Stacja Pogotowia Ratunkowego we Włocławku
ulica Lunewil 15
Włocławek
Lekarz, który rozmawia z pacjentem.Omawia i proponuje najlepsze rozwiązanie problemu.Profesjonalista .W tym co robi jest najlepszy.Leczy do końca.Najlepszy lekarz.Dziekuje bardzo za profesjonalne przeprowadzenie operacji przetoki odbytu .28.05.2021 . Robert Kawecki
ul. 11 Listopada 33
Białobrzegi
Leczę się proktologicznie od lat i doktor Wiączek dopiero mnie dobrze zdiagnozowała. Kulturalna, taktowna, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Nie bez powodu znajduje się kadrze Warszawskiego Oddziału Proktologii, jest prawdziwym lekarzem na medal.
Powiatowe Centrum Medyczne w Grójcu
ulica P. Skargi 10
Grójec
Cudowny czlowiek dziekuje Mu za zycie synka ktory w kwietniu skonczyl 5 lat dzieki Temu czlowiekowi.Dziekujemy Filipek razem z mama 💓
Nożownicza 2/2
Bardzo empatyczny i zarazem konkretny lekarz. Jakiś czas temu potrzebowałam na już wsparcia, bo bardzo poważnie zaczęła chorować moja babcia - zaawansowana miażdżyca, niedokrwienie kończyny dolnej. Chodziłyśmy z nią od lekarza do lekarza, noga była w stanie naprawdę fatalnym i nie było widać nadziei na poprawę. Wiedząc, że stan pogarszał się z dnia na dzień, przypadkiem trafiłam do Pana Doktora Malinowskiego. Zadzwoniłam pod numer telefonu który widniał na jego stronie …
Gabinety Seyoum Brzesko
19 Stycznia 12
Brzesko
Bardzo miła i profesjonalna Pani stomatolog. Jako pierwsza dentystka zwróciła uwagę na to, co trzech moich poprzednich stomatologów olało! Do tego odbudowała spartolonego przez innego dentystę zęba tak, że aż byłam w szoku jaki normalny i dobry kształt może mieć ten ząb! :) Do tego wszystko tłumaczyła i pokazywała na zdjęciu RTG, zaplanowała leczenie w sposób kompleksowy i bardzo rozsądny. WRESZCIE jakiś specjalista naprawdę poświęcił mi swój czas
Szpital w Puszczykowie im. Prof. S. T. Dąbrowskiego S.A.
Józefa Ignacego Kraszewskiego 11
Puszczykowo
Doktor Krzysztof Kapica to profesjonalista w 100%, do tego bardzo uprzejmy i rozumiejący obawy pacjenta. Operował stopę i kolano syna, a także wykonał protezoplastykę kolana męża. Obaj bardzo szybko odzyskali pełną sprawność. W najbliższym czasie obu czeka kolejna operacja drugiej kończyny i nie wyobrażamy sobie, aby ktokolwiek inny operował. Polecamy doktora z całego serca.
ul. gen. Romualda Traugutta 132/36
Świetny był z niego lekarz, fachowiec jakich mało. Niech spoczywa w pokoju, a pamięć o nim nie wygaśnie. Amen
Indywidualna Praktyka Lekarska
świetny specjalista, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakład Rehabilitacji Zabiegowej
Tańskiego 2
Mielec
Najlepszy ortodonta w Mielcu, polecam. Po kilku latach bezskutecznego leczenia u innej ortodontki, trafiłam na pana doktora, noszę obecnie aparat góra/ dół i jestem bardzo zadowolona z usług.
Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
Jelenia Góra
Oby więcej takich lekarzy, bardzo rzeczowy, empatyczny.Wysoka kultura osobista. Z czystym sercem polecam Pana Doktora.
Przychodnia "Kilińskiego"
ul. Kilińskiego 34
Polecam Dr. Podczarskiego nie to co dr .Kwiatkowski.Warto sie do dr Podczarskiego rejestrowac bo bardzo dobry lekarz
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Od lat w sposób zaangażowany i rzetelny profesjonalne badania i USG. Pan doktor w bardzo zrozumiały sposób potrafi przekazać wiedzę medyczną . W empatyczny sposób komunikuje się i wyjaśnia sytuację. Kulturalny i przyjaźnie nastawiony lekarz. Chce się wracać na regularne badania bez stresu.
Gabinet Stomatologiczny Maciej Maziarski
Rogoyskiego 19/2
Tarnów
Wspaniały lekarz . Dobro pacjenta na pierwszym miejscu, bardzo zaangażowana, empatyczna, zna się doskonale na tym co robi a co najważniejsze jest wspaniałym człowiekiem . Polecam z całego serca .
Przychodnia
Romana Dmowskiego 37
Piotrków Trybunalski
Pani stomatolog jest bardzo miłą, życzliwą osobą z podejściem do dzieci. Leczę u pani doktor zarówno dzieci jak i swoje zęby. Jestem pod wrażeniem jej pracy, gdyż zakładając plombę córci,nawet nie użyła żadnych przeciwbólowych środków. Dziecko nie zapłakało, wszystko wykonane profesjonalnie. Zawsze wszystko pani dentystka tłumaczy, co będzie teraz robić i po co. Dusza nie człowiek. Polecam z całego serca.
Specjalistyczna Przychodnia Kardiologiczna w Tarnowie
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 35
Tarnów
przełamał mój lęk przed stomatologiem, profesjonalny a przytym bardzo miła atmosfera w gabinecie czuć dobre relacje miedzy personelem, asystetki przemiłe, traktuja pacjeta jak pępek świata
ALERGO-MED Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Spółka z o.o.
ulica PCK 26
Tarnów
Z czystym sumieniem powiem -PROFESJONALISTKA w każdym calu ! - plus pełne zaangażowanie i serdeczne podejście do pacjenta. Najlepszy gabinet stomatologiczny w Tarnowie !.