od lat i nie wyobrażam sobie wizyty u kogoś innego. Obie Panie są bardzo miłe i empatyczne.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej T.G.C. Dentyści
Krzywa 58
Stalowa Wola
Jeden z najlepszych i,, ludzkich,, lekarzy dentystów na jakiego trafiłam. Pełen profesjonalizm nie tylko Pana Tomasza ale i całego personelu w tutejszej placówce. Polecam z czystym sumieniem.
Wiśniowa 24
Kłobuck
Jedna z dwóch moich ulubionych dentystek (drugą jest siostra Pani Agaty). Konkretna i dobrze leczy.
Swietny specjalista, uprzejmie i profesjolnie traktuje pacjenta. Jestem naprawde zachwycony, w dodatku wszystko co potrzebne znajduje sie w gabinecie. Chodzilem do dentysty przez kilka lat, przez nagla dolegliwosc trafilem do dr Bednarskiego i juz tam zawsze bede chodzic. Polecam
Górna 17 d lok. 1
Najlepsza ortodontka w Szczecinie! Uczęszczam już 8 rok ponieważ mam bardzo skomplikowaną wadę i nigdy się nie zawiodłam. Zaczęłam jako małe dziecko a moje zaufanie zyskała od razu :) polecam każdemu!