lek. dent. Małgorzata Kossakowska

ulica Kościuszki 12
87-100 Toruń

Bardzo miła i sympatyczna Pani doktor. Profesjonalne i kompetentne podejście do pacjenta. Otrzymałem szczegółowa informację na temat przeprowadzanego zabiegu. Pani doktor ma świetne podejście do pacjenta , któremu stres szybko znika. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wizytę.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Krzysztof Matlak

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medycyny Estetycznej i Dermatologii Fundacji Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku
ulica Akademicka 3
15-267 Białystok

Dzięki operacji przeprowadzonej na moim sercu we wrześniu 2010 r. przez wspaniałych lekarzy - kardiochirurgów, Pana doktora FRANKA i Pana doktora MATLAKA oraz Panią Annę LEJKO ( wówczas jeszcze Adamczuk) - anestezjologa, ja już 16 rok cieszę się życiem i Rodziną, choć wówczas już wydawało się, że to "koniec"! Nie ma dnia, abym ICH z wdzięcznością i szacunkiem nie wspominał i nie ma słów, na wyrażenuie IM mojego wielkiego podziękowania …
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Ali Sulima

Szpitalna 7A/33

Przesympatyczny człowiek i wspaniały lekarz. Przydałoby się, żeby inni brali przykład z Pana doktora. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Wanda Trębicka

lekarz Rafał Solecki

os. Witkowice Nowe

Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Opinia dodana przez: Aleksandra I.

lekarz Michał Poprawa

Gruzełki 3
42-600 Tarnowskie Góry

U mnie wykonywał USG ale naprawdę konkretny lekarz. Dokładnie badał, tłumaczył, odpowiadał na pytania. A do tego czuć było kompetencje i sympatię. Pełen komfort i profesjonalizm

lekarz Krystyna Sośniak

Chirurg dziecięcy

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Cudowna, ciepła i baaaaaaaaaardzo kompetentna pani doktor!!! Polecam wszystkim Rodzicom. Mieliśmy wielkie szczęście, że trafiliśmy akurat do pani Sośniak. Dziękujemy!
Opinia dodana przez: Edikus

lek. dent. Jacek Cichy

Chirurg stomatolog

Przyrodnicza 1
65-001 Zielona Góra

Fachowiec pod każdym względem polecam. Jeśli ktoś się zastanawia to POLECAM POLECAM POLECAM WSZYSTKIM. Wiktor I jego mama Dominika
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Artur Gładziszewski

Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin

Bardzo polecam! Pan doktor jest doświadczony, sympatyczny oraz empatyczny. Wnikliwie przeprowadził wywiad, odpowiadał na moje pytania oraz zaradził moim zdrowotnym problemom.

lekarz Grzegorz Szreder

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam

lekarz Stanisław Rumian

Kościelna 4
32-082 Bolechowice

Bardzo dobry lekarz z ogromną wiedzą i talentem, prawdziwy profesjonalista, bardzo dobry człowiek, nie zostawił nigdy człowieka bez pomocy.

lekarz Ewa Zubrzycka- Wątróbska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.

Zbigniew Gonciarczyk

Ortodonta, Stomatolog

Bylicy 1 lok 35
Olkusz

Świetny Pan Doktor! Leczę się u Pana Gonciarczyka już 7 lat i jestem bardzo zadowolona! Moje zęby były w fatalnym stanie- okropnie krzywe, poza tym są szerokie, co wyglądało tragicznie. Niektórzy dentyści mówili mi, że raczej nic nie da się z tym zrobić i moje zęby nigdy nie będą idealnie proste. Trafiłam jednak do doktora Gonciarczyka, który dobrał aparat, zastosował odpowiednie leczenie i co? Zęby są prawie perfekcyjnie proste! Jeżdżę …

lekarz Jacek Szyperski

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Cieszkowskiego 5/1
85-052 Bydgoszcz

Serdecznie polecam tego lekarza, jest doświadczony i kompetentny!

lekarz Jarosław Jaroszewski

Kominka 5A
Polkowice

Bardzo dobry specjalista ,który przeprowadził u mnie profesjonalny zabieg .Usunął mi część jelita na której był ogromny polip i kilka mniejszych.Dzięki Jego profesjonalizmowi szybko wracam do pełnego zdrowia.Ponadto jest bardzo serdecznym człowiekiem.Chylący czoła pacjent z Chojnowa.

Jacek Popiński

Niemcewicza 26

Najlepszy Stomatolog-Chirurg jakiego poznałem. Pełny profesjonalizm, wiedza i umiejętości. Zabiegi wykonywane z największą starannością a efekty utrzymują się bardzo długo bez konieczności ponownego odwiedzania. W moim przypadku nic się nie dzieje już od 22 lat a ząbki wyglądają jak by były wczoraj zrobione :-)
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Tomasz Bronicki

Medren
Kobierzyńska 117B/1u

Świetny dentysta, bardzo dokładny, rzeczowy, bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy i leczy skutecznie. Leczył mi wiele zebów kanałowo poprawiajac pewną pania doktor.Polecam

lek. dent. Damian Pustelniak

Protetyk, Stomatolog

Plac Jaszowskiego 10
37-300 Leżajsk

Lekarz solidny,kompetentny,cierpliwy.Fachowo i rzetelnie wykonuje swoją pracę.Dodatkowo ceny usług zdecydowanie niższe niż u konkurencji.I co ważne dla większości zero bólu !! Zdecydowanie polecam!!

Paweł Kosior

Chirurg stomatolog, Protetyk

DENTALLAND Paweł Kosior - Chirurg Stomatolog
Stanisławowska 58

Byłem u p. Pawła na usunięciu zęba, co nigdy nie jest łatwe. Jednak w rękach tak dobrego fachowca jak p. Paweł czułem się bezpieczny. Ze spokojem polecam wizytę w gabinecie.

Alicja Stawowy

Bolesława Chrobrego 6/8
81-759 Sopot

Wspaniała Pani Doktor,bardzo miła,sympatyczny i wzbudzajacy zaufanie uśmiech,wyrozumiała,wprowadza swoim zachowaniem jakis taki spokój.Mam 42 lata-wczesniej tego nie znałam.Kiedys wizyty u dentysty to ból i nerwy,,,teraz jasne ,że do przyjemności "wiertło"nie należy,ale juz tak sie nie boję.Mam do dr Stawowy pełne zaufanie.Mój syn również jest pacjentem tej pani doktor i bardzo sobie chwali.Poza tym pani asystentka jest również bardzo sympatyczna i wzbudza pełne zaufanie.Obie Panie maja dużą cierpliwość do mnie,dziękuję za …

Elżbieta Wesełucha

Gabinet Elżbieta Wesełucha
Starowiślna 34/8

Zdecydowanie polecam - zostałem profesjonalnie przyjęty, pani doktor wszystko mi dokładnie objaśniła, a co najważniejsze ząb już nie boli ;)