W majówkę byłam z 6 letnią dziewczynką u Pana Wojciecha. Pierwszy raz była u lekarza z urazem ręki i pierwszy raz miała wykonywane rtg. Pan Wojciech był bardzo serdeczny, otwarty i cierpliwy w kontakcie z dzieckiem, dzięki czemu ma bardzo dobre wspomnienia. Tym samym nie obawia się już tego rodzaju wizyt i badań, co bardzo dużo znaczy dla nas, ponieważ znajduje się ona w spektrum autyzmu - w przyszłości, jeśli byłaby taka konieczność, to ze spokojem pojedzie z urazem na badania. Po powrocie do domu powiedziała, że „Pan doktor był …
Po powrocie do domu powiedziała, że „Pan doktor był bardzo miły, a nie wszyscy lekarze tacy są, dlatego się bałam wcześniej i nie chciałam jechać.”.
Bardzo serdecznie dziękuję! :)
Polecam z całego serca wizytę u Pana Wojciecha, zwłaszcza jeśli byłby to pierwszy uraz u dziecka.